Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ha birde saglikli besleniyorum diye protein oranini dusurme mumkun mertebe minumum kilo basina 1 gr protein al.. 2-3 gr gibi yaziliyor ama sahsen cok fazla o oran. 1-1,5gr basit sporcu icin yetip artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 mascio said: yoksa kas çalışmaya devam edip yemeğimi yerken yağı şekeri tuzu abur cuburu kesip sağlıklı beslenerek de göbeği eritebilir miyim? Kilon fazla değil, o yüzden senin için bu daha iyi gibi. Çayındaki şeker dahil azalt, pasta börek çörek yeme. Aç kalırsan tabi göbek çok daha hızlı gider de kas olmaz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Raincloud said: Bana çok saçma bir şey söylediler, alın gerekli cevabı verin. Şınav çekmek göğüs kaslarını yanlış calıstırıp aşağı doğru çektirip sarktırıyormuş erkekte. Bu ne lan? hafif decline olduğundan yola çıkarak saçma sapan bir sonuca ulaşmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Yukarıdaki yapmanız gereken yürümek topakına kaydırdım sorumu gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 toggie said: aldım ben yarın elimde olursa yazarım yorumlarımı. nası geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Seperate said: 3 gündür falan ağırlıktan sonra kardioya geçince sağ kaburganın alt tarafındaki bölge ağrı yapıyor , koşu bandı veya crossta oluyor ,bisiklette sorun yok ,dalak şişmesi gibi ama karaciğer var o tarafta yada safra kesesi ,hayırdır inşallah Seperate bende de vardı böyle bir problem, tamamen nefes kontrolü ile alakalı. Problemin olma nedeni organlarının birbirine değmesi ve bünyenin panik yapıp durdurması. Koşuda mesela her adımında yere doğru bir darbe yapıosun ve bu darbe yayılı olarak tüm organların üzerinden taşınıo. Kısaca 1) diyaframdan nefes al, 2) tempona göre nefesini ayarla (örn 3 adımda 1 defa nefes verilir gibi) 3) nefesini verirken bir anda ver, 4) nefesini vereceğin adımı hangi tarafın ağrıyorsa o adımını atmadan önce ver 5) su içip koşmamaya çalış ( böbreklerin şişiyor vb daha fazla basınç daha fazla ağrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 aynısı bende de olmuştu koşarken, google'dan aratınca aynen bu yazılanlar çıkmıştı. kendini zorlamakla da ilgisi var. tempo düşürünce o ağrının geçmesi lazım mesela, bende öyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 kaburganın altı derken arka kısım mı ön mü? tam sırt bel bitişinde o kanadın son kısmında bende de fena ağrılar vardı. 3-5 gün tuvalete gidememiştim, sonra lif alınca oldu. böbrekle filan mı alakalıki bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ön tarafta ,arkayla hiç alakası yok ,direk karaciğer veya safra kesesi ee bu 2side kolay kolay ağrımaz ciddi bir durum yoksa o yüzden nefes mantıklı duruyor ki genelde ağırlıktan sonraki cardio da oluyor ,yani baya tükenmişken muhtemelen nefestir dediklerinizi deneyeceğim ,teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Laorx said: toggie said: aldım ben yarın elimde olursa yazarım yorumlarımı. nası geldi mi geldi, boyut buyuk biraz. icinde celik spiral var karısımı olusturmak icin. henuz denemedim aleti ama gayet sık ve kullanıslı. icindeki celik spiral ile kalın yiyecekleri bile calkalayarak kucuk parcalara ayırabiliyormus. degisik karısımlar icin sitesinde bilgiler var. fırsat buldugumda deneyecegim. vucut gelistirenler icin yararlı tarifler var, kalori, yag miktarına kadar belirtilmis. http://www.blenderbottle.com/recipes/view/24 bunlar da foto. https://dl.dropbox.com/u/17206201/bb2.JPG https://dl.dropbox.com/u/17206201/bb1.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 kaç günde geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ağırlığı nasıl? annem için düşündüm kadının kolu kopmasın sallıycam derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 o ne lan fleshlight gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 toggie said: Laorx said: toggie said: aldım ben yarın elimde olursa yazarım yorumlarımı. nası geldi mi geldi, boyut buyuk biraz. icinde celik spiral var karısımı olusturmak icin. henuz denemedim aleti ama gayet sık ve kullanıslı. icindeki celik spiral ile kalın yiyecekleri bile calkalayarak kucuk parcalara ayırabiliyormus. degisik karısımlar icin sitesinde bilgiler var. fırsat buldugumda deneyecegim. vucut gelistirenler icin yararlı tarifler var, kalori, yag miktarına kadar belirtilmis. http://www.blenderbottle.com/recipes/view/24 bunlar da foto. https://dl.dropbox.com/u/17206201/bb2.JPG https://dl.dropbox.com/u/17206201/bb1.JPG şimdi reklamlar DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 uzerindeki etikette yazan o. ben denemedim. bosken agırlıgı normal iste, hafif bi plastik. boyutuna gore hafif diyebilirim. ama iyi calkalamak gerekiyo tabi karısımı hazırlarken. tam doluyken yorar :) seviyeyi hem oz hem ml cinsinden gostermesi hosuma gitti benim. 1 gunde geldi. kucuk boyutlusu da varmıs ama gg'de goremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 nesfit yiyorum simdi, 12 gibi gidicem salona. donuste yagsız sut + whey ile deniycem bakalım :) gerci whey icin normal bir shakerdan farkı yok. meyveli falan bisiler karıstırmak icin kullanım amacı daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 whey'i kaşıkla bile karıştırırsın be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hacı shaker niye kullanıyoruz o zaman, nescafe gibi takılalım. herneyse denedim aleti. celik spirali cıkardım tabi sadece whey oldugundan. eski kullandıgım seyin ne kadar dandik oldugunu anladım. 1 olcek, 300ml sut ile puruzsuz oldu :) dandik kapla butun parcalar geliyodu agzıma ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 arkadaşlar ben geçen hafta spora başladım. çok kaslı olmak istemiyorum sadece fit olsam yeter. fakat şimdiden çok kaslı oldum ne yapmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Montla sıç düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 valla aldıracaksın kardeş ameliyatnan ,kaynıma da olmuştu aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 fizban said: arkadaşlar ben geçen hafta spora başladım. çok kaslı olmak istemiyorum sadece fit olsam yeter. fakat şimdiden çok kaslı oldum ne yapmam lazım ? Bu şekilde devam et kardeş, böyle olur yarışmalara katılırsın http://tvgfbf.com/uploads/derece/vucut_gelistirme_gencler/vg_berkek_-70_2.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 sen git o kadar calıs kas yap, ilacin dibine vur, roidi su diye iç sonra böyle karı gibi poz ver.. kaslı olmak zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Şu kapıya monte barfikslerden aldım ama kapının eşiği epey geniş olduğu için oturmuyor. Ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yıllardır aradığım gibi bir spor salonu buldum. prowler, sledgehammer falan var. ancak kemerburgazda. koç üninin ordan kemerburgaza gidilir mi bunun için bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar