reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Sözlerimi çarptırma ben sana saldırmadım sadece yazılarının ve eleştirlerinin seviyesini belirttim kişiliğine karşı bir tek lafım olmuş mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Son söylediğine katılıyorum, daha hassas davranmak gerekiyor. Dediğim gibi 1-2 haftalık zorlanmaları sakatlık olarak değerlendirmiyorum ben. Ha tutar Ersan gibi ciddi sakatlanır, ay bazında oynamaz. O zaman bir şey demem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 gerizekalılar yine 50 tane kaçırdılar, 10 kişi kalan adamlardan gol yedik yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Yendi yine BJK'nin hakkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 çıldırıcam artık. şaka mı bu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 en çok üzüldüğüm de şu bülent karaktersizine puan bırakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Böyle laçka oynarsan acımazlar. Geçmiş olsun BJK havluyu atmıştır bu maçla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 El-Barto said: en çok üzüldüğüm de şu bülent karaktersizine puan bırakıyoruz Ona ben de üzüldüm , BJK 'li olmamama rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Alışkanlık yaptı rakip 10 kişi kalınca puan hediye etmek. Menemene feda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ligin tadı kalmıcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 ligin en kötü 2 takımından birine hemde 40 dakika 10 kişi oynarken berabere kalmak.bunun hiç bir özrü ve bahanesi yok. lig bitti artık.ilk 4'e girsek başarı olur. evet takımın yarısı sakat ama GS ve FB 3 kulvarda giderken sakat vermiyor da biz neden tek kulvarda revire döndük.kurban kestirip,kırmızı forma giymekle olmuyor bu işler. gerçekten önünde ciddi bir fırsat vardı bizim için diriliş açısından şu ligde şampiyonluk zor değildi ama feda ve heba edildi ucuz hatalarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 İnönüyü yıksınlar biz deplasmanlarda oynayalım cidden, daha fazla puan alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 geçen mcgregorı savunuyodum da son pozisyonda biraz ağır kalmış, defans her zamanki gibi gol yiyelim hadiiiii diye uğraşmış... bizede gazaaaaaaaaaaaaantep demekten başka bişi düşmüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 maçı izlemedim de beşiktaşın hakkı yendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 kırmızı forma saçmalığını bırakırlar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 beşiktaş şu sıralar çok sıkıntılı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bu kafayla ilk üçe girsek bile büyük başarı olacak. Keşke ispatlama şansım olsa da dakika 80'de babamla dediklerimizi koyabilsem. 1-0 gittiği için maç "Maç gitti geçmiş olsun..." demiştik... Abi bir takım nasıl her maç, önde olsa bile istisnasız 80'den sonra oyundan ölesiye düşer? Her maç ya... 83'te falan maç boyu ileri çok nadir çıkan Serdar, dönmedi ve 3 kişiyi çalımlayarak açtığı orta vs. direk golün habercisiydi. Zati dönüm noktaları vardır ya, Niang'ın çizgiden kaçırdığı top ve üstüne Olcay'ın dağa taşa vurduğu direk onlardı üst üste Hadi Olcay'ı anlarız, bitiriciliği olmayan bir adam ve şaşırtıcı değil ama iki yarıda da Niang'ın kaçırdığı iki çok çok net pozisyon direk maçın kader anlarıydı. Drogba, çok düşük profilli bir ligden gelip ilk maçında üst düzey oynayabiliyorsa ben Niang'dan daha fazlasını beklerdim. Tamam geldiği yerde çok üst düzey yer değildi ama en azıdan hızlı ve daha güçlü bir futbolun oynandığı yerdi, Drogba'ya göre daha formda geldi. Eski Niang'ın şu maçta en az 3 golü vardı bulunan pozisyonlarla, ama işte kendine bakmak ve gerçek profesyonel olmak arasındaki farkı Drogba çok güzel gösterdi dün ve bugün Niang ... Her neyse, olay zaten sadece bu değil. Bu takımda ciddi bir psikolojik çöküntü var. Bir maçta isteksiz isteksiz oynayarak bile 20 iyi pozisyon yakalayabiliyoruz ama atamıyoruz. Atamadıkça oyundan düşüyoruz ve kasmıyoruz. Çünkü kazansak ne olacak mantığı var. Bu psikolojiyi oluşturan kişi ise direk Samet Aybaba, Halen diyor şanssızlıklar, tesadüfler var. Lan ne tesadüfü? Senin oyuncun maça asılmak için oynamıyor ki... Halı sahada eğlencesine çıkan adamlar gibi maça çıkıyoruz. Bu yüzden bu kadar çok pozisyon yakalayıp, bu kadar çok veriyoruz. Hedefi olan takım bu kadar dağınık oynamaz. Geçen devrede diyorduk, Beşiktaş iyi oynamıyordu ama kadrosundaki isimler ve dar rotasyona rağmen bol gol attığı ve bu konuda lig lideri olduğu için harika takım ahahaha vs. deniyordu. Ligin ikinci yarısı artık iş ciddiyet kazanınca ve hedefler belirginleşince Beşiktaş'ın psikolojik olarak ne kadar düşük seviyede olduğu gün yüzüne çıktı. En başından beri diyordum, şampiyonluk kesinlikle hayaldi ama işte sezonun ilk yarısını bitirdiğimiz konum sayesinde "bir umut" doğmuştu içimizde, Samet Aybaba ile bunun olmayacağı da belli. Daha sezon başında gözüküyordu şampiyonluk önemli değil, önce düze çıkalım da ne olursa olsun kafası. Hatta bazı yöneticiler, hatta Samet'in kendisi direk söylüyordu. Bu kafa ile ligi üçüncü bile bitiremeyiz ki biz... Takım önce inanacak, istediğin kadar iyi oyna inanmadıktan sonra neye yarıyor ki... GS çok mu iyi futbol oynuyor? Hayır. Bu ligde GS'den daha iyi oynayan bir ton takım var. Ama işte olay inanmakta ve motivasyonda bitiyor. Fatih Terim'in bana kalırsa yıllardır tek iyi olduğu konu, GS rezalet oynasa da oyundan kopmayıp sonuna kadar götürmeyi biliyor çünkü hocaları bunu kullanmayı çok biliyor. Hep aynı bahaneler geliyor. Genç takımız, tecrübe yok, paramız yok bla bla. Ulan Nereden baksan 28 yaş ortalamasına yakın bir takım ile oynuyorsun. Takımında UEFA kupası finalleri görmüş, şampiyonluklar yaşamış adamlar var. Dortmund altyapısından tut, Arsenal altyapısı görmüş ve futbolu bilen adamlar var. BJK'nin kadrosu kötü bir kadro değil, dar rotasyona sahip bir kadro sadece ama işte TD'nin kendisi bir kere oyuncularına güvenmiyor ki... Ne genç takımsın, ne çok tecrübesiz takımsın. Lige yabancı oyuncuların da yok bir iki tanesi hariç, onlar da önemli değil. Eee derdin ne? Dünyanın neresinde olursa olsun şu zihniyetteki bir adamı hiçbir büyük kulüp yapısında barındırmaz. Hani dünyanın bu konuda en iyilerinden biri olan adamı gönderip yerine Siirtspor'dan kondisyoner getiriyorsun, her hafta antremanlarda sakat veriyorsun ama suç tamamen "genç takımız ondan"a bağlıyorsun. Yok abi, ben savunuyordum ama olmaz. Sene sonu kesinlikle gönderilmeli Samet Aybaba, o takımın başında olduğu sürece de benim sonuna kadar inandığım ikincilik koltuğuna da hiçbir şekilde ulaşamayacağız. 4. olursak bile büyük başarı bu artık net bir şekilde gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 niang da katardan geldi adamlar orda haftada iki gün antreman yapıyorlarmış niang göya tek başına çalışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Tamamen ciddiyetsizlikten kaybedilmiş bir maç. Rakip bile 10 kiş kaldıktanm saonra yenilgiyi kabul etmişti. Eskiden iyi hücum ediyorduk artık onu da yapamıyoruz, yoksa sezonun ilk yarısındakigibi oynasak bi sürü gol atardık şu takıma. Bir de şu sakatlık meselesi yetti yani, sorumlusu bulunsun bunun, futbolculara da bok atıp durmasın Samet, kendini küçültüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 http://s7.directupload.net/images/130216/5kf962ph.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 almeidanın yokluğu nelere sebep oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 said: GS çok mu iyi futbol oynuyor? Hayır. Bu ligde GS'den daha iyi oynayan bir ton takım var. Ama işte olay inanmakta ve motivasyonda bitiyor. Fatih Terim'in bana kalırsa yıllardır tek iyi olduğu konu, GS rezalet oynasa da oyundan kopmayıp sonuna kadar götürmeyi biliyor çünkü hocaları bunu kullanmayı çok biliyor. dfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Wyand said: http://s7.directupload.net/images/130216/5kf962ph.swfbu herif pazarda çok iyi domates satar yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 escape said: said: GS çok mu iyi futbol oynuyor? Hayır. Bu ligde GS'den daha iyi oynayan bir ton takım var. Ama işte olay inanmakta ve motivasyonda bitiyor. Fatih Terim'in bana kalırsa yıllardır tek iyi olduğu konu, GS rezalet oynasa da oyundan kopmayıp sonuna kadar götürmeyi biliyor çünkü hocaları bunu kullanmayı çok biliyor. dfsdfds neyine dfsdfs yapıyon bunun ? evet.. gs çok mu iyi oynuyo ? la zaten 2-3 yıl önce ligi 8. bitirdi bu takım. geçen sene playoff muhabbeti oldugu dönem dışında son 5 yılda 1 tane iyi oynadıgı sezon var. al yazıyorum. 2010/2011 = 8.bitirmiş 41 gol atmış - 46 gol yemiş. 2009/2010 = 3. bitirmiş 61 atmış - 35 yemiş 2008/2009 = 5. bitirmiş 47 atmış - 35 yemiş. 2007/2008 = Şampiyon. 64 atmış 23 yemiş . bu sezon çok iyi. 2006/2007 = 3. bitirmiş 58 atmiş 37 yemiş. eee neyine fsdfssdf şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar