Biseyler oldu bitti, Morgan freemanla Michael caine ayip oldu.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Now You See Me (2013)
gimli haqlı, illüzyonlar hakkında
guzel filmdi
çıtır film abi irdelemeyin o kadar, üzerine kafa yorulcak mantık arancak nitelikte değildi bence başından itibaren.
film boyunca, bruce sinirlendikce hulk smash diye aynanıza 1 dumanınıza 2 diye bekledim olmadı.
güzel filmdi ya ben seviyom o sapkalı adamla bruce bannerı
güzel filmdi ya ben seviyom o sapkalı adamla bruce bannerı
- 2 yıl sonra ...
http://www.youtube.com/watch?v=InqU8CLwbPg
ta daa
ta daa
neden
ben gene seksi ablamız için izleyeceğim
filmi izlemedim ama şu ilk posttaki trailerın şeyini görünce hatırladım sahneyi. crackedte okumuştum sanırım kadın orda gerçekten ölüm tehlikesi geçirmiş. 3 dakikaya yakın mı ne kalmış içinde.
gerizekalılar ne güzel rol yapıyor ya diye bozmamış. gerçekten ölüyomuş kadın falan
gerizekalılar ne güzel rol yapıyor ya diye bozmamış. gerçekten ölüyomuş kadın falan
ne güzel inanıryorsunuz şu hikayelere ya. kız gerçekten ölüm tehlikesi geçirmiş = o zaman film güzeldir.
Walla ben begendim ilk filmi, epey eglendim, oturup kafa da yormadim. Ikincisi cikarsa da gidip izlerim.
- 6 ay sonra ...
2. filmi izledik.
Eglendirdi bizi, ama ilkine gore magic show olayi daha azdi.
Kadro daha cesitliydi. Senaryo da fena degildi, bir tek yukaridaki nokta beni tatmin etmedi.
Eglendirdi bizi, ama ilkine gore magic show olayi daha azdi.
Zaten surekli yaptiklari trick lerin fail olmasi seyirci olarak benim gormek istedigim bir sey degildi. Tamam 1 olur ama fail, fail, fail. Sonra aaa bak bu fail lerden amac final act e baglamakti demek biraz bayat geldi.
Sonucta ilk filmde en az 2 show ve 3 final act izledik.
Kadro daha cesitliydi. Senaryo da fena degildi, bir tek yukaridaki nokta beni tatmin etmedi.
ilki de zaten eğlencelik filmden öte bişe değildi yani.
lizzy caplan varmış zaten önceki filmdeki hatunlar kim lizzy kim. sırf lizzy için izlerim bunu da.
lizzy caplan varmış zaten önceki filmdeki hatunlar kim lizzy kim. sırf lizzy için izlerim bunu da.
Öne çıkan mesajlar