Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer lisansı Creative Assembly'de (Warhammer: Total War?)

Bone

Öne çıkan mesajlar

Total War çıkacak diye bir kesinlik yok tabi. Biz ya olursa diye geyik yapıyoz =)

40k olmasını isterdim fakat şöyle bir durum da var. Ben bu adamların total war kafasında silah kullanım şekillerini beğenmiyorum. Yakın dövüş veya ok kullanmak kadar eğlenceli gelmiyor kesinlikle. Şimdi 40k'nın içersinde hava araçları da giriyor, sniperlarda giriyor. O total war kafasıyla hiç olmazdı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Masaüstü kısmı cok cok cok farklı..hatta alakasız..onun zevki minyatur boyama biriktirme,kum havuzunda kapıstırma bunlar dısardan bakınca rezil ama isin icine girince uyusturucu gibi birsey bunu anlatamam kimsede anlayamaz oynamadan zaten..

bilgisayar kısmındaki gelismeler gayet guzel..strateji-rpg-hacknslash tarzı oyunlar fena gitmiyor..umut vadedici..strateji kısmında cucenin dedigi uzaktan vurdum kazandım olayını anlamadım henuz..bilgisayar oyunundan bahsediyorsa o zaman tyranidlerin hic bi sansı olmaması lazım yada assault terminatorlerin yada nobların yada fleshreaperların ama tam tersi..masaustunden bahsetmedigini dusunuyorum konuyla alakasız ki orda da boyle bisey yok orc orduları hala 40k turnuvalarında sampiyon oluyor melee combat agırlıklı..

Gelelim lore kısmına..bilgisayar oyunlarından kafayı sıyırıp cıkan kitapları gerekirse .pdf dosyası halinde okursanız 40k diyarının INANILMAZ iyi bir diyar oldugunu farkediceksiniz..bana kalırsa star wars evrenine falan basacak kadar genis ve icerikli ve uzun soluklu ve karanlık guzel bir diyar..(bana kalırsa diyorum! oha sw ye laf etti demeyin 'ki star wars ta cok guzeldir bizdendir kandır candır)

warhammer fantasy ise farklı bir konu: hem masaustu ham sandbox hem bilgisayar hem lore olarak farklı islendi simdiye kadar.Beklentilerin altında oldu bana kalırsa sadece sinematik olarak basarılı bi kac video var gerisi zayıf..(mmo kısmını oynamadım bilmiyorum)

sonuc olarak 40k evreni total war tarzına gitmez..farklı bi is yapmaları lazım..ama warhammer fantasy gider..haritasıda uygun birlik formasyonlarıda uygun..

Sosyal ağlarda paylaş

Horus Heresy serisini okuyorum ben bu aralar. Horus Rising'le başlayan seri. Evren hakkında önceden bilgisi olanlar için bayağı güzel kitapları var. Yalnız Horus Heresy şu açıdan kötü. 40k evrenini bilmeyen insanların hemen kapamayacağı göndermeler vs. içerebiliyor. Veya ikilemde kalma durumu var. Mesela bir savaş üzerine olan iki tane kitabı var. Taraflardan hangisini daha çok beğeniyorsan onun gözünden anlatılan kitabı okumak lazım. Ordular hakkında hafif fikir sahibi olduktan sonra okunması için gayet güzel bir seri. Hatta orjinal diliyle bazı remzi kitapevlerinde satılıyor bir kısmı.

Özet olarak şu an oyunların vs. geçtiği gündemde olan mekan 31. milenyum. Kitaplar ise 30.da geçiyor yamulmuyorsam. Güncele değil settingin tarihine yönelen bir seri.
Sosyal ağlarda paylaş

40K da Fantasyde bence baya başarılı evrenler. ucu açık olduğundan mesela adamlar fantasye bloodbwl diye saçma bi ekde yapabiliyolar, mordheim gibi böle karanlık survival pvp tadında bişide yapabiliyolar.

Keşke THQ adam gibi bi Total :War:Hammer felan bişi yapsada azımızdan su akıta akıta oynasak senaryosuyla bilmemne.

Ama inşallah böle warhammer online gibi bi ada var böle çok önemliş herkes oraya gelmiş savaşıyomuş gibi salak saçma bişi olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

40k masaustu derken pen&paper kast etmistim ben. Guzel bir roman serisi ya da okuma rehberi filan gosterirsen okumak istiyorum ama 40k. Horus Rising'i aldim sadece suradan ama bitirmedim daha.

dark heresy mi oynadın? bırak bunu şimdi gidiyorsun kendine bir 40k ordusu seçip boyamaya başlıyorsun sonra eldarlarımla kapışırsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...