bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 muhalefet olmak için muhalefet olmak böyle bir şey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ben görmedim metro2033 dealını ya hani? skyrim uzun süre daha da ucuzlamaz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 kotor 2 aldim sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 arkadaş gog'dan HOMM 5 bundle aldım dun aksam 9.99'a bugun steam'da indirime girmiş. Neyse artık VI'yı alıcaz indirimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Xenus said: screwy said: nba 2k13 e indirim gelir mi diye bekledim gelmedi. biri de don't starve ı hediye etti. hic oyun almadım sayesinde gaben in. Eski indirimleri tekrar sundular. hic bi indirim artmadı bile. gmg nin yanında sonuk kaldı indirimlerin cogu. skyrim e %75 geleydi alcaktım ama o da gelmedi onu da almadım. yani param cebimde Amazon kuponuyla indirim var. January 2 - January 9 XCOM: Enemy Unknown $24.99 ($19.99 a/c) NBA 2K13 $14.99 ($9.99 a/c) Borderlands 2 $29.99 ($24.99 a/c) Su indirimi 1 kere kullaninca gidio di mi 2 oyunda 5er dolar yapamioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Düşüyor, demin denedim. Daha önce 2.49 a mı ne miami yi almıştım 5 dolar indirimi kullanıp. Yanlız daha önce aldıpım oyunlardan kaç tane 5$ vermişti hatırlamıyorum bayağı vardı. Şunu aldım 4.99 a otomatik 5 dolar düştü. http://www.amazon.com/gp/product/B0091T6LFE/ref=dsvrt_review_asin_detail hehe editors choice a durmadan oyun ekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 amazon tokatladı beni ya sabah :( 2.5'a spec ops alam dedim karttan 2 kere çekmiş ama order da tamamlanmamış kod vermiyo şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Darksun said: Düşüyor, demin denedim. Daha önce 2.49 a mı ne miami yi almıştım 5 dolar indirimi kullanıp. Yanlız daha önce aldıpım oyunlardan kaç tane 5$ vermişti hatırlamıyorum bayağı vardı. . mailinde promotional code diye arat çıkıyor bende 20 tane mi ne çıktı iyi tarafı otomatik check kısmına ekliyor copy paste yapmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 hotline miami'yi amazon kuponla beleşe vermiş sabah kaçırmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kur farkı yüzünden hiçbirşey alamıyorum tüü kahretsin param cebimde kaldı ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 heroes 6 nasıl 15 dolara deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bu amazondaki indirim kodu olayı nedir? Gelen kullanıma açık bir kod mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 hayir, daha once satistan birsey aldiysan direk buy yaparken 5$ dusuyor oyunlardan. fakat daha once almadiysan da, diyelim 10$ lik bir pack alacaksin ve kupondan sonra 5$'a iniyor, herhangi bir arkadasinin mail adresini yazarak 5$ lik gift card gonder, o alsin senin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 2012 de oyun aldıysan 2013 ocak ayı boyunca yaptığın belli alışverişlerde otomatik 5$ indirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Silphatos said: amazon tokatladı beni ya sabah :( 2.5'a spec ops alam dedim karttan 2 kere çekmiş ama order da tamamlanmamış kod vermiyo şerefsiz Amazon'un müşteri hizmetlerinde klas elemanlar var, ya 2. çekimi iade ederler, ya da aynı değerden bir oyun seçtirip hediye ederler. Reddit'in VideoGameDeals bölümünde Tony var, Amazon Marketing Manager. Doğrudan o da yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 dün max payne için steam seçmeyi unutmuşum ve steam olmayan kod geldi. ticket açtım ve 6 saat içinde refund işlemi bitmişti. bizim hatamız için bile sorun çıkarmadan karta refund yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bende aynı şekilde refund aldım amazondan. steam seçmemişim bizim hatamız değil ama canımsın dedi sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 retry yaptım orderı bu sefer aldı ama işbankası bekleyen işlemlerde 3 tane amazon oldu şimdi, chatten konuştum sadece tek çekilmiş falan diyo. provizyondan düşer herhalde düşmezsede bankadan chargeback yapacam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Duser duser merak etme. Gecen Hobbit'e bilet almaya calisirken bi 25 kere deneyince bende de oldu, gecti sonra. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bu arada bu internet subesinde gorunen acik provizyonun ingilizcesi ne lan ? Provision mi sadece ? Az once fraud sikayeti icin aradigim yerle konusurken anlattim boyle bi alan var, orda gorunuyor diye de provision ya da open provision deyince anlamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 acik provizyon ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kredi kartinda hold koyulup da cekilmeyen para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 pending? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 steam gamersgate'e özenmiş sanırım http://i.imgur.com/0KNlE.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar