Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Baktimda simdi, bu ayda ben 110TL harcamisim. Gemini Wars'dan vazgectim bunu gorunce, toplama yapmama on ayak oldugun icin tesekkur ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bende topladım 120$ a çıkmışım steam den sadece, origin e 17 auro verdim C&C pack için, gog a 10 dolar , amazon a ada bayıldım biraz ne black friday miş sormayın. Christmas a alacak pek bişi kalmadı (hep böyle diyorum sonra birşeyler çıkıyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Endless Space'e cok verdim, indirim gelmeden aldim onu. Helal olsun gerci, son yillarin en iyi indie oyunlarindan. Adam gibi para kazansinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 vayy darejedi .. money is strong with this one iyi oyunlar almışssın listendekileri ben de alacaktım da çok zor tuttum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ben 250 doları 666 oyunlu hesaba vermedim 10 yılda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 sen ballı degil misin? parasız da oyun akıyodu sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Wish list'te bir oyun kaldi. Gimini Wars'i oynayan var mi? Elestiriler hep cok eski, oyun degismis epey onlardan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Deadlight kaçtı onuda kış indiriminde indiriminde denk gelirsem alırım zaten alayım dediğim oyun kalmadı bu sefer. Bana hiç beleş oyun çıkmadı arkadaş o yüzden para ile alıyorum ama price tablosu olduğu için hep piyasanın en ucuzu için bekledim. Sadece Skyrim de kazık yemiş oldum o kadar. Edit: Fifa 2013 te almıştım 19.99$ a onu unutmuşum ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Abi steam giftsden ship spamlıyodum. Heralde 100 tane felan girdim. Sonunda kazandım bide +1 geldi onuda komuniteye geri bağışladım. Yoksa çıldırıp alcaktım bende ahuea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 dün bastion, bioshock 1 ve batman arkham asylum aldım. bir de witcher 2 enhanced edition çakayım, enhanced halini oynamamıştım. 75 dolar ile kapıyorum. fallot 3'ü alacaktım windows 7 ile uyumsuzluk yaşanıyormuş, steam de uyarıyor zaten. herkes benzer sorun yaşadı mı w7'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 fallout3 milenyumun en boktan oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 niye lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Alan Wake 10 eder mi, Silent Hill'in beşte biri kadar var mı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Çünkü fallout serisine hakaret gibi bir fps. Rpg değil. Gerçek fallout 3 New Vegas adı altında yine aynı motorla çıktı, standalone olduğu için gidin onu alın diğer dışkı çuvalıyla uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 -Deno- said: niye lan ? fallout değil çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 New Vegas alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 daha önce denmediyse new vegas alın 4 dlc'li ulti edisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 new vegas oynadım da ultimate edition çakabilirim aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bone said: Darksun said: Castle Crashers nası bir oyun? Base jumpers tadı mı var? =p ps3'te oynamıştım. zevkli bir oyun gibi ama tek başına çok çok iyi değil. esas 4 kişiyle birlikte oynanacak bir oyun. Ben, dark sun ve bi arkadaşım daha, 3 kisiyiz, var mı castle Crashers girecek 4. Bana mesaj atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Fallout: New Vegas Ultimate Edition içinde fallout 3, bütün dlc ler ve new vegas mı var? ben baya uzağım, sadece fallout 3 ü bitirmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Fallout 3 yok. New Vegas ile DLC'leri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 tüh zayıflığıma gelmişti fallout da olsa basacaktım direk. gereğinden fazla oyun oldu, işe girince yarasını açıp bakma fırsatım bile olmayacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Giremiyorum steam'a daha doğrusu games sayfasına fln girebiliyorum ama store'u göremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bingildak said: tüh zayıflığıma gelmişti fallout da olsa basacaktım direk. gereğinden fazla oyun oldu, işe girince yarasını açıp bakma fırsatım bile olmayacak zaten. fo ya gerek yok zaten, new vegas yeterli, ben de bastım hemen bir ara oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Sawer said: Giremiyorum steam'a daha doğrusu games sayfasına fln girebiliyorum ama store'u göremiyorum Masakari said: Şurada anlatılıyor senin olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar