Absolut Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Naapacaaan mekik çekeceeeen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Black_Hand said: Jim Stoppani's Six-Week Shortcut To Shred http://www.bodybuilding.com/fun/jim-stoppani-six-week-shortcut-to-shred.html 2.gündeyim. silkeliyor... nasıl gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bizim salonda da bunu yapan biri vardi gecen hafta,baya efor harciyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 @seperate 11. gündeyim birazdan gidicem gym e. ilk hafta set aralarındaki 1 dakikalık cardiolar ve haftada 6 gün olması çok zorlamıstı ama artık vücudum alıştı sanırım. deli gibi terliyorum o 1 dakikalık cardiolarda. son 3 4 haftadır da az carb tüketmeye çalışıyorum ama yine de yanlış birşeyler yapıyorum sanırım, çünki beklediğim gibi bir kilo kaybı(yağ) yaşayamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 son iki haftadır inanılmaz aksatıyorum antrenmanları. banka denetimine de, 18.45 işten çıkış saatine de lanet olsun. ulan eve geliyorum zaten 20.00'de. yemekti, oturdun, sıçtın derken saat oluyor 21.00. salonu da gay gibi 23.00'de kapatıyolar. yetişemiyorum bildiğin ya. mis gibi yepyeni programıma geçemedim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 18:45 mi? Lel bugün işten gerçek bir erkek gibi saat 8de çıktım. 8.5ta salondaydım, gerçek bi erkek gibi 2 saat çalıştıktan sonra yeni eve geldim. Şimdi gerçek bir erkek gibi akşam yemeğimi yiyorum (ET), yine gerçek bir erkek gibi 12-1de yatarım. Denocum biliyorum gerçek bir erkek olman çok zor ama en azından öyle davranmaya çalış, eve uğramadan direk spora git ve "benkeler bini çök çiliştiriyör miymiymiy" diye mızlanmayı kes. Sporunu yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 -Deno- said: son iki haftadır inanılmaz aksatıyorum antrenmanları. banka denetimine de, 18.45 işten çıkış saatine de lanet olsun. ulan eve geliyorum zaten 20.00'de. yemekti, oturdun, sıçtın derken saat oluyor 21.00. salonu da gay gibi 23.00'de kapatıyolar. yetişemiyorum bildiğin ya. mis gibi yepyeni programıma geçemedim bi. burada hata işten çıkıp önce eve uğramak... bu şekilde spora falan gidilmez resmen ya. alıcan yanına çantayı iş çıkışı gidicen direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 doğru diyorsun da çok aç oluyorum yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 axedice said: 18:45 mi? Lel bugün işten gerçek bir erkek gibi saat 8de çıktım. 8.5ta salondaydım, gerçek bi erkek gibi 2 saat çalıştıktan sonra yeni eve geldim. Şimdi gerçek bir erkek gibi akşam yemeğimi yiyorum (ET), yine gerçek bir erkek gibi 12-1de yatarım. Denocum biliyorum gerçek bir erkek olman çok zor ama en azından öyle davranmaya çalış, eve uğramadan direk spora git ve "benkeler bini çök çiliştiriyör miymiymiy" diye mızlanmayı kes. Sporunu yap. za 12-1'de yatan gerçek erkek mi olurmuş burak'ım ? ama doğru diyorsunuz, sanırım açlığı bir şekilde bastırıp antrenmana gitmen en mantıklısı. böyle yürümez çünkü, ikinci sene hepten yoğunluk artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Peki gerçek bir erkek gibi aç karnına spor yapsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abi zaten tok yapmayın antremanları 2-2.5 saat öncesinden bişi yememiş olun en az, antremandan 45-30dk önce bi kahve içersin 20gr civarı da bitter çikolata yesen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 benim işe gitmeden önce yapma gibi bir fantezim var 4 aydır kalkamadığım için yapamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 O da çok zor olmaz mı ya, spordan sonra sıfır enerji kalıyor bünyede. Dolaba gidip erik almaya üşeniyorum şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abi akşamım zükülüyor resmen. Zaten yaz sezonu olduğu için 18:30 da falan salona gidince alette sıra beklemekten soğuyorum 20 de çık yemek ye yıkan. Uğraşılcak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Erik dedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 sizin oralarda yokmu nünnü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ulan iyiki çocukluktan beri yüzme yapmışım şu spordur antremandır hiç ihtiyacım olmadı.çocuğunuza mocuğunuza direk yüzme yaptırın abi 5 yıldır antremansızım ama erimiyo kaslar vucudun şekli bozulmuyo naparsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ketojenik diyet hakkinda ne dusunuyorsunuz manikli mi sacma mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Keto iyi, yaptim onayliyorum ama zor.. Erik yok burda :( Neyse pazar geliyorum girer girmez sinirdan alicam yolda yiye yiye gelicem altima sicicam ishal olup.. o derece kararttim gozu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 eriği bi ben sevmiyorum galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Ben senin yerine yiycem rahat ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 afiyet olsun abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Deno işteyken spordan 2-3 saat önce kuruyemiş ye 100 gr en az. Hatta bi de muz çak yanında 1-2 küçük muz. O sana antrenman yaptırır işte. Hem taşıması da kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 yuh 1000 kalori :( ohusss gunde de 2k yese 3k.. abbbooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar