dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bingildak said: hastaların önünde mi yiyorsun oatmeali evet..5 dakika bekleseler caz yapiyorlar..hastane ortaminda ben haric herkes hakli abi..zaten kapi vs da acik surekli..oglen arasi da yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 yahu 10 dk kapat kapıyı ne olacak ilk defa duydum asdassad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 niye abi kahvalti ogle yemegi hep ayni yerde..zaten fazla surmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 hastaya da ikram ediyor musun yerken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ettigim oldu be ..oatmeal degil ama simit..oat zor al abi bi tutam ac agzini ..ha simit ikram ettigim kimse de geri cevirmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 aquila said: ahah abi ne bilim ben dukandan aldim, icine de muz koydum. insan yiyeceği değil abi nasıl yiyorsunuz. ben düz süte koyup denedim eti lifalifi, masa kemiriyormuşum gibi oldu. ucuz ikea sehpası tadı geldi. tarif pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 bence de zor olur ya, kaşığa koyup eline versen bir garip, kaşıkla sen ağzına soksan daha beter. ay çok fena. hastada ne yapacağını bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 valla gayet keyifli yenisi aslinda, tadi yok tabi, sevdigin meyve filan biseyler eklemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 tarif marif yok abi..zaten sekersiz cay kahve icersen o lifalifin tadini gayet aliyorsun ..kotu degil tadi sadece kuru kuruya yiyince agzinda hamur gibi birsey oluyor..hatta etininki zaten ceviz aromali gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 arada sadece ince esprilere maruz kaliyorum besicilik yapan biri mesela hocam isteseydin getirirdik bizde cok vardi demisti..dedim allah razi olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 yulaf yoğurtla iyi oluyor ya içine de iki tane gün kurusu atın hem tad verir hem sindirimi hızlandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 kırmızı meyve + 99% çikolata + çerez + yoğurt + oatmeal masterrace direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ben kuru seviyorum lan kuruyemiş gibi ağzıma atıp duruyorum kjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 http://www.hepsiburada.com/dardanel-ton-baligi-1705-gr-p-ZYDAROM101I1063 alın yiyin.kargo bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 http://ilovepeanutbutter.com/ Şu an ağlıyorum,biz de niye yok böyle güzel şeyler :( http://www.3ka.com.tr/class/INNOVAEditor/assets/851087000052-1.jpg bu da sporcular için olanı http://www.mightynut.com/products/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 1. ton balığının suyunu-yağını iyice süzmek mi lazım ? 2. ton balığı ve yoğurdu karıştırıp yemeyi çok seviyorum. Besin değerini öldürme gibi bi olayı var mıdır bu karışımın ? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Isıl işlem vb. kimyasal yapısını değiştirmediğin sürece besin değeri azalmaz. Yoğurt zaten nasıl öldürsün sdfsds Ayçiçek yağı koyuyorlar ama düşük kalitedir heralde. Süz ya boşver yağın fazlasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 light al geç ne ugrascan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 fit chef ve aradolu dan bişeyler yiyen alan varmı? Merak ettim bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 spor salonunda kola makinesi gibi bi makinede şundan satılıyor 10 liraya http://www.supplementler.com/urun/multipower-fitness-shake-330ml-protein-1243 toz falan alma şansım yok. bu çok pratik geldi ayda toplasan max 10 kere gideceğim için ekstra 100 lira çok sıkıntı değil hem soğuk soğuk veriyo makina. bu ürün hiçbirşey kullanmayıp doğru düzgün beslenmeyen birine antrenmanda faydalı olur mu yoksa çöp mü direk bilemedim? he bide ne zaman içmek lazım bunu tam assdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 13 tl ye 25 gr protein çok pahalı, protein tozu alıp shakerla içmek daha mantıklı. Beslenmem kötü param çok dersen de 2 ölçek koyup antrenman boyunca içersin. Öğle yemeğinde 1 ölçek koyup içersin vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Toz alma şansın niye yok ? Amino Asit tablet al o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 spora iş çıkışı gidiyorum, işyerinde öyle shaker,süt,toz falan pek mümkün değil. üşeniyom zaten buna ulaşım çok kolay o sebeple acaba olur mu dedim. fiyat olarak ayda max 7-8 içeceğim için çok sıkıntı değil. bide aynı makinada l-carnite diye bişey var. antrenman öncesinde onu içip antreman sonrasında bunu içsem ölür müyüm? abi bi elimden tutun ölüp gitmiyim :) masti aminoasit protein işini görüyo mu. makinada ondanda var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 shakera ihtiyaç yok abi ben kullanmıyorum. al 500mllik sulardan. yarısını iç. sonra yanında bi tane a4 kagıt çıkar huni pozisyonuna getir, boşalt proteini suya. iç at çöpe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 macfit ortaköy mü spor salonu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar