Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Tutku bir lira mesela. Bir hafta karnın doyardı :/ Karar sizin wiçırda kız peşinde koşmaca mı yoksa bir haftalık akışkanlı lezzet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 1-)2 tl ye kocaman hoşbeş alıyosun 2-)içinden çkan herparçayı ayrı gofret sayıyorsun 3-)*********** 4-)profit! sanırım sırları bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 vay arkadaş indirim zamanı bu sefer oyun almayacağım diyorum steam her seferinde sözlerimi bana yediriyor yine gidiyor paracıklar max payne 3 age of empires 3 complete kotor 2 two worlds collection game of thrones bundle kaç gün daha sürecek bu indirimler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi age of empires 2 olsa alınırda 3 ne abni götüö gibi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 max payne 3 alcam da 3 tane paketi var onları almaya değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 OsManiaC said: Darklight1903 said: abi hic mi steam indirimine denk gelmediniz daha once? :D ilk gunden $ak diye oyun alinir mi? 75% degilse gecin direkt. direk amatör küme ya xbox stayla ahahah aynen osman. ama direk degil, direkt :D Milamber said: yok valla daha önce indirimleri takip etmiyordum. tecrübe oluyor şimdi :D %50 bile yetmez öyle mi? %75 bekleyelim o zmn. ya bazi oyunlar var, 50%'den fazla indirim olmaz su an, onlari kis indirimine kadar bekleyebilirsin. bazi indie oyunlar var, 50-75 cok farketmiyor, 2.5 dolar falan max, onlari alirsin destek olmak istiyosan. ama ben 75% bekliyorum hepsine, nasilsa acelem yok oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Multi oynaycaksan sunu al: http://store.steampowered.com/app/213370/?snr=1_5_9__405 YOksa bos ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Deponia dusermi sizce daha. Oynamak istiyorum ama %75 gelir mi emin degilim. 5$ bir oyun parasi yani su an. Kisi beklemem ama, 27'sinde alirim kesin. Bu arada bunlar iyi oldu bana, 29'unda sinavlarim bitiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GERGE said: Multi oynaycaksan sunu al: http://store.steampowered.com/app/213370/?snr=1_5_9__405 YOksa bos ver. Max Payne multi nasıl iyi mi ya değer mi. 1 2 youtube video izledim eğlenceli ama yeteneğe falan çok bakmiomus gibi geldi. Bi de çok hacker varmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 o değil bu indirimlerden aldığım oyunları oynamıyorum da sinirim bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 GERGE said: Deponia dusermi sizce daha. Oynamak istiyorum ama %75 gelir mi emin degilim. 5$ bir oyun parasi yani su an. Kisi beklemem ama, 27'sinde alirim kesin. Aha! Girdi =) Bize gorunmeyen de %75 Fable III. Durum bu: Deponia Gemini Wars A Valley Without Wind Conquest of Elysium 3 Two Worlds II Portal 2 Bastan belirleyip girmek iyi oluyor. Portal bonus geldi ama o da cok iyi dediginiz icin hepiniz. Baska ek almayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Fable 3 istiyorum ama evde değilim ne zamana kadar indirim devam ediyor iş yerinde göremiyorum. Birde ne kadar olmuş. Deponia neymiş bilmiyorum ama böyle çizikli film havasındaki adventurelara hastayım bende alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 fable 3 tr store'da satilmiyor, yoksa alayim derdim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Süresi varsa ben akşama çözerim zaten Fable olayını ama fiyat ve ne kadar vakti var onu öğrenmem gerek :) Bu arada diğer başlığada yazdım burada da belirteyim. Greenmangaming de Dishonored %50 indirimde + %20 indirim kodu ile 22.50$ 42TL ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 6 saat 5 dakika var an itibari ile fable için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 tablo simdilik feci dishonored max payne 3 collection batman pack bioshock pack duke nukem forever witcher kotor 2 65$, ehu. ne zaman oynicam bu oyunlari kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Ben en sonunda yazıcam aldıklarımı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi biri batman pack mi dedi nerde o bana çok lazım o yaw. ayrı ayrı indirime girmiş gördüm. bi de asylum goty 'de -ya da herhangi bi oyunda- region sorunu olur mu. yurtdışındayım ben burada görüyom onları sonuçta. alsam trde çalışmama gibi bi durum olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 steam'de ve tum dunyada gecerli o keyler. http://www.amazon.com/gp/product/B009L4KQVE/ref=amb_link_366747562_2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0KDY3M042WXX6RDKKCPY&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1428420862&pf_rd_i=1000716161 link burada. sirf 2.sini alacaksan ben keyi vereyim sana sen bana baska bi oyun falan al ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 sabonis said: Max Payne multi nasıl iyi mi ya değer mi. 1 2 youtube video izledim eğlenceli ama yeteneğe falan çok bakmiomus gibi geldi. Bi de çok hacker varmış? Bişi sorduk ayol, yok mu cevaplicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 batman alıyodum uçtan döndüm beenmedmiştim ki lan ben bu oyunarı neden alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 MP 3 single oynadım sonrada sildim şahsen multi silahlı birşey istediğimde zibil gibi kaynak var ona hiç bakmadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Hep x-com un yüzünden 103 dolara çıkmışız şimdiden =P kesinlikle oyun arsızıyım, dursun diye bile alıyorum yok böyle birşey. Daha skyrim expansionları ve endless space i alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ama steam giftste beklediğim patlama olmadı ya summer salede steam giftte 6 saatte bir doldur bosalt 300 puan geliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 fizban said: steam'de ve tum dunyada gecerli o keyler. http://www.amazon.com/gp/product/B009L4KQVE/ref=amb_link_366747562_2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0KDY3M042WXX6RDKKCPY&pf_rd_t=1401&pf_rd_p=1428420862&pf_rd_i=1000716161 link burada. sirf 2.sini alacaksan ben keyi vereyim sana sen bana baska bi oyun falan al ucuza. yok abi özellikle birincisi lazım. eyvallah. bunu alayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar