Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Ne kadar iyi bir seri bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 o değil de bu animeyi izlerken "berserk" geliyor aklıma hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 şimdi iş yerinde çalışırken açtım OP dinliyorum da.. ABİ KUDURUCAM LAN BİR AN EVVEL GELSİN YENİ BÖLÜM!! FEFESE!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 biolojide kendini yenileme, ilkellik göstergesidir. kertenkelelerin kuyruğu koptuğunda, sadece yeni bir kuyruk kopar. ama bir solucanı parçalara ayır, ortaya daha fazla solucan çıkar. titanların akılsız ilkel canlılar olması, kendilerini regan etmelerini mantıklı kılıyor. aynı şey bleach'tede var. ilkel bir yapıya sahip hollow'lar kendilerini yenileyebilirlerken, şinigami'ler aynı yeteneğe sahip değiller.(tabi manyak bir bilim adamı değilse) o yabancı forumdaki adam iyi sallamış. insanların dik durabilmelerinin nedeni, boylarından değil, omurgalarının s şeklinde olmasıdır. bu kadar bilimsel açıklamadan sonra, animeyi gönül rahatlığıyla izleyebilirsiniz. yalnız fantezi dünyasında bilimsellik aramanın mantığını daha keşfedemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 çıksın artık şu bölüm off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 12'sinde yeni bölüm, az kaldı ehu. yalnız cidden bravo, birden böyle yüksek vitese takmayı başarabildiler bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 OP ile ayakta kalıyorum ya iki elime birer 50cm lik cetvel alıp camdan fırlayasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Beline çamaşır ipinden multiaxial maneuver gear bağlamayı unutma abi, bi kaza çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 şöyle göz ucuyla bakayım dedim 5 e gelmişiz^^ iyiymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Bleach'i severdim baya ve bölüm bölüm takip ederdim ama hiç merakımdan daha bir animenin raw'ını indirmemiştim... Fcuk. Bu bok iyi cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 hadi laaaaan ne zman cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 çıktı saldırın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 hani la nerde raw var hep japoncam yamadasanwa senseidesuka dan öte değil bide saat sorup 10000 e kadar sayabiliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 6 "şonen bu, eren illa canlanacak ve canlanınca droplayacaz" diyenler vardı yabancı forumlarda, gidip ne yazmışlar bakayım ehueh vay anasını, üzüleceğimi sanmazdım çocuğa ama üzüldüm yani. kesin gitti. mikasa turboya takar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 http://i.imgur.com/B2FlE1v.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 yok abi 6 da bi bok olmadı ben dayanamıom okucam mangayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 abovv biraz okudum mangayı cok acaip şeyler oldu lan :D anime çok iyi olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 ben dayanamıyorum.. https://lh6.googleusercontent.com/-cTwkS945GOk/UY70DzR0ugI/AAAAAAAAAFU/-j6J5bbhDrU/w1280-h800-no/Sketch1201127.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 6. bolumde yaptiklari godoslugu insan dusmanina yapmaz. neyse karakterlerin yerine oturmasi bakimindan iyi oldu aslinda. lan simdi 1 hafta daha beklemek eziyet olacak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 eren panpa nerdesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 BabacumMostors said: ben dayanamıyorum.. https://lh6.googleusercontent.com/-cTwkS945GOk/UY70DzR0ugI/AAAAAAAAAFU/-j6J5bbhDrU/w1280-h800-no/Sketch1201127.png abi nbjaesdnfgdgaklsmefklawhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 eren'in geçmişinde böle bişi olması pek inandırıcı gelmedi bana. böle bir şeylere imza mı atmış yani o eblek herif. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mangayı takip ediyor olmama rağmen animesini de hiç kaçırmıyorum çok iyi yapıyorlar flashback sahnesi falan da çok güzel olmuş. Soundtrack zaten çok çok iyi. Mangayı okumamış olan açmasın, açarsa pişmanlık fayda etmez Bu bölüm Mikasa'nın fight sahnesinde titanlara benzer reaksiyonlar vardı + Dr. Jaeger'in deneylerinin doğasını da 3 aşağı 5 yukarı biliyoruz Mikasa'yı çocukluktan beri gördüğü düşünülürse Mikasa'nın da titan olabilmesi veya titana benzer özellikler taşıması ihtimali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Mikasa en iyi <3 Bölüm de çok iyiydi. Eren de fena değilmiş gerçi, boş beleş ergen rage i diyip angsty teen diyip geçtik ama arkada 2 leşi varmış elemanın. Gözüme girdi bir parça(tabi bu ölsün de kurtulalım görüşümü değiştirmiyor). Sam said: 6 "şonen bu, eren illa canlanacak ve canlanınca droplayacaz" diyenler vardı yabancı forumlarda, gidip ne yazmışlar bakayım ehueh vay anasını, üzüleceğimi sanmazdım çocuğa ama üzüldüm yani. kesin gitti. mikasa turboya takar artık. Yok abi bişey olmaz. Eren is more special than you ya bağlarlar yine de ölmez. En kötü ihtimal titan onu sindirmeden sıçmışa filan getirirler yani. 5. bölümden protagonisti sileceklerini sanmıyorum(keyword: shounen). Olsa efsane olurdu. Ama o kadar büyük beklentilerim yok :p Benim de gönlümden geçen Mikasa nın başrole geçmesi, Eren in de kenara atılması tabi. Ama yok, kesin revolving door afterlife ı vuracaklar ağzımızın ortasına ^_^ Canlansa da droplamam gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar