tomkat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konsol exclusivelari ve indieleri katmadim ankete. Unuttuklarim da vardir baya bi, siz eklersiniz onlari. Zaten bu sene cok iyi diyebilecegim oyun cikmadidigindan Diablo 3 diyorum ben 12 sene bekledigim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wyhione Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Far Crry bence FPS oyununa göre fazla iyi eksikleri olsa bile gerek konunun işlenişl gerek çevreyle etkileşim çok büyük fark yaratmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 diablo 3 10 sene daha beklese yine goty olamaz fsdjlkfjsd. rezillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 baya kötü bir sene olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 2011 draftı gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 FC3 yönetir Borderlands 2 ile kapışmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Tek heyecanı D3 olan bi yıldı, o da patlak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 diablo 3 haricinde digerlerinin cogu her sene olan oyunlar cok goze batan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Darklight1903 said: diablo 3 10 sene daha beklese yine goty olamaz fsdjlkfjsd. rezillik. evet ama yil sonunda played time'a bakinca en cok onu oynamisim patchler gelmeden onceki co-op inferno progress'i eglenceliydi bekledigimden cabuk sondu balonu ama 3-4 aydir yuzune bakmadim oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 tropico 4 modern times. d3 ederi anca oldu zaten. goty olursa kendi basarısından değil, diğerlerinin silikliğidnebn olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 d3 yılın en kötü oyunu be, hatta tüm zamanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 burda en çok dishonored'ı sevdim diablo 3 falan denmiş halbuki lafının bile geçmemesi lazım, hayatımda oynadığım en kötü oyun olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Dishonored ve XCOM arasında kaldım. En son Dishonored'ı bitirdiğim için gönlüm ondan yana ama dünya yeterince kullanılamadığı, bir de sanki high chaosu cezalandırdığı izlenimi verdiği için son kararım XCOM. Farcry 3'ü en yüksek ayarlarda çalıştırmadı bilgisayarım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Far cry 3 bencede diablo 3le kapışırlar ama hakketen uyduruk bir sene olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Dishonored'ı sevdim ben bayağı. FC3'ü ve X-com oynamadım ama daha. Fikrim değişebilir. D3'ü 1-2 ay oynayıp bir daha el bile sürmedim. Yaptığım en kötü harcama oldu. GOTY olcaksa bu sene doğru dürüst oyun çıkmadığından olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 d3 e oy vermek nasıl bir kafa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Mass Effect'e veren bile çıkar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 pandalar en iyisi. şaka bir yana öyle ahım şahım da bişi çıkmamış bu sene sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 DIABLO OYLAYAN ELLERINIZ KIRILA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Far Cry 3'tür bu senenin oyunu, söyledim, dağılabilirsiniz. Ardından belki Max Payne 3 gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 borderlands baya baya goty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Diablo 3'e oy veren var aaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 D3 severek oynadim gerisini sevemedim. D3 en cok oynadigim oyun oldu bu sene ben napiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Serilerin giderek kötüleşmesinin belki de en önemli nedeni; ne kadar berbat ve b.ktan olurlarsa olsunlar sırf ismi var yapımcısı var ortam var yha diyerek beğeniyoruz. 2012 Meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 diablo 3 e verenler oyundan anlamıyor. orda diablo 3 ten dah çok oynadıgım ve daha iyi en az 5 oyun sayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar