romslayer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 1-2 gundur steam acmaz oldum gorup cuzdani valve e kurban etmiyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 stronghold 3 alınır mı agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 "There is a rumor from people connected with Valve Software that the Winter Sale is going to be protected from farmers – remember the coal farming last year? New Steam accounts that haven’t purchased any game with a credit card, PayPal or any other payment method this year (adding a CD-Key on your Steam account does not count as a purchase!) will not be able to participate in the Winter Sale achievements." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ben daha geçen ayın steam indiriminden gelen kredi kartı borcumu ödemedim daha. Ühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 aente said: "There is a rumor from people connected with Valve Software that the Winter Sale is going to be protected from farmers – remember the coal farming last year? New Steam accounts that haven’t purchased any game with a credit card, PayPal or any other payment method this year (adding a CD-Key on your Steam account does not count as a purchase!) will not be able to participate in the Winter Sale achievements." ooo iyiymiş bu, şerefsiz ruslar tüm giftleri farmlayamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hani lo indirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Saat 20:00de değişir Steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Bekliyorukkkk hadi end of the world sale! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 don't starve almak istiyorum bakalım, hadi vursun indirimin dibine gogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 16 dk kızlar steam support twitterdan https://twitter.com/Steam_Support/status/281809949900812288/photo/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Hasittir lan bu gece mi başlıyoruz? Ben yarın diye kurulmuştum RARWARAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 HADİ HADİ HADİ @_@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 kredi kartımın ekstresini bugün ödemiştim daha. ilk günden sıçtık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hoşgeldin winter saleeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 http://store.steampowered.com/sub/18712/ şunda far cry 3'te olsa iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Heroes'e %50 beklıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ohannes indie bundle http://store.steampowered.com/sub/18804/?snr=1_614_615_wintersale2012indie_816 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 thq bundle supermiş yalnız.. daha once bundle'dan almamıs olsam alırıdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Borderlands 2 için Four Pack için 2 kişi yancı olabiliriz. Daha da iner mi bilemedim pek olası gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Flash sales'daki bize kapalı 2 oyun ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 gecen seferki gibi cekilis yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Arkham Asylum'u Arkham City sandım yüreğime iniyodu. Edit: What is this sorcery? Listede Arkham City yazıyo tıklıyon Arkham Asylum çıkıyo. Aramada da Arkham City listeye gelmiyo. Irççılık FFS, biz de istiyoz arkham city :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Flash sale'deki kapalı olan oyunlar Fable III ile operation flashpoint : red river'mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yine mi summersale gibi sonuk olacak gibi ne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 NS2 10$ ANANI AVRADINI Edit: Bu arada bi arkadaş şu an askerde, 5 ay sonra geliyo da şimdi bu NS2'yi alsam adama şimdiden göndersem, 5 ay sonra redeem edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar