fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 olm 20$ mı ne zaten daha ne indirimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 30 dolar gecen sene kıs indiriminde 15 oldugu gibi almıstım. bu sene de 15 olursa direk alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Dishonored indirimi hangi gün belli mi? Onu alıp çıkıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Hitman GMG'de 29 dolar, daha ne indirime girecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 fizban said: ben düşünüyorum da dishonored çok övüldüğü için onu alırım sanırım bi, worms revo'ya herkes rezil dedi. sherlock holmes oyununu merak ediyorum ben de bi. hitman ve ac3 indirime girmez/para vermem şimdi o kadar heralde. mp3 de 10-15$'a inmeden almicam =) sleeping dogs'u key olarak 30 liraya falan bulursun sabo. a worms revo rezil miymiş. peh. evet meta'da iyi almamış, worms reloaded ile yakın, ki reloaded da kötüydü bence baya. neyse 1 tane elemiş olduk böylece. sleeping dogs 30-40 arasına var gg'de ama hani 20 dolar olursa alırım heralde steam'den, aynı paraya direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 sherlock holmes merak ediyorsanız awakened oynayın, çok hoşuma gitmişti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yeri burası değil belki ama http://i.imgur.com/CNFvN.png sürekli böyle açılıyor steam, bi akamadım ortama :( web sitesi de bu şekilde açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Şurada anlatılıyor senin olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 tenkks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Bu olay yarın falan di mi? Dökülecez vaşıngtınları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 1 saat sonra basliyo' diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Deponia Gemini Wars A Valley Without Wind Conquest of Elysium 3 Two Worlds II Bunlara indirim gelse bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 two worlds inanilmaz kotu ya :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 two world de mage açıp büyü animasyonunu görünce oyunu silmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 indirim olacak oyunlar belli oldu ama şu an normal fiyatları yazıyor içlerine girince görebilionuz indirimleri walking dead kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Age of Empires herkesin hesabında olması gereken oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 şu flash sales'da gözükmeyen oyun hangisi? bu başka ülkelerin steam adresinden bakabiliyorduk, neydi mesela almanya'nın link'i? de'li bişiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 /?cc=us ekleyip bakabiliyorsun. Sonra eski haline dönmek için cookie'lerden fakeCC isimli olanı silmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Skyrim Dawnguard 13 dolar olmuş. Alınır mı ? Bu sefer kısıtlı bütçem var :(. Az ama öz oyun almam lazım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 KÖPEK GİBİ HEPSİNİ ALACAKSINIZ =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Dont starve indirime girebilir girdiğinde kesinlikle kaçırmayın sonra çok üzülürsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Bu x-com kesinlikle düşmez %33'den fazla di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 abi 42 saat kalmış gözüküyo today's deal için. nası today lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 47 miş. 42 de değil. sizde de böyle mi? yoksa hata filan mı oluştu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar