GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 manganın sonunda spo yedim ekşi malları sağolsun, gittim mangayı okudum, abi animenin yerini hiçbirşey doldurmuyor ya ne güzel yapıyor herifler, canım rakı çekti anasını satim sabahın beşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Spoiler çadırda partileme sahnesi çok tatlıydı ya :c of 1 sene bunu mu beklicez şimdi jsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Okudum mangayı şimdi çok kötü cidden sjdkfsdjh 10 yıldır en çok hypelandığım serinin son sezonda mahvolması üzdü beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 şu anki anime sonu mangada nerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 131'den başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 mangayı okuyanları manga başlığına bekleriz finali konuşmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 mangaya bakmayacağım ben. anime finalini değiştirecekler gibi bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 1 saat önce, Oce4n dedi ki: mangaya bakmayacağım ben. anime finalini değiştirecekler gibi bir his var içimde. Kafasindaki finali değiştirdiğini zaten mangakanin kendisi söyledi, 5-6 sene oluyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 On 22.03.2022 at 15:25, Frostbite dedi ki: son sezonun özeti: mükemmel giden bir seriyi nasıl zikip batırabiliriz. Korktum sunu yazmaya ama ciddi kotu sezon.. Thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2022 Mangayida okuyup beklemeye gerek birakmadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Şimdi nasıl olacak son bölüm film şeklinde mi olacak? IMDB'de bakındım ama bir şey bulamadım. Spo yememek için Google'da aratmak da istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 sezon olarak geleceği duyuruldu sadece. kaç bölüm olacağı belirtilmedi. 2023 de çıkacakmış bi ara. "Shingeki no Kyojin: The Final Season - Kanketsu-hen" olacak sezonun adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Teşekkürler bilgilendirme için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 (düzenlendi) Attack on Titan : Final Chapter'in iki bölüm olacağı ve ilk bölümün 3 Mart'da NHK kanalından yayınlanacağı açıklandı. Kaynak: ANN Ocak 17, 2023 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 The Final Season! The Final Final Season! The Real Final Season! The Final Season: The Movie! part 3 part 1 sdf böle böle bitiremediler. Beklemekden sıkılıp mangayı okumuştum. İyi ki beklememişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 son sezonun sonunun sonu başladı çok sert girdi lan, gözlerim yaşardı valla 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Bidakka ben demin yanlış şeyi mi izledim extended recap gibi biseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 valla güzel bölüm olmuş. böyle gidecekse beklemeye değdi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 (düzenlendi) Dynun, 04.03.2023 08:52 tarihinde dedi ki: Bidakka ben demin yanlış şeyi mi izledim extended recap gibi biseydi Bende bunu hissettim ama mangayla karistiriyorum sanirim.. Guzeldi part 1 ama part 2 izlemek icin sonbahari beklemekte garip... Mart 4, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2023 kaç bölüm kaldı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2023 bir saatlik bölüm gelmiş ama sonrasına da bir bölüm daha kalıyormuş anladığım kadarıyla. ama o son bölüm de aylar sonra çıkacakmış? wtf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 e harbiden bir sonraki bölümün tarihi yok mu cidden? Attack on Titan Sesaon 4 Part 3, Part 2 mi bekleyeceğiz bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 öyle duruyor valla benim de haberim yoktu o yukardaki mesajımdan sonra zannediyorum ki kocaman sezon gelicek "sonbaharda gelicek belki bakalak olun" dediler o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2023 son bi bölüm kaldı onu da 8'e bölüp 8 senede falan bitirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar