bunlar hala neyin tribinde ya. hala güvenli bi yer bulamadılar 6 sene oldu dsfdsfds
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
The Walking Dead (2010) - AMC
Yerleşik hayata geçersek mallaşırız ve dışarıdan gelecek tehlikeler bizi bitirir kafasındalar. Haksız da değiller aslında.
güzele benziyor. alakalı olarak spin-off ağustos sonu çıkacak sanırım.
- 2 ay sonra ...
Haftaya Pazar yeni bölüm geliyor. Ben bu sezondan umutluyum. Villainler peş peşe gelecek.
Yukarıda yazmıştım, ben sıfırdan tekrar başladım 2. sezon bitti bitecek, haftaya yetişmesem de 2 haftaya yetişirim heralde güncel bölümlere.
şu seriden nefret ediyorum tiksiniyorum, göz ucuyla bile bakmıyorum artık. bildiğin rüyama giriyo. çocuk gibi korkuyorum zombilerden. başka hiçbi kurgusal varlık yaratık, doğaüstü fenomen beni zombie kadar etkilemiyor. daha iki gün önce bir kuleye sığındım, kuleyi çökerttiler ve aralarına düştüm. bildiğin hisettim o ısırıkları falan. rüyamda yani kabus olarak gördüm. sebebi de tek bi bölümcük fear the walking dead izlememle bilinçaltımın yeniden harekete geçmesi.
selam esra, tanışalım mı?
Kürekle kafatasını püre kıvamına getirmeleri cok güzel ya, muhallebi gibi kafa tasları var walkers'ların :)
Öne çıkan mesajlar