cambazct Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 onu hic duymadim bile ya :( ne kadardi ki o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ne kadar verirsendi iste =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bu king arthur collectiona şurdaki herşey dahil mi? http://store.steampowered.com/sub/13921/ ne var ne yok yazmıyor gamersgate deki pakette :/ hmm yandaki ufak resmi büyüttümde googledan, sanırım sadece ilk oyun ve dlcleri http://i.imgur.com/QAI5Ch.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 king arthur 2 yoktur büyük ihtimal, sadece 1. oyun ve kaç tane dlcsi varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Xenus said: King Arthur Collection - $4.99 - Steamworks The collection will include: King Arthur: The Role-playing Game, King Arthur: The Saxons expansion, King Arthur: The Druids expansion, King Arthur: Knights and Vassals DLC, King Arthur: Legendary Artifacts DLC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hmm iyi bari 2. oyun, dlcsi ve 1. oyunun öbür pakette olmayan exp. pakedi de steamdan aldım üstüne, 12.5$ etti totalde tümü, 19$ yerine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 tropico'cular go go http://www.gamersgate.com/DD-T4/tropico-4 10 dölar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 alakasız soru da. steam patlak mı şu an? messenger bölümü iptal bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 arkadaşta ayni şeyi sordu, bende normaldi, resetledim patladı. friends görünmüyor. oyun dl ediyor ama "offline" yazıyor - fuck logic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 aynen iptal bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 WTF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 aynen wtf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 silp meğer gabe imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 oharz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 silphatos bunuda yaptı. steami satın aldı. üstüne inventorye koydu. Rivayete göre forumlarda da GabeN avatarı verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 geçen yılbaşında çekilişte bunu vermişlerdi gerçekten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 steam hala düzelmedi mi ya yoksa sorun bende mi ne friends var ne dl yapıyor no connectionheğp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 liberal said: tropico'cular go go http://www.gamersgate.com/DD-T4/tropico-4 10 dölar. Abi heyecan yaptım da steamde de 10 dolarmış =/ Ek pakedi de 6 küsür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 steam benim değil de kosgeb kabul ederse clientsız bi klon yapmak istiyorum tabii bi sürü farklı özelliği olcak. ama gülecekler herhalde, neyse başka fikirlerimde var o 30bin tl'lik hibeyi alıp batırmadan bırakmam gardeşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 tropişco steam editionda modern times olmaması cok sinir bozucu değilmi? bi hevesle aldıydım gecen cıkmaı içinden keyfim kactı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ayrıca alıyosun, ya da goty alıyosun icidnen cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar