Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 piratebayden indirmek varken niye bu kadar para yatiriyorsunuz arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ben sadece online oynayabileceğim veya feci ucuzlamış olanları alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Orjinal şekilde oynayıp yapımcısına para kazandırmak istedikleri için olabilir mi? Bir şekilde herkes piratebay yaparsa kimsenin oyun yapmayacağı için olabilir mi? Alenen hırsız olalım, hırsızlık yapalım peşinde olmayın yahu, emek verilen bir şeye para yatırın. Eskiden anlarım 200tl idi orjinal oyunlar, şimdi 10 20 dolara alınabiliyor adam gibi. Yeni çıkanlar 50 dolar ki 80tl 2 ay sonra 20 dolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ha birde Silph'in borderlands2 fiyatı için. "Olm 11$ şttt görmediyseniz kesin alın" diye düşündüğünü düşünüyorum. Gerekirse o fiyat için eğlence, paticik.com + konu dışına bile spam yapsa yeri yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 mallar başlığı da var garbageda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Lopeth said: piratebayden indirmek varken niye bu kadar para yatiriyorsunuz arkadaslar adam haklı lan steamden aldığım oyun calısmıyor abv yaşasın korsan gerçi benim bilgisayarda bi sorun olabilir ama neysr (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 "oyuna niye para veriyorsunuz" temalı mesajların bu başlıklarda yeri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Peynir ekmek yiyin ete para vermeyin, birbirinizi gibin .öte para vermeyin ekolünün yılmaz temsilcileri Steam Winter Sale başlığında. Pis fakirler. Zaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Eve gider gitmez alıyorum Sims Medieval'ı sdf Vampir olabiliyo muyuz oyunda peki? Imba olurdu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bone said: sabonis said: Troll'ün mü geldi.. daha ziyade silphatos tarafından trollenmiş oldum. borderlands 2 11 dolar diyince, steam'de 11 dolara indiğini zannettim. birisine hediye etçektim 11 dolar olsaydı. genel indirim topiği var zaten, steam kış indirimlerine ait topicte diğer indirimlerden bahsetmeye gerek yok düşüncesindeyim. Adam fırsatı kacirmayalim diye yapmış belli ki. Buna itiraz eden bi zahmet okumasın forum yahu.. Ha bi de demişin steam olsa alacaktim. Eee steamworks diil mi zaten, al key'i gönder? Şimdi steam her x linkine tıklayana 10 oyun verio olsa, diğer başlığa yazıp herkese haber vermemeli mi? Kurallara full bağlı olmak bana göre sacmaliktir. Yeri gelir esnetilir kural. Kaldı ki bunun gibi light ötesi bir kuraldan bahsediyorsak... Osmaniac'a deginmiyorum zaten, adam her fırsatta Silphatosa laf sokmaya çalışıyor. Nerden nasıl kuyruk acısı var bilmiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 valla pati olmasa boyle oyunlara donupte bakmam cocuk oyunu dıye (gunlerce sims 1 oynamıs olsamda) ama sımdı sız anlatınca acaip guzel geldi. bende alıcam. edit : gerçekten de pati birçok oyunu keşfetmeme sebebiyet verdi. arada fail olanlarda çıkmıyor değil. (bknz. SWTOR) bir de patide cominiti olarak birbirimizi çok kolay gaza getirebiliyoruz oyun konusunda.. asdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Yoksa Viktor EA'e mi çalışıyo!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 sabonis said: Kurallara full bağlı olmak bana göre sacmaliktir. Yeri gelir esnetilir kural. Kaldı ki bunun gibi light ötesi bir kuraldan bahsediyorsak... heresy yayılmamalı! codex'e bağlı kalmalıyız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Kojiroh said: Eve gider gitmez alıyorum Sims Medieval'ı sdf Vampir olabiliyo muyuz oyunda peki? Imba olurdu o zaman resimlere baktım da warlock gibi bişi olabiliyormuşuz. şerefsiz warlock olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 sabonis said: Serious Sam 4 pack girmek isteyen mesaj atsın pls.. Ee gençler, yok mu isteyen? Bi de Avustralyalı birini bulun da medieval aldiralim ya, var mı hiç Avustralya'da oturan tanıdığı olan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Nedankoya yük olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Sims Medieval diğer simslerden bayağı farklı eğlencelik bir oyun bence. Kral olup milleti idam ettirme, ajan olup krallıkta istediğin kişiyi zehirleme, şovalye olup milleti ölümüne düelloya davet etme, demirci olup topladığın madenleri ocakta eritip döve döve zırh yapabildiğin bir oyun pek yok. İnşa seçenekleri bayağı az ama. En büyük eksiği ek arazi ve bina araçlarının olmaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Ya indirimler hatalı, hada bayağı fıs bir indirim verdi steam. X-com u 50% ye satıyor kaç site, legoyu amazon 7.5 a verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Çok dandik bu sene Steamin indirimler, gmg falan çok daha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Redeagle said: Sims Medieval diğer simslerden bayağı farklı eğlencelik bir oyun bence. Kral olup milleti idam ettirme, ajan olup krallıkta istediğin kişiyi zehirleme, şovalye olup milleti ölümüne düelloya davet etme, demirci olup topladığın madenleri ocakta eritip döve döve zırh yapabildiğin bir oyun pek yok. İnşa seçenekleri bayağı az ama. En büyük eksiği ek arazi ve bina araçlarının olmaması. klasik sims degil iste, ben giriyim dayali doseli hayalleirmdeki evi yapiim sonra bayip birakiyim kafasi ile olmiyor bu, adam gibi RP yaparsaniz zevki cikar anca su haliyle medievali alip mmo yapsalar sapik gibi satar dicemde ultima online iste direk, oynarken hep UO gunlerime geri dondum, single player uo gibi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 far cry indirimi bekliyorum bu sene bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 FC3 beklediğim tarz bir indirime girmeyecek emin oldum artık 27 sinde. max 25% yapacaklar gibime geliyor. 50% bile görmeyeceğiz sanırım. rage alıp sezonu kapatıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Viktor said: Oyun iyi ama o büyücü cücük kadar kuleye bir süre sonra sığmıyor kardeşim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ortacagda maslak 1453 vardida bizmi getirmedik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Olm yaylaya çıksınlar =/ Arazi enflasyonu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar