Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Eöööö şey şey. Amerika'da 3 boyutlu izleyen insanlar öyle izlemeyin diye uyardılar yalnız. Tonla yağmur sahnesi varmış. Yağmur üzerinize yağıyormuş sahneleri adam gibi göremiyormuşun falan filan. TR'de nasıldır bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 3 boyutlu olupda normalinden daha keyif veren film olmadı daha ilk tercihim hep normal bulamadığımda mejhbur 3d izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 şu ana kadar tek beğendiğim 3d star trek oldu. o da imaxde tabiki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bu nası bi mantık, hangi robot'un darbesi ateşli silahtan daha fazla hasar verebilir :S. güzel 3 boyutlu filmler vardı ancak yönetmenin ona göre çekmesi lazım mesela bir "Up", bir "Hugo" güzel 3D uygulamalarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 hmm imax kasma diyorsanız capitole gidicez gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 ımax kasssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 kimse açmıyor telefonları. hatlar düşmüyor. Bu kadar kötü iletişim nasıl olur anlamadım. Gözünü seveyim capitol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Yarın için bilet alayım diyorum mybilet'te sadece bugünün biletleri var istinye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Ne hatmış arkadaş 10 dakikadır düşmedi gitti. Bunlar bilerek bekletiyorlar kesin. Bu kadar uzun beklenemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 nedense overrated olcakmış gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 çok beğenilmiş film ama gişede sıçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Bu kadar 3D hater olmayın. Zevk meselesi. İsteyen gider istemeyen gitmez. GİTME. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bu 3d hater'lığı nerden geliyor bilmiyorum gerçekten lan. 2d şansı var çoğu var filmde, ona gidin kardeşim sevmiyorsanız. hani gerçekten kötü olsa anlıcam, iyi işte yavaş yavaş da gelişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 yok işte 2d seçeneği öyle her filmde, sadece 3d geliyor nerdeyse tüm 3d seçeneği olan filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 var mı giden ? Yarın bende gitmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Sikayetinizi dile getirin. Sinemalara sikayet mektuplari yazin. Burda aglamak fayda saglamiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 No shit sherlock. Burada fayda sağlasın amacıyla yazılmıyor zaten. İnsanlar düşüncelerini paylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Beklediğimden çok daha iyi çıktı. Tabii senaryoda bazı saçmalıklar var. Haydi o enerji topu sadece yakından etkili, şarj olması için süre gerekiyor ve çok fazla atış yapacak gücü yok diyelim. Peki ya kılıç? Yaratıkları rahatlıkla biçiyor, ama ancak yarım saat yumruk yumruğa dövüşüp en sonda işler iyice kötüye gidince kullanmak akıllarına geliyor. Sonra tek savunma olarak duvar düşünmek nasıl bir mantıktır? Ama bunlar çok da önemli değil; filmi genel olarak beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 senaryosu bir hayli zayıf ama cgi baya iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 senaryo dünyaya gelen canavarları yoketmek değil mi sdfds araya bikaç dialog koymuşlardır işte geyik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 avrupa yakasında hangi sinemalarda imax oynuyor bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 bi istinye park değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 istinyepark'ta imax var sadece zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Laorx said: avrupa yakasında hangi sinemalarda imax oynuyor bilen var mı? marmara park ve istinye parkta var IMAX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 samaella said: istinyepark'ta imax var sadece zaten yok, imax sadece istinye park'ta vardı. Marmaraya da gelmiş. Normal salon da var istinye park'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar