Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Mrlee said: konserve balık yiyebiliyorsan konserve enginar, bamya filan al pompala before&after paylaşsana forgiver merak ettim nerelere geldin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 yeahh1986 said: Kepeği salla, yulafın kendisini ye. Bulktaysan kepek yemene gerek yok zaten. Deli gibi lif giriyordur vücuda zaten bağırsakları aşırı zorlamamak lazım. chia tohumu için ne dersin ? Herşeyin içine döküyorum ben azar azar. O kadar yemesi kolay ki... Crispy pirinç patlagi gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 62.5'a çıkardım kiloyu oruç araya girince düşüyor ya yoksa 65e çıkmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 diyetisyene gittim ben bu hafta. öncesinde kan tahlilleri de yaptırmıştım. netice kolesterol yüksek, d vitamin düşük ve HOMA-IR yi dengelemek gerekiyor. Bu arada bu insülin direncini araştırmaya başladım baya baya sorunların kaynağı gibi duruyor. neticede kötü beslenme ile başlasa da illet kötü beslenmeyi dayıyor sana. göbekte yağ birikimi, sürekli açlık hissi hep buna bağlıymış gibi. Şimdi HOMA-IR ve D vitamini için sonuçları bir dahiliye doktoruna göstereyim devit yazdırayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Masticore said: yeahh1986 said: Kepeği salla, yulafın kendisini ye. Bulktaysan kepek yemene gerek yok zaten. Deli gibi lif giriyordur vücuda zaten bağırsakları aşırı zorlamamak lazım. chia tohumu için ne dersin ? Herşeyin içine döküyorum ben azar azar. O kadar yemesi kolay ki... Crispy pirinç patlagi gibi zaten. Chia tohumunda yüksek oranda yağ var, zaten susam, keten tohumu gibi birşey. Diyet döneminde bayanlar fln kullanıyor. Bulktaki adamın bunlarla ne işi olur göm pilavı yulafı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Tüm her şeyden ayrı konuyla kısmen alakasız toplu protein bar alan var mı aranızda? 2 tl civarında falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 2 liraya protein aromali cukulata yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Dragonfire said: diyetisyene gittim ben bu hafta. öncesinde kan tahlilleri de yaptırmıştım. netice kolesterol yüksek, d vitamin düşük ve HOMA-IR yi dengelemek gerekiyor. Bu arada bu insülin direncini araştırmaya başladım baya baya sorunların kaynağı gibi duruyor. neticede kötü beslenme ile başlasa da illet kötü beslenmeyi dayıyor sana. göbekte yağ birikimi, sürekli açlık hissi hep buna bağlıymış gibi. Şimdi HOMA-IR ve D vitamini için sonuçları bir dahiliye doktoruna göstereyim devit yazdırayım mı? insülin direnci ile ilgili bir durum kan testlerinde çıkar normalde. İstersen Metformininin bilinen bir yan etkisi yok reçetesiz de satılıyor (glukofen, diaformin) Deviti de reçetesiz satıyorlar, ekmeğe döküp yemiştim kapsülü o da reçetesiz. Doktorlar ne yazacağını bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 D vitamini kisin herkesin dusuk cikiyor almakta fayda var. malesef tr'de pek secenek yok. Devit al gec 3 tl bisey. 2 tl'ye ulker probis olur anca ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Turkiyeye dm, muller gibi zincirler gelirse onlarin ucuz barlari var, fena degil , 2-3 lira arasinda fiyatlari var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Esh said: 2 liraya protein aromali cukulata yersin. LŞJDSGFDHSŞOSHGSFHSFHFSGHSGFAGSFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2016 Abi oluyor ya 250li 500lü paket hesabı. Çok alınca fiyat düşüyor baya ya 2 TL yi örnek verdim. Yurt dışında var Türkiye'de de var mı diye şansımı denedim. Bimde bile var 4.65 mi ne toplu kutu gelmiyor mu tükürdüğümün ülkesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Dragonfire said: diyetisyene gittim ben bu hafta. öncesinde kan tahlilleri de yaptırmıştım. netice kolesterol yüksek, d vitamin düşük ve HOMA-IR yi dengelemek gerekiyor. Bu arada bu insülin direncini araştırmaya başladım baya baya sorunların kaynağı gibi duruyor. neticede kötü beslenme ile başlasa da illet kötü beslenmeyi dayıyor sana. göbekte yağ birikimi, sürekli açlık hissi hep buna bağlıymış gibi. Şimdi HOMA-IR ve D vitamini için sonuçları bir dahiliye doktoruna göstereyim devit yazdırayım mı? Abi 3-4 hafta şeker tüketme hiç bir şekilde, insülin direnci falan kalmıyor. İlk 2-3 gün sigarayı bırakmak gibi oluyor, can çekiştiriyor ama sonra şekerin kendisi iğrenç geliyor. Derken bir bakıyorsun takır takır kilo veriyorsun yiyip içmene rağmen. Ben yaklaşık 1 haftadır hiç bir şeker türünü vücuda sokmuyorum, it gibi yememe rağmen 3 kilo verdim. Son bir yılda ve özellikle son 4-5 ayda bayağı çer çöple besleniyordum ve çok kilo almıştım. O yüzden anında farketti şekeri kesmek. Yalnız çocukluğunda kiloluduysan o göbek, memişlerdeki son yağ kırıntısı falan gitmiyor. Onun için bayağı acı çekmek gerekiyor ve kilo aldığında ilk oralara alıyorsun tekrar. Ben kurtuluşu liposuction sanıyordum ama geçen bir iki yazı okudum, vücut liposuction'la alınan yağ hücrelerini tekrar yerine koyuyormuş 1-2 sene içerisinde. Yani lipo yaptırdın, yağ hücreleri gitti. Sonra vücut onarıyor, kilo aldığında tekrar eski hallerine dönüyorlar gibi bir olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 şekeri kesince aynen insülin direncini kırıyorsun ilk günler zor geliyor da sonra vücud biraz daha alışıyor ama hep bi şekere istek var tabii ki, bende en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Seker derken komple carb i kesmekten bahsediyosunuz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 nefes almayı bırakırım karbonhidratı kesemem lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 komple karbi kesmek gibi sacma sapan isler yapmayin abi. atkins diyetlerinin sonucu olarak da ortaya cikabiliyo insulin direnci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 ama atiyorum snickers yiyip kola icmeyi birakabilirsiniz liseyi bitiren herkes gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 dünyanın en iyi esprisi için tıklayın atkins yapcam derken atskin olmasın diyorsun??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 İnsülin direnci kırmak istiyorsanız Intermittent Fasting yapacaksınız, nokta. No carb, keto gibi keko işlerle vücudunuzun dengesini daha fazla bozmayın, burnunuzdan sonra fitil fitil gelecek o, unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 keto yapmıyolardır ya. keto olsa duramazlar hğhehü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 keto ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 komple kesmek saçma ve çoğu durumda zararlı, abartmamak yeterli. regl dönemindeki hatun gibi şeker tüketmeyin yani bu kadar hakim olabiliyorsunuzdur kendinize herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 samaella said: keto ne ya? ketojenik diyet. carb almadiginda enerjiyi yag ve protein yakarak almaya calisiyor vucudun. yag yakinca da keton ortaya cikiyor. sidigin amonyak gibi kokar boyle. keton da zaten amonyagin bir eksik bilesenlisi. asiri sivi alip ketonu vucuttan atmaya calisirsin ama bu sefer de bobrekte sodyum potasyum dengesi de sasabilir. etkilio bi yontem gibi gozukse de sakat. atkins bazli diyetlerin (dukan, o ekmegi yere birak teyzesi diyeti gibi) hepsi carbi sifirlatmaya dayali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2016 Esh said: ama atiyorum snickers yiyip kola icmeyi birakabilirsiniz liseyi bitiren herkes gibi. bu işte şekeri bitirmek pizza üstüne twix yemeyi bırakmak vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar