-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Lectre said: nasıl senin suçun değil abi? bataryanın şişmesi gayet kullanıı hatası değiştirdiklerine şükredin. baya saçma konuşmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 /summon bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Lectre said: nasıl senin suçun değil abi? bataryanın şişmesi gayet kullanıı hatası değiştirdiklerine şükredin. ne içiyorsun, bana da versene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 banyo tuzu aqar alem baqar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 -Deno- said: sanırım konuşulmuş ama okumadan direkt yazıyorum. son güncellemeyi yapmamıştım, 4 - 5 gündür telefon %40-50 şarjda dahi kapanıyordu. eve gelince tekrar şarj, ertesi gün gene akşam saatlerinde aynı bok. bugün gene kapandı, dedim şu güncelleştirmeyi bir yapayım. kurdum ettim, reset'ledi telefon kendini, son kurulumları yapıyordu. duşa girdim çıktım, baktım telefon kapanmış. şarja tekrar taktım, bataryayı söktüm taktım bana mısın demiyor. arada bi pil gözükür gibi oluyor, s4 yazısı çıkıyor 2 saniye sonra hop gene kapanıyor. sim kart da kesik olduğu için evdeki diğer yedek cep telefonları ile uyumsuz. telefonsuz kaldım yarın, bubam alacak da götürecek yaptıracak kadıköy'de. sanırım batarya değiştiriyorlarmış. hiçbir hatam yok, telefonu her gün özel losyonlarla bile siliyorum amk. daha iyi baktığını iddia eden varsa buyursun. adam olup değiştirmezlerse bataryayı yakarım samsung'u. tabi umarım bataryasal bir sorundur. güncelleme sırasında falan kapandıysa sıkıntı olabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 yok ya, hemen bataryayı değiştirmişler. format da atmışlar ama sanırım, her şey silinmiş. tekrardan kurdum. sıfırlanmış telefon baya baya. şimdi en son yazılımı yeniden yüklüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bende bursaya One a gönderdim. Halletti saolasun. Batarya değişmiş. Eline sağlık. ÖM kutusu dolu galiba mesajlarım gitmiyor. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 En çabuk şekilde yapmaya çalıştım, bursa içi olsan 10 dakikalık işi vardı maksimum. Neyseki kargo ertesi gün sorunsuz getirip götürmüş. Benzer sorun yaşayan arkadaşlar olursa aynı şekilde bana ulaşabilir, samsung telefonlarda model gözetmeksizin eski yeni tüm telefonlarda her türlü desteği veririm, ama diğer marka ve modeller için arkadaşlarımdan rica edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 4.3 çıkmış sabah güncelledim 700 mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 ekran kilidinde saatin yerini nerden değiştiriyoduk ya ? üst, orta, alt gibi seçenekler vardı hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Liebe said: 4.3 çıkmış sabah güncelledim 700 mb. güncellerken telefondaki zımbırtılar silinmiyor değil mi? Resimler/programlar falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 yok yok hiç bir şeyi silmiyor ama sanki telefon 4.2 deki akıcılığını kaybetti gibi, wipe -komple format galiba işte neyse- attıktan sonra kurmak daha sağlıklı diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 -Deno- said: ekran kilidinde saatin yerini nerden değiştiriyoduk ya ? üst, orta, alt gibi seçenekler vardı hani. up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 1400 liraya alıyım mı beyler sizce ? lg g2 alcaktım oda 32gb si bütcemi aşcağı için s4 e yöneldim sizce almalımıyım yoksa başka bi alternatif mi önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Ucuz plastik seviyorsan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ObuzHapsever said: Ucuz plastik seviyorsan al. baya açıklayıcı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 your device current firmware version is not supported to update firmware by kies Kies'e telefonu bağlayınca böyle bir hata alıyorum sebebini ve çözümünü bilen var mı? Edit: Current firmware: MG9 (THR) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 HarveyQuinn said: ObuzHapsever said: Ucuz plastik seviyorsan al. baya açıklayıcı oldu genelde diğer telefon üreticileri döküm Çelik kasa yapıyor mesela iphone 5s kurşun direk hatta test için kobalt60 veriyolaa assdf. millete bakma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 iphone lar adamantiumdan yapiliyormus diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 s4'ün içine de sevgilerini katıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Olum yazmayin soyle, elin cahili nette arastirirken gorup inanacak asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Nekro said: iphone lar adamantiumdan yapiliyormus diyorlar yok ben araştırdım, altın-titanyum alaşımı kullanıyolarmış, ısınma içinde telefona sıvı hidrojen enjecte etmişler, 1000 derecede bile telefon çalışabiliyomus ısınmadan. Iphone 7 de telefon tek tuşla uçan arabaya dönüşücek diye bi rivayet var hatta, yaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 alperozg said: your device current firmware version is not supported to update firmware by kies Kies'e telefonu bağlayınca böyle bir hata alıyorum sebebini ve çözümünü bilen var mı? Edit: Current firmware: MG9 (THR) Şuna bi cevap yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 benim ekran gitti ya dokunmatik filan nanay oldu kaca patliyor yaptirmasi biliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Bir uc ay once falan 450tl deniyordu. Simdi nolmustur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar