reampage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 note 3 ile köklü bir tasarım değişikliğine gidicek diyolar samsung için bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Dun S4 vs Nexus 4 diye bi karsilastirdim, S4 bariz daha iyi ama 540 pound fiyati gorunce cok da umrumda olmadi esasen iyiligi zira Nexus 4 benzer islemci ve ayni 16gb hafiza ile 280 pound. Hani ustunde jet motoru var ucak gibi ucabiliyor S4 desen bile cazip gelmez heralde o fiyatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 axedice said: S2im 2. yılında, o kadar çok düşürdüm ki bildiğin çerçevenin her yerinde ezikler var. Ve bi 2 yıl daha kullanmayı düşünüyorum. Bi kere telefon bir defa bile arızalanmadı, düşürdüğümde en fazla kapanıp açılmıştır. Ekranı kamerası sensörleri hiç bişeyi çatlamadı patlamadı bu kadar hor kullanmama rağmen. İşlemci gücü ırtı zırtı modern telefonlara göre baya düşük heralde, ama telefonda yaptığım en ekstrem şey Carmageddon oynamak ve onu da takır takır çalıştırıyor. Yeni telefonlarda benim telefonda olmayan bi barometre var sanırım. Bide ekranından hd film izleyeceksem (telefondan film izlemek lel) daha kaliteli görüntü. Bir telefondan insan daha ne bekler bilmiyorum. Ha yazılım dandik evet, 4.1.2 yaptım offical deli gibi pil gitmeye başladı. Ama sonuçta bi android kullanıcısıyım, üşenmeyip gerçek bir erkek gibi telefonu rootlamam gerekirdi en başından. Onu da bu hafta sonu halledeceğim artık. Telefon lan bu. Tasarım masarım karı mısınız diycem, de demeyeyim kalpler kırılmasın. Beğendiğinizi alın hacı, ama bilgisayar donanımı almanın altın kuralı burda da geçerli. Paranın önemi varsa en yenisini değil bir önceki modelini alın çünkü en yenilerin fiyatı gereksiz yüksek olur. Sonuçta yeni bi teknoloji değil, pazar oturdu artık düzenli bi şekilde modeller geliyor. s2 var bende de. Burada hala inanılmaz bir şekilde "plastik" denebiliyor ya. plastik olması hafif, ince ve darbelerde daha az hasarla kurtarmasını sağlıyor ama yok plastik kötü. o kadar görünüş budalası moduna girdiyseniz gidin iphone alın çünkü ondan daha iyi dizayna ve build qualitye sahip telefon yok muhtemelen. bu arada 4.1.2 ile yavaşladı telefon ya maalesef. root da etmek istemiyorum. napacam bilmiyorum =/ belki amerikadan one alırım 575 dolar gibi müthiş bir fiyat yani. belki s3 alırım. belki de 1 sene daha sabrederim. daha kararımı vermiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Iphone cok uzak bir ihtimal degil, bunu basarabilirsin sabo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sunu sorayim ben de: hic bir sey yapmiyorsan o gucu gerektiren niye daha ucuz, daha iyi malzeme kullanilmis, destegi daha iyi olan ve daha guzel gorunen bir alet almiyorsun? HTC olur, Xperia olur, Lumia olur, iPhone olur; bunlarin hepsi brute force disinda Samsung'dan ustun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 şunları yazmıştım sana one vs s4 tartışmasında 1) bir çok app'in açılması, app'ler arası geçiş, telefonun kasması vs gibi şeyler gayet mevcut. tek bir app'in 2 saniye önce açılması bile gayet önemli olabilir birçok kişi için... 2) ekranın daha güzel olması, güneş ışığında daha iyi görünmesi, telefonun daha ince ve daha hafif olması, kameranın daha iyi olması gibi şeyler önemli. en önemlisi de şu testlere göre pili daha uzun gitmekte. pilinin çıkabilmesi ve memory card takılabilmesi de ayrı bir artı. Şu son ikisinin olmaması, One'ın önemli eksiği bana göre mesela. (radyo örneği vermişsin, en son ne zaman radyo dinledim bilmiyorum, insanlar arabada giderken haricinde ne kadar radyo dinliyor onu da bilmiyorum ama orası önemli diil, ben dinlemiyorum yani işte) katıldığım tek önemli artı tarafı one'ın stereo speaker olayı. sony xperia belki olabilir ama lumia'nın marketi baya boktan dedi kullanan 3 kişi, direk vazgeçmişler, birkaç senede düzelirse alınır dediler. iphone gibi customization olmayan bir şey almam. yaşlı telefonu, ver kullansın. sony xperia açıkçası bilmiyorum çevremde 2 tane sony'si olan var onlar da lesser modeller, o yüzden bir şey diyemicem. ha her şeye rağmen htc one alabilirim ucuz olduğu için sadece (575 dolar amerikada işte). onun dışında nexus yeni bir şey çıkaracaksa belki onu bekleyebilirim vs vs. olay işlemci gücü değil diye kaç kere anlatıcam yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 o değilde, samsung 5g'yi test etmiş deniyor, 4g'den yüzlerce kat hızlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bugün bi yerde 2020 diye okumuştum bi de s4 zoom ve s4 active diye birşeyler dolanıyor ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Esh said: Iphone cok uzak bir ihtimal degil, bunu basarabilirsin sabo... butun samsung forumlarindan aforoz ettiricem seni, epil fanboy seni sad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ehea Isin geyigi tabi ya. Note 2 tarzi bisi alabilirim ya da note 3 u bekleyebilirim eger nextgen iphone 4+ inc ekranla gelmezse. Os konusunda azicik asim agrisiz basim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Abi os acisindan ios gercekten döver, simdi daha iyi anliyorum cidden sorunsuz, sacmalamayan isletim sisteminin ne oldugunu, heleki telefonda. Ama kisisellestirme isin icine girince iste özgurluk diye bisey yok iphoneda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 İlk Samsung'u gördüğün için öyle diyorsun. Cyanogen 10 iOS ile yarışır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 abi cyanogen kullaniyorum zaten suan, onu diyorum ya(diger topikte yazmistim gerci). koskoca samsung 5gyi gelistiriyo ama stock romlari rezalet :) cikiyo bi ekip yapiyo modu iphone la yarisiyo hakkaten iste onu diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 AOSP için en iyisi Galaxy S4 mü Xperia Z midir? Nexusu hiç konuşmayalım. Steve Kondik Samsung'ta da çalışıyordu sanırım. AOSP için Samsung'da durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 İki telefonu eline alınca zxperia alırsın direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 samsung desteklemiyor diye biliyorum s4 için. xperia z full support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Samsung icin de cikar bir eyler xda'da ama Sony direk kendisi destekliyor: http://androidandme.com/2013/04/smartphones-2/aosp-stock-android-available-now-for-sony-xperia-z/ Sony epeydir destekliyor bu isi zaten, Cyanogen ile ugrasan FreeXperia grubuna da kaynak kodlarini vermisti FM radyo disinda, tamamen kendilerine ait degil ya da teknolojiyi paylasmak istemediler, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 S4 Google Edition lafı çıkmış şimdi de.. Amma çok versiyonu oldu şu telefonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Bak o haberde şunun linkini gördüm http://haber.gazetevatan.com/bu-bir-ilk/538306/43/Teknoloji said: Sony, yeni nesil Android telefonuyla su geçirmeyen cihazlarda bir adım ileri gitmeyi amaçlıyor. Xperia ZR telefonu, 1.5 metre derinlikte fotoğraf ve video çekme imkanı sunuyor. Böyle yeniliklerle gelsinler canımı yesinler. Tasarım dediğin böyle olacak işte. İşlevsel. Telefon değiştirirken kesinlikle bu kıstasa bakarım artık, denizde falan çokzel olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Samsung saf android hazirliyor, Sony tum saf Android sistemin kaynak kodlarini yayinliyor GitHub'dan kendi aletleri icin: http://developer.sonymobile.com/2013/04/23/aosp-now-available-for-xperia-z-on-sonys-github-open-source-video/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 düşürdün mü gg. 2 milyarlık telefonu suya sokucan 1.5 metre diyor, bir elinden kayacak ya denizde kaybedecen ya da bozulacak. yemişim böyle işlevi 1.5 metreden sonra su geçirme değil de sadece kamera çalışmayacak ise ok tamam işlevsel olabilir. ama ben yine de 2000 tl'lik bir şeyi sokmam denize manyak mıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 evet, o su altı muhabbeti baya etkileyici geliyor kulağa. s4 de activ modeliyle o işe girişecek deniliyor. xperia'nın tipi çok kötü geliyor bana ya :/ yani şu aralar popüler markaların en üst seviye telefonları arasından tipini en beğenmediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 En güzeli xperia bence. Samsung s3 kadar kötüsü 20 yıldır yapılmadı dizayn olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bu menü tuşları keşke samsung gibi olsaymış xperiada, fazlalık hissi veriyor ekranda. samsungda o güzel epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 zevk meselesi.. xperia/one/s4 arasından uzaktan bakınca one, ama yakından inceleyince s4 daha güzel geliyor bana. one'ın volume rocker özellikle çok kötü göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar