eldar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Yahu iyi de burada olay 122 saat olması, 10 dakikaları biriktiremiyorsun. Yani özetle 122 saat uyanık duracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 patide çoktan 10-15 kişi kırmış bile rekoru. helal team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 üzerinde AFERİN yazan bir plaket almış mı? almadıysa olmamış ki o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ben bi oturusta 600 saat oynamazsam oyundan bisi anlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Anca kirip doksunler zaten, barbar turkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Oha tam bir şeyler yazıyordum 122 saat olduğunu fark ettim ? Benim max 2 gündü ve civilization 3 oynuyordum ._. ondan sonra zaten kendime gelemedim bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ara olduğunu okumadan 122 yapılır ya dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yapılır yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Adam kıra kıra Blops 2'de kırmış. MW'de kıraydın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 10 dakika arayla ben de kırmışımdır o rekoru heh, hoi2 maratonum vardı öyle 72 saat neredeyse molasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Lan dunyayi kurtaricaksin deseler 5 gun uykusuz kalmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Bir gece sabahlamayı "off ben çok daha pis hardkorum aslında, devlet bize gines getirsin" zanneden ergenler dolmuş maşallah. BEŞ GÜN toplamda 20 saat mola vermiş, bunun en az 10'u tuvalet ve yemektir zaten, ve hiç uyumamış abi adam. Neyin kafasındasınız? Çağırın Guiness yetkilisini yapın o zaman, arkadaşımız deriz biz de :p Kıra kıra o dandik oyunla kırmak da ayrı bir mental challenge zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 baggio doğru demiş, biz daha apb'de max levela gelemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Aynı oyun baymaz mı adamı artık fps oynamaz herhalde eleman birde kahve çay felan varmı uyarıcılar 5 gün çok zor lan uyumadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 bu rekoru ben leauge of legends türkiye serverında kırarım yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Kahve çay mountain dew abanmadan imkansız zaten. Bu arada 5 gün uyumadan oyun oynarım diyen arkadaşlara sadece "dabe dabe" diyorum. 5 gün şan 5 gün. Benim ki harcore gamer adamım rekorum 1.5 gün felan. Oda bezip bayılıp 1 gün uyudum ardından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 5 gun uyumam diyince size giren cikan ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 ya bu uyarıcılar bir süre sonra ekstradan yük yapmıyor mu? Örneğin ilk 48 saat ayık tutar belki de sonradan kaslardaki çöküş hissi daha yoğun oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Abi zaten naparsan yap 5 gün uyumucaksan çılgın etkileri var halüsünasyon felan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 halüsünasyon varsa bi gün deneyeyim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 122 saat iddialıymış hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Bone said: halüsünasyon varsa bi gün deneyeyim ben de ben şey izlemiştim canlı HoN rekoru mu ne kırıyodu Hanni ydi sanırsam. Adam bildiğin böle kafa gdip geliyodu. Oyun oynarken normal ama böle aralarda nerdeyim ben moduna giriyodu felan. Physiological effects Main health effects of sleep deprivation.[5] Minor dark circles, in addition to a hint of eye bags, a combination suggestive of minor sleep deprivation. Generally, sleep deprivation may result in:[6][7] aching muscles[8] confusion, memory lapses or loss[9][10] depression[9] hallucinations[9] hand tremors[11] headaches malaise sensitivity to cold periorbital puffiness, commonly known as "bags under eyes" or eye bags increased blood pressure[12][13] increased stress hormone levels[13] increased risk of diabetes[13] increased risk of fibromyalgia[14] irritability[6] nystagmus[disambiguation needed] (rapid involuntary rhythmic eye movement)[15] obesity[13] temper tantrums in children[6] yawning[6] symptoms similar to: Attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD)[6] Psychosis[16] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://i.imgur.com/vzfbe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yanındaki kızın bi memesi neden yukarda lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Yaslamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar