Gizli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2021 Ahaha bu direkt benim ya Opening'i baya seviyorum ben, özellikle askerlerin adımladıkları kısımda headbang yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Na na nanna nana.. YEAGER! gibisi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 açıp openingleri dinledim şimdi arada ne dandinileri varmış hiç hatırlamıyorum bile bazılarını sylvanas'ın dediği ilk opening zaten son opening de güzel ama hiç başından sonuna kadar dinlemedim yalan yok ama favorim SASAGEYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Yeni bölümler hangi gun yayınlanıyor? Lan kardesime baslatamadım bir türlü.ne çok şey kaçırdıgından haberi yok salağın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 pazar gecesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 bunu izlemeye gerek var mı, yoksa "this is not my final form" gibi gittikçe şişen büyüyen yaratıkların olduğu bir başka shounen dizisi mi, ona karar veremedim bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 1) evet var. 2) hayır, öyle bir shounen dizisi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2021 lmao evet böyle bir durum var gerçekten, sadece bana özel bir fenomen değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 geçen hafta sırf info dump yaptılar, bu hafta ekşın bekliyorum TATAKAEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 vücutlar hazır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 saat kaçta düşüyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 10-11 gibi. iyi sublar biraz daha geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 69 Spoiler edgelord eren tam fetö ya. ne istedin de vermediler eyyy eren. saşa’yı da kurban ettin. mikasa da tam bir sakura. bu kadar sığ saplantılı başka karakter yok hikayede sanırım. bırak işte eren seni sallamıyor artık, he’s more special than armin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Eren Sam'e küfretmiş heralde ki her bölümde erene laf atmadan rahat edemiyor Spoiler bir bölüm yetmiyor kesinlikle. gene bilgi doldurdular, bu gidişle önümüzdeki bölüm de bilgi basarlar. sasha conny muhabbeti güldürdü Eren'in aklından neler geçiyor kimbilir... Bir de historia beast'i yerse ne olacak ki orayı tam anlamadım? rumbling nasıl yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2021 yok çünkü ilerisini de biliyorum ama şimdiden hakediyor bütün lafları. Spoiler işte founding titan ve kral soyundan gelen titanın gücü ortak kullanılınca. zeke kral soyundan, eren de founding yedi. ondan ötürü babasının eski eşine dokununca titanları yönetmişti. hepsine mind control yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Spoiler eren iyice azıttı, bu çocuğun ipini çekicekler hange'ye o yapılır mı, ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Spoiler Adayı titanlardan nasıl temizledikleri ayrıntısına girmediler ama benim aklıma takılan bir şey var. Bunlar bodrum katına inip tüm sırlara vakıf olduktan yani savaşı kazandıktan sonra neden hiç normal bir devin içinden insan çıkarmadılar? Standart devlerin içindeki insanlar geri döndürülemez şekilde mi dev oluyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 1 saat önce, Max Damage dedi ki: İçeriği gizle Adayı titanlardan nasıl temizledikleri ayrıntısına girmediler ama benim aklıma takılan bir şey var. Bunlar bodrum katına inip tüm sırlara vakıf olduktan yani savaşı kazandıktan sonra neden hiç normal bir devin içinden insan çıkarmadılar? Standart devlerin içindeki insanlar geri döndürülemez şekilde mi dev oluyordu? Spoiler eren hardening kullanarak açık kapılardan birini kapamıştı sonra oraya bi zamazingo kurmuşlardı, titanları yakına çekip enselerine kütük indirip öldürüyorlardı. o sırada narrator (hange'ydi sanırım hatırlamıyorum) bikaç ay içinde adadaki titanların hepsini temizledik falan diye anlatıyordu. titan içinden insan çıkarma gibi bir teknoloji yok bence, işte anca ymir'e olduğu gibi nine titans'dan birini yiyince normale dönüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2021 Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 tırt bölümdü sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Spoiler mangada üzüldüğüm kısımlardandı sasha'nın kurtardığı kızın sasha'yı öldüreni kurtarmasına. geber gabi. falco da işte gönül ota da konar.. yalnız op ve ed'e gene out of context spoiler doldurmuşlar lol, adamlar usta bu işte. birşey anlaşılmıyor o kısma gelmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 12. bölümden sonra tekrar birkaç yıl ara verilecek mi yoksa 13-14 diye direkt devam edecek mi, bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 toplamda 16 ep olacağı için ara olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar