barnacle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ha bi de kesin o bölümleri atlayarak veriyorlardır. vermezler bence.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Sam said: kaynaklardan biri kaynak değil, öbürü de asparagaslığıyla nam salmış ama doğruysa ağır saçmalamışlar tabii. abi milletvekili falan olsana
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ekşi sözlük entry'sini haber sanıp üzerine 500 mesaj birbirini yiyen forumuz, ilk defa olmuyor.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Sam said: ekşi sözlük entry'sini haber sanıp üzerine 500 mesaj birbirini yiyen forumuz, ilk defa olmuyor. gazete küpürünü haber sansak olur mu? http://i.imgur.com/NzjHE.jpg
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 barnacle said: south park'ın muhammedli bölümleri geldi aklıma sdfs. günde 20 kere izletmek lazım bunlara onu. beyinleri yansın. abiii bu hangi bölüm sezon oluyor ? kesin izlemem lazım da :D
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Abi dünyayı 500 yıl geriden filan takip ediyoruz resmen. Sonra şanlı tarihimiz o bu bilmemne.. Avrupa'lılar 1500'lerde çözmüştü kafalarda bu olayları...
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 GreenPeace77 said: barnacle said: south park'ın muhammedli bölümleri geldi aklıma sdfs. günde 20 kere izletmek lazım bunlara onu. beyinleri yansın. abiii bu hangi bölüm sezon oluyor ? kesin izlemem lazım da :D 5. sezon 4. bölüm super best friends. ilk burda gözüküyo olması lazım.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 yutubda var mı şu kısımlar? fasbükümde paylaşıciğim.
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 14üncü sezonda 5inci 6ncı bölümmü ne yok ta çıktığı zamanlar kaldırmışlardı galiba onları izleyebilceğimiz biyer varmı? burdan izliyodumda normalde
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ben torrenttan çekmiştim onları. o bölümlerde çok iyi sdf. dizi-mag de var bi tanesi öteki yok.
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ama o bölümleri mesela hiç sp izlememiş biri anlamaz. üşenmeyip baştan sona takip edilmeli kesinlikle.
mani Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bana RTÜK ceza veriyor dedirtemezsiniz.
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 biz görevimizi iyi yaptığımıza inanıyoruz Toplumun milli ve manevi değerleri, Türk aile yapısı has been saved.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 BU ÜLKENİN HARCINDA BÖYLE BİR ŞEY YOK BEN BÖYLE SANATIN İÇİNE TÜKÜRÜRÜM
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Sparkcaster said: Sam said: kaynaklardan biri kaynak değil, öbürü de asparagaslığıyla nam salmış ama doğruysa ağır saçmalamışlar tabii. abi milletvekili falan olsana üçüncü kaynak deniz fenerli kanal7ye bir açıklama gelmemesi kötü olmuş.
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Aluriel said: art niyet olduğunu sanmıyorum, kurallar neyse ona geri verilmiş bir cezadır. sıkıysa tekrarlasın cnbce, zaten batı özentisi bi kanal. kapanması yerinde olur. ayrıca bu tip dandik troll hareketler foruma az giren iyi niyetli gariban vatandaşlarımızı yemlemeye yarıyor anca. (td) bak iyi bir sarcasm örneği, feyz al "nutella yerim" said: BU ÜLKENİN HARCINDA BÖYLE BİR ŞEY YOK BEN BÖYLE SANATIN İÇİNE TÜKÜRÜRÜM
cantug Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Kaliteli gördüğüm tek kanal cnbce ayıp... Bildiğin yok etmeye çalışıyorlar IRAN halt etmiş..
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 coco said: şu üstteki mesaja hiç anlam veremedim :/ edit: tabii bu durumda sayfa sonunda ki mesaj oluyor bahsi geçen. sen daha alışamamışsın patiye.
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Selam, Adamın kendi dini yapısı ile dalga geçmesine bile karışıyoruz :P Saygılar.
Öne çıkan mesajlar