Komutan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Nasıl? Yoksa burada dizileri korsan izleyenler mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 tamam lan, yeter dalga geçtiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 saçmalamaya başladı artık bu dizi sanki ya bırakıcam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 KuddusiMavra said: neyi satın alacağım? dalga mı geçiyon gözüm? Watchseries.lt altyazi ihtiyacin olmadigini varsayiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 5. sezonda dizinin kötü olduğunu fark edenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Aluriel said: KuddusiMavra said: neyi satın alacağım? dalga mı geçiyon gözüm? Watchseries.lt altyazi ihtiyacin olmadigini varsayiyorum çok teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 izlemeyin lan cidden. ben bıraktım 3 haftadır temizim sdfds bu kanseri atıyorum vücudumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ya aynen onu yazmaya geldim bende yenimi farkettiniz abi ahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 ben bi umut büyük şehirlere girerler ne bilim dünyanın geri kalanı hakkında bir şeyler falan olur eder diye izliyordum da bu seriden bi bok olmazmış. muhtemelen bunlar çiftliğe geri döner orda ölürler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 aynen öyle bi bok olmaz, sen izleme. ilk bölümde şehirden kaçıyorlar, s5 olmuş büyük şehire girmelerini umuyordum yazıyorsun... sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 O değil de itfaiye hortumuyla beynine bıçak saplamadan ölmeyen zombileri patır patır indirmek olmadı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 adamlar şehirden kaçtıklarında götlerinde don yoktu. ondan sonra edinmedikleri alet edevat silah mermi kalmadı. salak salak yerlere swat timi gibi operasyonlar bile yaptılar sdfs governor ile savaşta harcanan cephane ile boston'ı temizlerdin. dış dünyayı bi sorgulamadılar bi gidip bakmadılar. 1. sezonun 2-3 bölümü dışında şehir sahnesi görmedik hiç. hep göstermelik köyde kasbadaki 2 tane markete gidiyorlar ayda bi kere her şeyi bulup dönüyorlar sdfs. dizi her şeyimiz var çok şükür tek derdimiz dışardaki kötü insanlar tribinde. dizide daha kış sahnesi yok misal sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 boston temizlenebilecek olsa governor temizlerdi, mayor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 boston dediğin köy sanki lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 lan tabi her santimetrekareyi zombilerden arındıracaklar diye bir şey yok. ama dizide scavenging sıfır. şehirlere girip çıkmaya ihtiyaçlarının olması lazımdı çokca defa. bunun için de hertürlü imkan var. ki zombileri çatalla bile öldürüyorlar. dizide zombiler baya etkisiz. ayrıca ilk sezondan hatırladığım şehirlerde barınan oluşumlar vardı gayet. ayrıca şehrin göbeğinde 10 milyon zombi , her sokaktada yüzlerce zombi durmuyor sonuçta yani geziniyorlar sürüyle ordan oraya. gayet şehirlerde etkili olabilirlerdi o silahlarla. uzaktan dürbünle bile bakmadılar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 beth kısmı şehirde geçiyor. şöyle olurdu böyle olurdu demene gerek yok yani orada görüyoruz nasıl olduğunu sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Diziyi bıraktınız, şu başlığı bırakamadınız. bırakın bu başlığı da, ben kitabını okudum zaten bu başlık alakasız. Çok kötü başlık cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 oyununu oynayın lan, hikayesi çok daha güzel ama dizi de gidiyor işte şöyle böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Yeni bölüm de Rick'siz bir bölüm daha. Abraham takımını merak ediyordum ama bu bölüm de iyimiş. Bu tempo, ikişer üçer aktörlü bölümlerle 10 yıl sürebilir bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ne kadar sürcek bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 2 bölümdür bethin nasıl kaçtığını görmek için izliyorum, umudum kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Minibüs kafaüstü düşerken nasıl oldu da dört teker üzerine düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 zombilere inanıyosun ona mı takıldın ? sorusu gelecek şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 https://www.facebook.com/video.php?v=1088107587882065 Sizin arabanın nasıl düştüğünün kamera arkasını yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 serjuhan said: Minibüs kafaüstü düşerken nasıl oldu da dört teker üzerine düştü. Cidden bu tarz ufak detaylar bütün bölümden soğutabiliyor insanı. O kadar bütçen var gerçek minibüs düşürüyon vs. yapıversene şunu düzgün be adam. Çok mu zor yani o minibüsü ilk başka öyle düşürtmemek. Çektikten sonra hiç mi izlemiyorlar. "Amaan ver gitsin millet ona mı takacak" kafasındalar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar