df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bence de iyi fikir. bilet bulmak zaten zor ve en dandik yer 100TL'den başlıyor. 15TL'ye gidip izlersin işte bu şekilde. ayrıca Türkiye'nin her yerine gitmiyordu sonuçta adam. böylece herkes izleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 yıllar önce iyi güzeldide geçti artık cem yılmazın tarzı. sıkılmadınızmı mahelle arası kahvehane muhabbetlerini ısıtıp pişirip önünüze servis edenlerden. bütün forumu karşımada alsam düşüncelerimi belirtmek istedim saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Cem Yilmaz'i sevmeyen cok, ben de sevmem hic; ama basarili oldugu gercek. Komik degil bence o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Zevk meselesi. Beğenen var beğenmeyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 GreenPeace77 said: yıllar önce iyi güzeldide geçti artık cem yılmazın tarzı. sıkılmadınızmı mahelle arası kahvehane muhabbetlerini ısıtıp pişirip önünüze servis edenlerden. bütün forumu karşımada alsam düşüncelerimi belirtmek istedim saygılar. o kadar belli ki adamı izlemediğiniz sdfs herif 2 saat şov yapıyor.bir sürü şeyden bahsediyor.arada tabi eski gösterilerinden birkaç espri tekrarladığı oluyor ama.2 saatlik bir süreç için adama haksızlık edilmiş olur. adamın zaten topu topu 4 gösterisi var yanılmıyorsam bir tat bir doku.2008 deki .unililerle soru cevap.bi de fundamentals filmlerine gelince.arog hariç diğer filmleri gayet iyi.hokkabaz ve herşey çok güzel olacak ise bence türk sinemasının top 10 filmlerinden olabilir o derece iyiler millet 10bin lira bütçeli devamlı drama filmleri çekerken adam degişik birşeyler denemeye calısıyor her seferinde.desteklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Hokkabaz çok underrated bir film ya. O filmin hakkı Beşiktaştan beter yendi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 hokkabazı küfürlü film diye eleştirdiler ya memlekette ahahah filmde küfür yoktu galiba.varsa da 2 yi geçmezdi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Arog'da fena değildi bence. Diğerlerine kıyasla kötü denebilir ama genel Türk komedilerine göre çok iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Cem Yilmaz kendisi eglendiginde eglendirebilen birisi(nasil bir tanimlamaysa:) 2008 gosterisi bayagi yapay gelmisti bana, cunku her halinden eglenmedigi belliydi. Ama Var misin yok musun da yarismaci oldugu programda epey guldugumu hatirliyorum. Sinema da gosteriyi izlermiyim bilmiyorum acikcasi. Son yillarda karakter olarakta biraz degistigini dusunuyorum. Artik daha alingan geliyor bana, eski vurdum duymaz havasini kaybetmeye basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spinesi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Kemal Sunal > Cem Yılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 son yorum zeka dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 evet kemal sunalin standuplari daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Adam aşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Filmleri güzel, kopmadığın yerde de yine gülüyorsun, sürekli bir eğlence var yani. Ayrıca 10. defa da izlesen yeni bir detay keşfedebiliyorsun, bu çok önemli bir şey. Yoga sahnesinde eğilirken osuran adamı espri sayıp gülebilen halk için biraz fazla kaçıyor tabii, o yüzden gişesi az oluyor. Gösteriler birkaç senedir sıkmaya başladı ama, eskisi kadar keyif vermiyor, biraz zorlama kaçıyor. Önceki gösterilerden süregelen espriler biraz arttığı gibi, espri tarzı da çağa yeterince ayak uyduramıyor. İyice güldüremediği günleri görmeden bırakması, doğrudan oyuncu/yönetmenliğe devam etmesi lazım bence. Oyunu film olarak çıkarması da çok ucuzcu bir hareket bence, illa üç beş kuruş daha kazanacaksa DVD yapıp geçseydi, bu ne yani. Yirmi sülalenin uğraşsa yiyemeyeceği parası vardır, kumarda mı yiyor napıyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 http://media.tumblr.com/tumblr_mbcqe3TzBx1qml34n.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Masquerade said: Hokkabaz çok underrated bir film ya. O filmin hakkı Beşiktaştan beter yendi resmen. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maesselam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Holy said: http://media.tumblr.com/tumblr_mbcqe3TzBx1qml34n.gif AHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 gayet mantıklı adamın yaptığı gösterileri hep kapalı gişe ama salonların kapasite belli, hergün gösteri yapsa yine sınırlı sayıda insan izliyo şimdi koyucak sinemaya çat 3 4 milyon insan izlicek direk. yorulmadan mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Ticari olarak tabii ki mantıklı yüzbaşı bariz. Yüz defa yaptığı şovun yüz farklı kaydından kolaj yapacak ve dağıtacak o kadar, yönetmen masrafı bile yok :p Ben prestijden bahsediyorum. Asmalı Konak finalinin sinemada oynamasıyla aynı kapıya çıkıyor benim gözümde. Ayrıca bana mıydı tam anlamadım ama adamın her şovuna gittim, her filmini izledim 10-15 senedir. Sevdiğimi ama yakıştıramadığımı söyledim, dağlar kadar fark var. Mesajımı göz harici organlarla okuyup ezbere hater mater muhabbetine girmeye gerek yok o yüzden. Herkes meme/demotivational ustası kesildi başımıza eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 zaten diger gosterilerde cikmadi mi dvdde, sikintiyi anlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 cem yılmazın gösterisinde ünlü adamın sürünmesini istiyosunuz dimi muabbeti işte bu topicte. Gösteriye bilet bulamıyo insanlar ben defalarca izlerim valla. verdiğim parada helali hoş olsun istediği arabayı alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bugun kipaya gidiyodum 0.7 uc almaya, bi baktim cemyilmaz var seanslarda, baktim 15 dakka var giriyim dedim.. baya basarili buldum ben, onceki gosterilerdekilerin tekrari degil bi kere, hersey orjinal, sadece cuk muhabbeti biraz fazla uzundu falan ama genel tespitler cok iyi gene :) her turlu gidilir eglenilir, 8/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 is donup dolasıp yine adamın kazandıgı paraya geliyor. izleyin, eglenmenize bakın. gerisi ile ilgilenmeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 adam 5 yıllığına sahnelere veda etti. çocuk büyüsün bakarız diyor arada "ben yokken bununla idare edin işte" ayağı çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 film yapıcakmış.bence ztn adam film yapsın da azıcık kaliteli yerli film izleyelim ayrıca adam baya yaşlanmış lan.tarzını da biraz yaşlı karizmatik amca tarzında yapınca 10 yıl yaşlı duruyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar