Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Now You See Me (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

son

adamın kendi ya da oğlu olduğu ilk yarı biterken belli oldu o nehirde boğulma hikayesinden ama dedektifin çıkması baya saçmaydı. tam böyle layto-kün styla asla tutmayacak ve gereksiz komplike 2000 adımlık plan gibi.
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/088/104/JustasPlannedSamuleLJackson.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

- Filmin soyguncuların tarafını mı, dedektifin tarafını mı anlattığı belli değildi. Kimseye empati yaptırtmadı resmen.
- Karakterler karton gibiydi, sıfır derinlik sıfır arka plan.
- Filmin sonu ucuz bile değildi sadece kötüydü.

[spoiler
]
Neden kötüydü? Çünkü sizde hiçbir sekilde soru işareti uyandırmıyordu. Dedektif o kadar kekoydu ki tüm film boyunca, adamın baş kötü olması "meh" dedirtti sadece. Hiçbir zeka pırıltısı içermiyordu.

Hele ki, yapılan planlar, "ilüzyonlar", tamamiyle "yaptık oldu" kafasındaydı. Özellikle köprü sahnesi nerdeyse filmi kapattırdı bana.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
filmi izlemedim ama şu ilk posttaki trailerın şeyini görünce hatırladım sahneyi. crackedte okumuştum sanırım kadın orda gerçekten ölüm tehlikesi geçirmiş. 3 dakikaya yakın mı ne kalmış içinde.

gerizekalılar ne güzel rol yapıyor ya diye bozmamış. gerçekten ölüyomuş kadın falan
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
2. filmi izledik.

Eglendirdi bizi, ama ilkine gore magic show olayi daha azdi.

Zaten surekli yaptiklari trick lerin fail olmasi seyirci olarak benim gormek istedigim bir sey degildi. Tamam 1 olur ama fail, fail, fail. Sonra aaa bak bu fail lerden amac final act e baglamakti demek biraz bayat geldi.
Sonucta ilk filmde en az 2 show ve 3 final act izledik.

Kadro daha cesitliydi. Senaryo da fena degildi, bir tek yukaridaki nokta beni tatmin etmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...