Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 singıl oynama zaten ya giricen 100 kişilik siege serverına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 anladım HOMM gelmicek.. gmg den almadıgıma pısmanım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Tek bişey bile almadım, Gabe çok bozdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ulan yine hiç oynamıcağım oyunlara para dağıttıkya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 normalde oynamacağın oyunları aldıran steam bu sefer oynaya caklarımı aldırdı bana sdfsd mark of the ninja ns2 tropico 4 chivalry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 abi indirim görünce deliren kızları şimdi anlıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 DOOM 3 BFG için orjinalinden kötü deniyor, doğru mu Samet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Red said: normalde oynamacağın oyunları aldıran steam bu sefer oynaya caklarımı aldırdı bana sdfsd mark of the ninja ns2 tropico 4 chivalry nica güzel mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 rage inatla gelmiyor arkadas hicbir yere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 reyç yap gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Ben indie oyun aldim sadece.Indirime girenler icinde ise yarar 3-5 oyunda vardi zaten. FTL , nation red birde 2-3 sayfa geride bir indie oyun soylemisti biri ,bu 3 unu aldim,mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Fiuvvv, yılbaşı gecesi kıyak beklerken, yapılabilecek en zayıf daily sale sunuldu. Artık sürekli aynı oyunlar indirime giriyor, benim gibi Fallout ve Dead Space falan bekleyenler başka baharlara herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Loadout closed beta steam key; http://www.mmobomb.com/giveaway/loadout-beta-keys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 aynen ya binding of isaac nedir abi aynı oyunlara indirim geliyor gerçekten ve beklediğimiz sağlam oyunlara adam gibi indirim gelmedi steamde. bundan böyle başka yerleri mi takip etmek gerek artık bilemedim. amazon greenmangaming çok sağlam indirimler yaptı alamadık o ayrı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 fable 3 gene indirimde ve ben gene alamiyorum. GFWL yi kim icat ettiyse #@$@#$@#$ microsoft, Allah @##@$@#$ versin. isin garip yani impulse (gamestop) satarken steam de kapali olmasi. GFWL destekli olmayan ulkelere steam acmiyor downloadu. offline mod oynayacagim belki, kime ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 tr gfwl destekli artık? dark souls konusunda deniyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?35,6651169 Evet xbox 360 resmen satışa çıkınca eklemişler , ben hatta steamde konu bile açtım http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=3036436 yalnız crismıs rehaveti reigon lock açılmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 LethE said: tr gfwl destekli artık? dark souls konusunda deniyodu valla derdimizi marko "steam" pasha ya anlatamiyoruz. israrla hala not available to your region diyorlar kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 suporta atsanız. bide gaben a mail atın senin yüzünden alamıyoru inldirim gitti fln diye. süpriz yapıp hediye bile edebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 arkham city'de hala destekli değil. yani dark souls'da özel durum mu var bilmem ama genel manada destek yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 I NEED MOAR RAGEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 la bu kış hiçbirşey almadım ilk defa, çok mutluyum lan asfsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 gabe trollüyor çünkü hala dead island falan oylamaya koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 rage isteyen biri vardı indirime girmiş.. bu Might & Magic hiçbir zaman indirime girmicek sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 DarKRideR said: la bu kış hiçbirşey almadım ilk defa, çok mutluyum lan asfsdsd ben de.. parasızlık kötü şey. oysa ki neler neler alacaktım. bi dakka lan_ hani mutluydum. ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar