Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Bone

Öne çıkan mesajlar

-Deno- said:

sanırım konuşulmuş ama okumadan direkt yazıyorum.

son güncellemeyi yapmamıştım, 4 - 5 gündür telefon %40-50 şarjda dahi kapanıyordu. eve gelince tekrar şarj, ertesi gün gene akşam saatlerinde aynı bok.

bugün gene kapandı, dedim şu güncelleştirmeyi bir yapayım. kurdum ettim, reset'ledi telefon kendini, son kurulumları yapıyordu. duşa girdim çıktım, baktım telefon kapanmış. şarja tekrar taktım, bataryayı söktüm taktım bana mısın demiyor. arada bi pil gözükür gibi oluyor, s4 yazısı çıkıyor 2 saniye sonra hop gene kapanıyor.

sim kart da kesik olduğu için evdeki diğer yedek cep telefonları ile uyumsuz. telefonsuz kaldım yarın, bubam alacak da götürecek yaptıracak kadıköy'de. sanırım batarya değiştiriyorlarmış.

hiçbir hatam yok, telefonu her gün özel losyonlarla bile siliyorum amk. daha iyi baktığını iddia eden varsa buyursun. adam olup değiştirmezlerse bataryayı yakarım samsung'u. tabi umarım bataryasal bir sorundur.

güncelleme sırasında falan kapandıysa sıkıntı olabilir ama
Sosyal ağlarda paylaş

En çabuk şekilde yapmaya çalıştım, bursa içi olsan 10 dakikalık işi vardı maksimum. Neyseki kargo ertesi gün sorunsuz getirip götürmüş.

Benzer sorun yaşayan arkadaşlar olursa aynı şekilde bana ulaşabilir, samsung telefonlarda model gözetmeksizin eski yeni tüm telefonlarda her türlü desteği veririm, ama diğer marka ve modeller için arkadaşlarımdan rica edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Nekro said:

iphone lar adamantiumdan yapiliyormus diyorlar

yok ben araştırdım, altın-titanyum alaşımı kullanıyolarmış, ısınma içinde telefona sıvı hidrojen enjecte etmişler, 1000 derecede bile telefon çalışabiliyomus ısınmadan.

Iphone 7 de telefon tek tuşla uçan arabaya dönüşücek diye bi rivayet var hatta, yaaaa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...