Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 http://www.kickstarter.com/projects/22cans/project-godus yeni populous: GODUS is a delightful reinvention of the god game from 22cans and Peter Molyneux, who created the genre. https://s3.amazonaws.com/ksr/assets/000/257/343/317dcde6cb8b770607c54386fbb82733_large.png http://www.youtube.com/watch?v=q8dvLnuHVkI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 isminden kaybediyor bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dungeon keeper dendi cuzdanı fırlattım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 neden bir theme hospital,theme park,dungeon keeper yapmazlarki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Yeni bi Black & White iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Lan Peter Molyneux'un paraya mı ihtiyacı var. Yayıncı desen dolu adamın yaptığı oyunu çıkartıcak bi sürü yayıncı bulur. Microsoftla kanka zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 niye bu salak adamalr dungeon keeper 3 yapmazlar da böyle antin kuntin kickstarterla uğraşır... gerçi movies ve black & white'tan sonra yapabileceklerinden de şüpheliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 early access gelmis steam e var mıydı backlemis olup oyuna bakan. 20 dolarmıs alasım var ama nası oyun iyi mi merak edip aldım bakalım nası cıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Godoş simulasyonu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 populous 3 süper harika bi oyundu da. yeni yapılan benzerinin aynı güzellikte olabileceğini hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 %40 ını yaptık demis adamlar 2 saattir oynuyorum fena degil de cok tık ya fazla tık bi de smart tık cok smart degil. terraini istedigim hale getirene kadar cok ugrastırıyo her seferinde neyse early access bunun icin var. neyse ilginc oyun benim icin, ben cok god sim oynamamıstım daha once bakalım nereye kadar goturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 oyun çok hoşa benziyor da niye kat kat zemin? Nasıl bir kolaylık yaratıyor ki bu, From dust kaç yıl önce mis gibi terraforming yapmıştı. Neyse oynamadan abartmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Adam akilli Black&White gelse 4-6 kisilik multiplayer fln olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ben bunu nasıl görmemişim ya, yapsınlar bravo. (tu) ilk populous cidden çığır açan bir oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 screwy said: %40 ını yaptık demis adamlar 2 saattir oynuyorum fena degil de cok tık ya fazla tık bi de smart tık cok smart degil. terraini istedigim hale getirene kadar cok ugrastırıyo her seferinde neyse early access bunun icin var. neyse ilginc oyun benim icin, ben cok god sim oynamamıstım daha once bakalım nereye kadar goturur. Bi kac screenshot koyabilirmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oKN7-BdeKzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 steam'de early acces 19.95$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Dun aldim, 4 saat basindan kalkamadim. Server side i anlattiklari gibi kotarirlarsa tadindan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bende oynadım, bence zevkli bir oyun hele bir de % 40 tamamlandığı düşünülürse, ilk etap ta çok click olayı var ama ilerleyen zamanlarda hafif çözüm geliyor ona ancak yinede can sıkıcı bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bandıla düşer alırız 1 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Clicklemenin çözümlerinden biri settlement. Fakat üç settlement yaptıktan sonra, dördüncü için kristal isteniyor ki anladığım kadarıyla kristaller store açılınca para ile satın alınacak. Bunun benzeri yöntemlerle para harcatmayı düşünüyorlarsa çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Yalnız project godos okudum, dedim ah tamam oyun dünyası da bozuldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Komutan said: Clicklemenin çözümlerinden biri settlement. Fakat üç settlement yaptıktan sonra, dördüncü için kristal isteniyor ki anladığım kadarıyla kristaller store açılınca para ile satın alınacak. Bunun benzeri yöntemlerle para harcatmayı düşünüyorlarsa çekilmez. dediğin gibi olursa zaten o gem işi o zaman üzülürüm aldığıma bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 facebook oyunun doner o zaman tam, videoda diyo zaten binalara tek tek tiklatmak farmville gibi diye asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 test icin malum yer.. tiktiktik.. rahatlatici bir havasi var sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar