Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam autumn sale

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Baktimda simdi, bu ayda ben 110TL harcamisim. Gemini Wars'dan vazgectim bunu gorunce, toplama yapmama on ayak oldugun icin tesekkur ediyorum =)
Mesaj tarihi:
Bende topladım 120$ a çıkmışım steam den sadece, origin e 17 auro verdim C&C pack için, gog a 10 dolar , amazon a ada bayıldım biraz ne black friday miş sormayın. Christmas a alacak pek bişi kalmadı (hep böyle diyorum sonra birşeyler çıkıyor).
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Endless Space'e cok verdim, indirim gelmeden aldim onu. Helal olsun gerci, son yillarin en iyi indie oyunlarindan. Adam gibi para kazansinlar.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Wish list'te bir oyun kaldi. Gimini Wars'i oynayan var mi? Elestiriler hep cok eski, oyun degismis epey onlardan sonra?
Mesaj tarihi:
Deadlight kaçtı onuda kış indiriminde indiriminde denk gelirsem alırım zaten alayım dediğim oyun kalmadı bu sefer. Bana hiç beleş oyun çıkmadı arkadaş o yüzden para ile alıyorum ama price tablosu olduğu için hep piyasanın en ucuzu için bekledim. Sadece Skyrim de kazık yemiş oldum o kadar.

Edit: Fifa 2013 te almıştım 19.99$ a onu unutmuşum ya :P
Mesaj tarihi:
dün bastion, bioshock 1 ve batman arkham asylum aldım. bir de witcher 2 enhanced edition çakayım, enhanced halini oynamamıştım.

75 dolar ile kapıyorum. fallot 3'ü alacaktım windows 7 ile uyumsuzluk yaşanıyormuş, steam de uyarıyor zaten. herkes benzer sorun yaşadı mı w7'de ?
Mesaj tarihi:
Çünkü fallout serisine hakaret gibi bir fps. Rpg değil.

Gerçek fallout 3 New Vegas adı altında yine aynı motorla çıktı, standalone olduğu için gidin onu alın diğer dışkı çuvalıyla uğraşmayın.
Mesaj tarihi:
Bone said:

Darksun said:

Castle Crashers nası bir oyun? Base jumpers tadı mı var? =p

ps3'te oynamıştım. zevkli bir oyun gibi ama tek başına çok çok iyi değil. esas 4 kişiyle birlikte oynanacak bir oyun.

Ben, dark sun ve bi arkadaşım daha, 3 kisiyiz, var mı castle Crashers girecek 4.
Bana mesaj atın
Mesaj tarihi:
bingildak said:

tüh zayıflığıma gelmişti fallout da olsa basacaktım direk. gereğinden fazla oyun oldu, işe girince yarasını açıp bakma fırsatım bile olmayacak zaten.

fo ya gerek yok zaten, new vegas yeterli, ben de bastım hemen bir ara oynarız.
  • Yeni Oluştur...