Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

@seperate

11. gündeyim birazdan gidicem gym e.

ilk hafta set aralarındaki 1 dakikalık cardiolar ve haftada 6 gün olması çok zorlamıstı ama artık vücudum alıştı sanırım.

deli gibi terliyorum o 1 dakikalık cardiolarda.

son 3 4 haftadır da az carb tüketmeye çalışıyorum ama yine de yanlış birşeyler yapıyorum sanırım, çünki beklediğim gibi bir kilo kaybı(yağ) yaşayamadım henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

son iki haftadır inanılmaz aksatıyorum antrenmanları. banka denetimine de, 18.45 işten çıkış saatine de lanet olsun.

ulan eve geliyorum zaten 20.00'de. yemekti, oturdun, sıçtın derken saat oluyor 21.00. salonu da gay gibi 23.00'de kapatıyolar. yetişemiyorum bildiğin ya. mis gibi yepyeni programıma geçemedim bi.
Sosyal ağlarda paylaş

18:45 mi? Lel bugün işten gerçek bir erkek gibi saat 8de çıktım. 8.5ta salondaydım, gerçek bi erkek gibi 2 saat çalıştıktan sonra yeni eve geldim. Şimdi gerçek bir erkek gibi akşam yemeğimi yiyorum (ET), yine gerçek bir erkek gibi 12-1de yatarım.

Denocum biliyorum gerçek bir erkek olman çok zor ama en azından öyle davranmaya çalış, eve uğramadan direk spora git ve "benkeler bini çök çiliştiriyör miymiymiy" diye mızlanmayı kes. Sporunu yap.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

son iki haftadır inanılmaz aksatıyorum antrenmanları. banka denetimine de, 18.45 işten çıkış saatine de lanet olsun.

ulan eve geliyorum zaten 20.00'de. yemekti, oturdun, sıçtın derken saat oluyor 21.00. salonu da gay gibi 23.00'de kapatıyolar. yetişemiyorum bildiğin ya. mis gibi yepyeni programıma geçemedim bi.

burada hata işten çıkıp önce eve uğramak... bu şekilde spora falan gidilmez resmen ya. alıcan yanına çantayı iş çıkışı gidicen direk.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

18:45 mi? Lel bugün işten gerçek bir erkek gibi saat 8de çıktım. 8.5ta salondaydım, gerçek bi erkek gibi 2 saat çalıştıktan sonra yeni eve geldim. Şimdi gerçek bir erkek gibi akşam yemeğimi yiyorum (ET), yine gerçek bir erkek gibi 12-1de yatarım.

Denocum biliyorum gerçek bir erkek olman çok zor ama en azından öyle davranmaya çalış, eve uğramadan direk spora git ve "benkeler bini çök çiliştiriyör miymiymiy" diye mızlanmayı kes. Sporunu yap.

za 12-1'de yatan gerçek erkek mi olurmuş burak'ım ?

ama doğru diyorsunuz, sanırım açlığı bir şekilde bastırıp antrenmana gitmen en mantıklısı. böyle yürümez çünkü, ikinci sene hepten yoğunluk artacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...