Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam winter sale

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

Ben bire başladım bir müddet sonra ikiye geçtim ,ikide takıldığım yer olunca dönüp bire bakıyorum .Tabii oyunda göndermeler var ama epey farklılıkta var, ikide mini skill sistemi gelmiş ,collectible lar artmış vb. . Benim gibi yapabilirsin istersen ,kronolojik değil yani. Bende oyunu bitirmediğim için söyleneni tekrar edeyim birle kesişen bir zaman dilimide var oyunda

bingildak said:

darksiders`la ilgili cok iyi seyler okumustum, 2 si nasildir? kronolojik mi, biri oynayip sonra mi ikiye geceyim?
Sosyal ağlarda paylaş

AscAnsio said:

bingildak said:

bioshock oynama firsatim hic olmadi diye aldim fakat steamden aktive edilemiyor serial haberiniz olsun.

"Game codes easily redeem on steam. Make sure you're buying this version, the online code. You can go to Steam -> Games -> Product Key and paste it in there, and it adds it."

demiş eleman yorumlarda...

Emin miyiz aktive edilemediğine?

aldım ve serialı girdim "invalid" dedi. eklenmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
THIS IS APPARENTLY NOT STEAM ACTIVATE ABLE
I was deeply disappointed to find out that this bundle is not steam activate able, but the games are nonetheless enjoyable just was lead to believe the wrong thing. http://www.amazon.com/2K-Games-41045k-Dual-Pack1/dp/B0083W649I/ref=pd_ybh_1 This is the correct version if you want to activate through Steam.

Okumadan alırsan olacağı budur.

mail attım ama sanmıyorum sonuçta dijital purchase, benim keyi alıp bir kenara yazmadığımı nerden bilecekler. nasıl değişiklik yapılır ki bu itemda?
Sosyal ağlarda paylaş

gmg de heroes VI deluxe 15 dolar steamworks degıl sanırım. alsam mı acaba?

kodla 11 dolar yapıyor. steamda fazla ınmez sanırım.

abowwww amazon CIV 5 GOTY - G&K DLC - CİV IV - STRONGHOLD COLLEC. 19.99$

http://www.amazon.com/gp/product/B00AMKTR48/ref=amb_link_367831062_3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-5&pf_rd_r=0N33B9AE6TJXP868C709&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1446826902&pf_rd_i=979455011

AVADON 1.99$

http://www.amazon.com/Avadon-The-Black-Fortress-Download/dp/B0057ISE1C/ref=sr_1_34?s=videogames-download&ie=UTF8&qid=1356192064&sr=1-34
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

abowwww amazon CIV 5 GOTY - G&K DLC - CİV IV - STRONGHOLD COLLEC. 19.99$

http://www.amazon.com/gp/product/B00AMKTR48/ref=amb_link_367831062_3?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-5&pf_rd_r=0N33B9AE6TJXP868C709&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1446826902&pf_rd_i=979455011

allah razı olsun kardeş asd
Sosyal ağlarda paylaş

oyun alasım yok hiç steam etkileyemedi beni
1 dolar ao kadar oyun aldım ki şimdi bakıyorum böyle etkilenmek için anca blackops2 ya da farcry3, borderland2 gibi oyunlarda daha büyük indirim yapmaları lazım. blackops2 %17 indirim yapmış 49 dolar ehhh

bu arada batman arkham cty'i neden türkyieye satmıyorlar kimin suçu? kime küfrettiğimizi bilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

batmanı ben steamden aldım valla. bu sefer açıktı. geçen indirimde görünmüyordu. sebebini bilmiyorum.

bu arada,

amazon said:

Hello,

As a standard policy, Games, Game Items, and Software Downloads are not returnable after purchase. However, because of the circumstances, I've made an exception and issued a refund in the amount of $4.99 for Video Game "Bioshock Dual Pack."

Your refund should be completed within the next 2-3 business days and will be applied to the payment method used for the original purchase. Once processed, you'll be able to see the refund request here:

AWWW YEAH

toplamda 25 dolara falan çok güzel oyunlar topladım ya. mutluyum daha indirimin başından. rahat 3-4 aylık malzeme topladım şu an.

ucuza rage bulan hayır duamı alacak. 60-75% gibin.
Sosyal ağlarda paylaş

Milamber said:

oyun alasım yok hiç steam etkileyemedi beni
1 dolar ao kadar oyun aldım ki şimdi bakıyorum böyle etkilenmek için anca blackops2 ya da farcry3, borderland2 gibi oyunlarda daha büyük indirim yapmaları lazım. blackops2 %17 indirim yapmış 49 dolar ehhh

bu arada batman arkham cty'i neden türkyieye satmıyorlar kimin suçu? kime küfrettiğimizi bilelim.

http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/batman-arkham-city-game-year/ 5.25 dolares şuan GMG30-DPLIM-DN831 koduyla
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

bu indirim kodu her oyunda gecıyor mu yoksa tek kullanımlık mı?

A 30% voucher is available across a great range of
PC Download titles* - snap it up quickly as it
expires on Thursday 3rd January 2013 at 12GMT.

Simply copy the following voucher code and
paste into the 'Voucher box' when at Check Out.

GMG30-DPLIM-DN831

* PC Download games only, some titles may
be excluded. Excludes titles on Cash Back or
GMG Credit promotions. Cannot be used in
conjunction with another voucher.
Voucher expires 03/01/13 at 12:00 GMT
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...