Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 arma'yı ben de single player için istiyorum ya. hagaden simülasyon gibi mi? öyle bişey hiç oynamadım desem yeridir. iyi değişiklik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dead island 5 dolar olmalı!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dead islandı greenmangaming'de biriken hediye dolarlarımla beleşe aldıydım. hem de steamworks lol u mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 borderlands daha iner mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Oski said: arma'yı ben de single player için istiyorum ya. hagaden simülasyon gibi mi? öyle bişey hiç oynamadım desem yeridir. iyi değişiklik olur. abi arma single baya kötü ya ai rezalet çünkü ben hiç tad alamadım açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Xenocide said: dead islandı greenmangaming'de biriken hediye dolarlarımla beleşe aldıydım. hem de steamworks lol u mad? at yalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Oski said: arma'yı ben de single player için istiyorum ya. hagaden simülasyon gibi mi? öyle bişey hiç oynamadım desem yeridir. iyi değişiklik olur. dayz icin alinirsa alinir. o da tek basina oynanmaz, arkadaslarla oynamak lazim, eziyet yoksa. ben daha tutorial'da baydim oyundan. vurus hissi falan hic guzel gelmemisti, ama dayz icin anlattiklari bayagi hostu arkadasin. kosarken tasa takilip kol bacak kirma falan varmis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Oski said: arma'yı ben de single player için istiyorum ya. hagaden simülasyon gibi mi? öyle bişey hiç oynamadım desem yeridir. iyi değişiklik olur. güzel ama sabırlı olacan. gerekirse realtime olarak 30 dakka sürünecen görünmeden kaçmak için falan. verilen göreve tam uyacan kafana göre gezmek sağa sola saldırmak yok. plana neye uyacan o zaman gayet zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Of şunu okuyunca delta force 2 geldi aklıma. Singleda yarım saat boyunca koş gerçekçilik adına, sonra çaat bi kurşunla yat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 deltaforce grafikte abartı sıçmasaydı çağa uyabilseydi halen bişey olabilirdi. ama önce grafik sonra ai olarak ayakta kalamadı. misal full spectrum warrior seriyi ilk oyun gibi sürdürebilseydi o da çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 delta force ne iyi oyundu ya. yenisini yapsalar keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Oski said: Xenocide said: dead islandı greenmangaming'de biriken hediye dolarlarımla beleşe aldıydım. hem de steamworks lol u mad? at yalanı tay yalanı LOLOLO inanma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 NS2 50% isterik, hala umutla bekliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 oha tam mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 50% ne abi 1 ay olmadi oyun cikali, bedava versinler djaskldjasd. ben sadece 4pack'e 20% falan bekliyorum, olursa $uku olur. olmasa da olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 OHA Allahsızların Max Payne'e yaptığı indirim ne öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 abi almayanı dövüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 evet biraz uzuldum 60 papel verdigime fjdsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 6 dolara sim city 4 var oynarmıyım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 hala almadım oyun. oley be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Ben simcity'yi almayı düsünüyorum paranın bir kısmının EA'ya gitmesi üzücü ama borcumu ödeyecem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dead island aldim ama dlcleri kolpaymiş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 arena olan tam o oyunda istediğim şeydi aslında dlc olarak emmmee bi coop oynama fırsatımız olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 garry's mod alsam mı diyorum da 2.5 dolar bile olsa alıcam açmıcam veya açsam 5 dakka sonra kapıcam diye kendimi durduruyorum. şart mıdır böle bir şeyi tatmak yoksa gereksiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 jagged alliance back in action %80 indirimde, beklediğimden bile dazla indi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar