Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 axedice said: 18 mail tamam da 23 cevapsız ne arkadaş. Bende 23 cevapsız olması için 1 hafta falan telefona bakmamam lazım. kız arkadaşın yok sanırım panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Kız arkadaş mı? Neden "kız"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 erkekler bu kadar clingy olmuyo çünkü yüksekbahçenin varisi değillerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Bugün İstinye Park'ta tanıtımı vardı. Bildiğin aynı Galaxy. S3 2013 version. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Kızlardan biri tatlıydi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 An itibariyle satın almış bulunmaktayım. İlk izlenimim ise hem tasarım hem ekran hem de kamera kalitesiyle mükemmelliğe oynadığıdır. Akşama detaylı bi incelemeden sonra izlenimlerimi yazarım, şimdi diğer telefondan backuplara başlamam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 hayırlı olsun panpa kaça aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bu telefon s3 gibi kocaman mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Sparkcaster said: hayırlı olsun panpa kaça aldın eyw saol, avea kampanyasıyla faturaya ek 100 tl zımbırtısyla aldım, eski telefonuda aynen telefoncuya geri satıcam, gelicek parayla ilk 6 ay s4'ün kampanya ödemelerini yapıcam falan filan. Ama ilk defa ihtiyaçtan değilde, telefona hayranlığımdan dolayı alıyorum ve bu kadar para bayılıyorum bi telefona. Kamera, ekran, hız, dizayn, tam istediğim gibi. Güzel bide root attımmı benden iyisi yok. Şimdi bütün telefonlar lego hissi veriyo, sega'dan ps3'e geçmiş gibiyim. @Anelor valla s3 daha kocaman geliyo gözüme, ama bu telefon o kadar tatlı bi dizaynı var ki, hafifliği ve inceliği hissettirmiyo o büyüklüğünü, benim eller de kocaman biraz ondan pek yadırgatmıyo da. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Su root olayini biraz aciklayabilirmisiniz yav? Ne faydasi var? Nedir olayi? Jailbreak gibi bisimi? Faydalari zararlari neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 3000 lira para verip telefona root falan atmak ço kacayip ya. ferrari alıp bu olmamış aga lamborgini motoru takalım demek gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 androidin gözü kör olsun hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Gerekene kadar yapma. Islemci frekanslariyla oynamak icin, I/O scheduler degistirmek icin. CPU governor degistirmek icin kullaniliyor. Bunun disinda market bolgesi degistiyor, ABD marketini filan kullanabiliyorsun ama sadece Netflix filan indireceksen bir faydasi oluyor. Bu dediklerimi bilmiyorsan ya da ilgin yoksa hic yapma. Sana tek faydasi sistem programlarini silip bloat azaltmada olur bu durumda ama bilgisiz yapinca onu da telefon bozulabiliyor. Kilit ekranini degistirirken de kullanabilirsin mesela ama onun icin de gerek yok hic. Oyle birak abi biraz Linux, biraz Android bilgin yoksa. Temel olarak ama Android kullanirken tum sisteme erisimin yoktur, sistemin kendisi gizlidir. Root dene olayla her seyi aciyorsun. Windows klasorune girip kurcalamak gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Anladim, baslangic icin ihtiyac yok o vakit. Netekim 2 market kullanmayi dusunuyodum. Telefonu isvecten aldim, simdi tr'ye gelince illaki uc bes tr app yuklemem gerekicek, yukliyemicemmi o vakit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 google play store varsa sorun yok. ama yoksa tr yazilimi yuklemen gerekebilir. onun disinda s4 icin root yerine marketten 1-2 modifikasyon programi yeter artar bile. gereginden fazla hizli zaten. oc tarzi seyler yapmaya islemciyle oynamaya gerek yok. bakalim sarji nasil olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 S3 lte aldim valla, S4 le arasinda 700 lira falan fark vardi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Marken ip ile degil, hat ile. US markete girmek icin telefonu Verizon olarak filan gosteriyorusun. Gelip de Avea filan takarsan girersin, bu sefer de otekine giremezsin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Gelip avea takcam valla :D sorun yok ozaman, tr appleri zaten trde isime yaricak genellikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 o aveayıda 10 gün kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Biliyorum onu, pasaporta kaydettiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 yaw s3 kullanıyorum ben de bi kaç gündür henüz elime almaya alışamadım onun haricinde süper böyle cepten çıkarıyorum tutamayacak gibi oluyorum oturmuyor ele note 2 alsam cepten çıkardığım gibi fırlatıcam heralde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 s4 göz sensörü çok fena bişey ya, kapatmaya çalışıyorum şimdi, google da araştırmaya giriştim, kapatabilen varmı nerden nasıl? video izleyemiyorum arkadaş ya, kafayı cevirince duruyo. tamam tehlike geçti, ayarlar, akıllı ekran, akıllı duraklatma kısmındanmış o dalga. Ama akıllı kaydırma olayıyla harbi bitirmiş adamlar, kafayı eğme hızına göre scroll hızlanıp yavaşlıyo, e yuh yani. Hover touch falan tamam da, yuh arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 xaty said: Arka kapak çıkartılarak yerine takılan ve ön ekrandaki pencereden önemli bilgilerin kolayca görünmesini sağlayan şu kılıf baya başarılı olmuş; http://www.silikonvadisi.tv/wp-content/uploads/2013/03/aks2.jpg http://blogs.pctechmag.com/wp-content/uploads/2013/03/s-view-cover.jpg http://global.fncstatic.com/static/managed/img/Scitech/GS4%20S%20View%20Flip%20Cover.jpg sabonis said: adını markasını falan de şeettireydin bari =) "Samsung S View Cover" diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 s4 de gordugum tek ve sadece eksi yonu yazayim. 16gb lik hafizanin 8gb'i sistem tarafindan kullaniliyo. benim icin problem degil 64 lik sd var zaten. belirteyim dedim sadece. ama simdiye kadar gordugum en harika alet ki cikisinin 3. gununde dayanamayip kendini bana aldirdi. s1- s2 - s3 hepsi ilk ciktiginda beklemistim ariza cikar ilk partiyi almiyim diye. ama s4 bambaska ya. kopamiyorum adeta. sarjida bitmiyo bu arada. dun aksam 8 de fulledim. bugun aksama kadar aktif kullandim su an %54 yok artik ali sami.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 S4'un kotu yani bu: GERGE said: The Verge elestirisi cikti. Yine ayni Samsung diyor adam: I don't like holding this phone, and I can't overstate how much that informs the experience of using it. It makes an awful first impression, slippery and slimy and simply unpleasant in your hand. My white review unit is completely smooth and glossy, with a subtle checkered pattern that looks textured but is neither grippy nor textured anywhere on its body. Even the silver band around the sides, which is obviously supposed to look like metal, is plastic. Everyone I showed the GS4 to frowned and wrinkled their nose as if it smelled bad, before rubbing their fingers on the back of the phone and then handing it back to me. Farkli bir sey yok. Su tasarimi adam etseler, guzel malzeme kullansalar, TouchWiz'in gorunumune de baksalar... Alanlara direk zevksiz gozuyle bakiyorum ben. Hadi S3 varken hizi filan deniyordu ama artik hem redunant oldu bu islemci gucu olayi S3 ve ustu seviyede, hem de benzeri gucte telefonlar var: http://cl.ly/image/0B2W1B1Y1t1u/Screen%20Shot%202013-05-02%20at%2021.14.50.png Plastik yahu, plastik. Adi plastik. Lumia'nin filan plastigi cok daha iyi bence. TouchWiz ayrica tam tasarim oksuzu olmus. Kaba ve cirkin, isterse icinde 1000 tane ozellik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar