tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 protein pancake ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 9da cikiyorum ben evden, yine de wasa ustune fistik ezmesinden ote gidemiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 elimdeki meyveleri 1,5 /2 bardak süt, 4 yumurta beyazı 1-2 sarısı, 2s. protein tozu blendıra sokuyorum iyice suyu çıkıyor. yarısını içiyorum yarısını pişiriyorum kahvaltıda harika oluyor yakmazsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Cig yumurta beyazina dikkat et abi. Bir de 80 gramdan fazla protein yapiyor. Bir kismini sindirimeiyor olabilirsin. Pancake'leri mesela paketlesen de 2 3 saat sonra yesen daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 çiğ yumurta zehirlemez mi, onlar kaç gün rafta bekliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 hepsini 1 kerede hüpletmiyorum mide dayanmaz ona zaten :D meyvelerle beraber 1 lt + sıvıya dönüşüyor o karışım. pancake 1-2 tane 1 bardakta içiyorum biraz daha kalıyor içinde şişede dolaba atıyorum. onuda sonra keyife göre içiyorum yada pişiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Ben zehirlemesinden ziyade parazit bulaşma olasılığı yüzünden söyledim. Malum tavuk yumurtayı sıçıyor ve bol parazitli bir hayvan. Kabuğunu iyi yıkamak gerekiyor ve temizleneceği de kesin olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 10 puanlık beslenme sorusu: Neden karb almamız gerekiyor? Protein ve yağ makrolarımı tutturuyorum üç aşağı beş yukarı da karb.lardan çok korkuyorum. O yüzden genelde almam gerekenden az karb alıyorum bünyeye. Brotein'e kıyasla mesela yeterli karb. alamamak ne kadar etkili gelişememekte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 gym performansını etkilediği ölçüde gelişmeni de etkiler. carb alınca daha iyi basıyosan daha iyi gelişiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Onun haricinde bir olayı yoksa eğer stronglifts'te platoya ulaştığım zaman karb arttırayım ben :P Cidden manyaklık ölçüsünde korkuyorum tekrar kilo almaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Carb almazsan kaslarini yakarsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 yalnız yeterince carb almazsan iyi basamazsın yani. etkilediği ölçüde dediğime bakma, etkiler. diyette performans düşmesin diye low carb yapmıyo şimdiki popüler 3dmj ve rp tayfası. ben çok hissetmiyorum carb etkisini ama var böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 keto paleo gibi low carb diyetlerde baya flat görünüyorsun bir de o can sıkıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Karb glikojen sağlıyor, glikojen hem iyi antrenman, hem beyin olarak rahatlık hem de kaslarda 1e3 su tuttuğu için dolu gösteriyor. Bu insülin direnci muhabbeti de buralarda ortaya çıkıyor karbın dönüşüm olarak glikojen/yağ oranı var. Direnç yüksekse daha çok yağ yapıyor glikojene göre bu post workout karb olayı da buradan çünkü antrenman sonra insulin hassasiyeti ortaya çıkıyor o zaman karb almak daha çok glikojen depolanmasına sebep oluyor fln. Bu tarz bir direnç probleminiz varsa doktor-test kontrolünde metformin tabanlı bir ilaç kullanabilirsiniz. Ekstra bir yan etkisi yok, reçetesiz satılıyor. Bu sebeple iifym tarzı diyetlere karşıyım. Yulaf iyidir. Keto yaptım ben 1 ay, düşmanıma bile reva göremem öylesine zor bir diyeti. 5-6kg su atıyor vücut ama kollar da ufalıyor, agresiflik hat safhaya çıkıyor. Keto adapted olanlar var onlara göre belli bir seviyeden sonra beyin iyice alışıyor ketona tam tersi çok rahatlıyor beyin, acıkma hissiyatı tamamen kayboluyor vs... Ama sportif performans konusunda onlar da ckd, tkd gibi abuk karb yüklemerine muhtaç. Mid karb iyidir bence 150-200 arası. 300-400g lar anca çok zayıf elemanlar yemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 3 porsiyon iskender künefe idman öncesi iyidir vucudun ihtiyacı tüm besinler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 starbuckstan double espresso ilaveli americano bi de üstüne ready to go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 insülin direnci deneyimlediğim kadarı ile vücuda alıştırabilen birşey. obezken saatte bi ice tea + snickers fln yapmazsam kafayı yiyordum şimdi aç bırak 1gün tansiyon - kan şekeri fln sapıtmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 of ya ne kadar uzun süredir iyi iskender yemediğimi hatırladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 İyi iskender mi kaldı abi? Hepsi mikrodalgada ısıtılan leş iskender. Karb. işini dün ben de araştırdım vücutta kas dokusu üretimi için gerekliymiş karb.lar; glikojen mevzu da aynı şekilde. Çok az karb. alınıp spor yapıldığı durumlarda kas yıkımı da olabiliyormuş hatta :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 yağ için 0.25g/lb, karb için 0.5g/lb altına inmeyecen. kaynak: https://www.denovonutrition.com/nutrition-101-art-balancing-energy-intake-body-composition-performance/ adamım eric helms said: For fat and carbohydrate, the specific gram amount has a lesser impact on both fat loss and muscle gain compared to protein. Thus, consider your personal preferences when setting these targets to maximize your adherence [16]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 deadwoll said: İyi iskender mi kaldı abi? Hepsi mikrodalgada ısıtılan leş iskender. Karb. işini dün ben de araştırdım vücutta kas dokusu üretimi için gerekliymiş karb.lar; glikojen mevzu da aynı şekilde. Çok az karb. alınıp spor yapıldığı durumlarda kas yıkımı da olabiliyormuş hatta :< Esnaf gerek ya. İstanbul'da hiç bilmiyorum da antalyada hakkı baba hmmmps. Yıllar oldu yemeyeli. Ben en kısa zamanda bir aile ziyaretine gideyim das. Piyaz köfte arapta. Sonra teyfik ustada börek. Hakkı baba da döner. https://imgur.com/IaLG69W Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 yerel lezzetlerde bugun... "yozgat üçayrancılarda bi döner yapıyolar ağbi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 http://www.hurriyet.com.tr/kanser-uzmani-yogurttaki-tehlikeye-dikkat-cekti-40416790 Bu adam benim içimi fena karartıyor ya :( Ne yesek bir şey diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 bu tarz haberlere kulak asıyosanız size kötü haberlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Zamanında baya bir filtre kahve içiyordum antreman öncesi ve arada preworkout tabiki. Sonra birgün kan testi yaptırdığımda gördük ki kan seviyem limite inmiş durumdaydı. Doktor da şaşırdı. Fazla kafein demir emilimini önemli oranda azaltıyor vücuttaki. Yıllarını bodybuildinge vermiş ama supplementlerede aşık bir arkadaşım 2 ay önce kansızlıktan bildiğiniz bayıldı, ayakta duracak hali yoktu. 2 günde 1 ya da hergün preworkout içmekten ve çok fazla kafeinden dolayı kan değerleri yerlerde sürünüyordu.Doktorun verdiği kan haplarını kullandı uzun bir süre. Tavsiyem kafeini abartmayın bizim gibi gaza gelip, zararı büyük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar