Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam autumn sale

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vay arkadaş indirim zamanı bu sefer oyun almayacağım diyorum steam her seferinde sözlerimi bana yediriyor yine gidiyor paracıklar

max payne 3
age of empires 3 complete
kotor 2
two worlds collection
game of thrones bundle

kaç gün daha sürecek bu indirimler :(
Mesaj tarihi:
OsManiaC said:

Darklight1903 said:

abi hic mi steam indirimine denk gelmediniz daha once? :D ilk gunden $ak diye oyun alinir mi? 75% degilse gecin direkt.

direk amatör küme ya xbox stayla

ahahah aynen osman. ama direk degil, direkt :D

Milamber said:

yok valla daha önce indirimleri takip etmiyordum. tecrübe oluyor şimdi :D %50 bile yetmez öyle mi? %75 bekleyelim o zmn.

ya bazi oyunlar var, 50%'den fazla indirim olmaz su an, onlari kis indirimine kadar bekleyebilirsin. bazi indie oyunlar var, 50-75 cok farketmiyor, 2.5 dolar falan max, onlari alirsin destek olmak istiyosan. ama ben 75% bekliyorum hepsine, nasilsa acelem yok oynamaya.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Deponia dusermi sizce daha. Oynamak istiyorum ama %75 gelir mi emin degilim. 5$ bir oyun parasi yani su an. Kisi beklemem ama, 27'sinde alirim kesin.

Bu arada bunlar iyi oldu bana, 29'unda sinavlarim bitiyor =)
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Multi oynaycaksan sunu al: http://store.steampowered.com/app/213370/?snr=1_5_9__405

YOksa bos ver.

Max Payne multi nasıl iyi mi ya değer mi. 1 2 youtube video izledim eğlenceli ama yeteneğe falan çok bakmiomus gibi geldi. Bi de çok hacker varmış?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Deponia dusermi sizce daha. Oynamak istiyorum ama %75 gelir mi emin degilim. 5$ bir oyun parasi yani su an. Kisi beklemem ama, 27'sinde alirim kesin.

Aha! Girdi =)

Bize gorunmeyen de %75 Fable III.

Durum bu:

Deponia
Gemini Wars
A Valley Without Wind
Conquest of Elysium 3
Two Worlds II
Portal 2

Bastan belirleyip girmek iyi oluyor. Portal bonus geldi ama o da cok iyi dediginiz icin hepiniz. Baska ek almayacagim.
Mesaj tarihi:
Fable 3 istiyorum ama evde değilim ne zamana kadar indirim devam ediyor iş yerinde göremiyorum. Birde ne kadar olmuş. Deponia neymiş bilmiyorum ama böyle çizikli film havasındaki adventurelara hastayım bende alayım.
Mesaj tarihi:
Süresi varsa ben akşama çözerim zaten Fable olayını ama fiyat ve ne kadar vakti var onu öğrenmem gerek :) Bu arada diğer başlığada yazdım burada da belirteyim. Greenmangaming de Dishonored %50 indirimde + %20 indirim kodu ile 22.50$ 42TL ediyor.
Mesaj tarihi:
abi biri batman pack mi dedi
nerde o bana çok lazım o yaw.

ayrı ayrı indirime girmiş gördüm. bi de asylum goty 'de -ya da herhangi bi oyunda- region sorunu olur mu. yurtdışındayım ben burada görüyom onları sonuçta. alsam trde çalışmama gibi bi durum olur mu?
Mesaj tarihi:
steam'de ve tum dunyada gecerli o keyler. http://www.amazon.com/gp/product/B009L4KQVE/ref=amb_link_366747562_2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0KDY3M042WXX6RDKKCPY&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1428420862&pf_rd_i=1000716161 link burada. sirf 2.sini alacaksan ben keyi vereyim sana sen bana baska bi oyun falan al ucuza.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

Max Payne multi nasıl iyi mi ya değer mi. 1 2 youtube video izledim eğlenceli ama yeteneğe falan çok bakmiomus gibi geldi. Bi de çok hacker varmış?

Bişi sorduk ayol, yok mu cevaplicak
Mesaj tarihi:
Hep x-com un yüzünden 103 dolara çıkmışız şimdiden =P kesinlikle oyun arsızıyım, dursun diye bile alıyorum yok böyle birşey. Daha skyrim expansionları ve endless space i alacağım.
Mesaj tarihi:
fizban said:

steam'de ve tum dunyada gecerli o keyler. http://www.amazon.com/gp/product/B009L4KQVE/ref=amb_link_366747562_2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0KDY3M042WXX6RDKKCPY&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1428420862&pf_rd_i=1000716161 link burada. sirf 2.sini alacaksan ben keyi vereyim sana sen bana baska bi oyun falan al ucuza.

yok abi özellikle birincisi lazım. eyvallah. bunu alayım ben.
  • Yeni Oluştur...