Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

ya kötü dedik çünkü aynı mekana hapsoldular ve mekan da çok hareketsiz bir mekan her bakımdan. farmville vs zombies gibi bir durum oldu. yani gene izleniyor ediliyor da üçüncü sezondaki dinamizm eksik mesela.

fir3blad3 said:

bide sen arka arkaya seyrediyorsun. O şekilde gideri olur yine. Ama koca 1 hafta bekleyipte dandik bir bölümle karşılaşmak insanı bayıyor.

progamer said:

Bir hafta bekleyip de Lori ve Andrea'nın mallıklarını seyretmek çekilmiyordu çünkü hiç.

haklısınız
özellikle andrea'ya kafa atasım geldi 1-2 yerde, bi de bill burr'ün bi lafı vardı, "women are constantly padding themselves on the back about how difficult their lifes are, and nobody corrects them cause they wanna fuck 'em" diye, direk o aklıma geldi andrea'yı izlerken

bi de dale öldü iyice baydım lan, dale reyis...

"nutella yerim" said:

noldu baslık neden canlandı, yeni bölüm mü geldi

* ŞEYTANCA GÜLÜMSEME *
Sosyal ağlarda paylaş

3. sezon ile ilgili çok mantık hatası var dendi mi? 3x7 ye kadar geldim.

mesela - spoiler until 3x07

hörşılın bacağını bir zombinin agility 9959 ile ısırması.

hapisanenin kafesine 20 zombi tarafından kovalanıp adamın bacağını kesip aynı kapıdan 1 zombi öldürerek çıkmaları.

vali li şehrin saldırı altında kalmaması. gece ateş yakıp anırarak şenlik kutlamaları vs.

uğraşsam bulurum karakter tutarsızlıkları falan da vardı galiba.

neyse allahtan uzun suratlı sürünün alfa erkeğininin karısı olduğu için güzel olduğunu sanan karı öldü. oh be.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
We know Daryl isn't really going to be gone forever. We know that Rick will eventually accept Tyrese and his group. So by sending Daryl off and giving Rick a psychotic freak-out at the end of the episode, it feels like we're just wasting time. Perhaps if Rick — or Michonne — or even Andrea were at all likable at this point, it'd be easier to handle these slower episodes, but Rick and Michonne are assholes, and Andrea is just too annoying to make her admittedly hilariously awful attempt to hold the panicking people of Woodbury together enjoyable to watch.

aynen bu. Çok boş bir bölümdü. Türk dizisi gibi uzatmaya kasmışlar resmen.

Böyle karakterler daha bir sevilebilir olsa çekilirde. Hepsini o kadar boktan hale getirdilerki bayıyor.

Daryl ile Tyreese iyi onlarıda hapishaneden kovdular şimdi 2-3 bölüm gereksiz geri dönmelerini izleriz.

Mişon da somurtmaktan başka bir şey yapsa.

Andrea hala mal zaten. Adam arkadaşlarını rehin tuttum bir yandan sana kayarken diyor sen hala bir şey yapmıon, adama yardıme dion.

Lori de bitsin artık gerçekten.

Hatta bu kadar düşmanlığın tamamının böyle iletişim kopukluğu yüzünden olmasına bağlamarıda kötü bence.

Sosyal ağlarda paylaş

bölüm çok normal bi bölüm gibi geldi bana, hani aradan zaman geçmemiş olsa bu kadar tepki gelmezdi aslında
bikaç şeye kafam takıldı, yazıcam

rick ve grubunun woodsbury'ye istedikleri gibi girip çıkması nedir abi, bu kadar dandikos bi yeri banditler uzun zaman önce yer bitirirdi gibime geldi
"aa daryl'i unutmuşuz hadi geri dönelim"

dizide herkes kendisinden tam olarak bekleneni yapıyor, bi sürpriz yok.
tyreese midir nedir, o gencolar mesela peki :( dediler gittiler, andrea tokmakçısının yanında kaldı, daryl kardeşinden kopamadı, vs vs.
bi tek rick tırlattığı için kendisine ters bir şey yapıp yeni gelen grubu kovdu. orası ilginçti mesela, ama onu da yine lori'ye bağlamaları biraz baydı. yani o telefon olayı güzeldi mesela, daha subtle giriyordu bi kere, sonra da çok bokunu çıkarmadan bitirdiler. ama lori'yi bu şekilde görmesi, bi de üzerinde tuval falan, abi of yani. lori'yi görmesi çok saçma demiyorum, ama bu şekilde "AL SANA LORI" şeklinde görmesi çok saçmaydı. yoksa lori'yi görmesinin yarattığı o şok, o baskı duygusu çok güzeldi, ama başka bir şekilde gösterilebilirdi bu, daha iyi yedirebilinirdi o sahneye

Sosyal ağlarda paylaş

biraz abartmışsınız sanki, hiç de kötü bir bölüm değildi. bayağı kritik gelişmeler oldu. özel bir saçmalama yoktu öyle saç yolduran da.

andrea president 2013 kampanyasına başladı lol

rick yazık tırlattı ya, insangücü de kalmadı hiç. sakata gelecekler yakındır.

Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

şu diziyi 2. sezon yarısında bıraktığıma çok mesudum ya. spoiler açıyorum hala bitmeyen dramalardan şikayet dönüyor.

beyler zararın neresinden dönseniz kar.

Bence gayet güzel gidiyor, zombi dizisi diye ful aksiyon beklenebilir ama dizideki gidişatın oturması için karakter gelişimi gayet önemli ve bence süper oynuyorlar. Hele son bölüm yaşattılar o anları resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sırf konuşma var aksiyon yok diye kötüydü demiyorum ki, karakterlerin yaptıkları salakça genel olarak o yüzden çekilmiyorlar diyorum.

Birde onla alakasız olarak. Rick hep şu şekil tutuyor ya silahı böle yere doğru. Elinden düşürecekmiş gibi.
http://i.imgur.com/EvVbp16.jpg

Harbi öyle mi tutulur geçrektede? Başka hiç bi yerde öyle görmemiştim de merak ettim asfd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...