Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altay Tankı

Feamer

Öne çıkan mesajlar

ben solim abi tsk nın tankları ne yapıcagını.
bos bos tatbikat yapıcaklar.sonra doguda ust bolgelere ya da hudut da sıkıntılı bolgelerde hakim noktalara konuslandırılıp kıs gelene kadar sabit bir yerde fazla hareket ettirilmeden kullanılacaklar.
termal atıcaklar,bol bol da yakıt tuketicekler.tehlikeli bi durumda ates etme yetkileri var ama sonucuna katlanmaları lazım.cunku toplar cok masraflı bu yuzden hesabını vermek zor.tank komutanı da bunu bildigi icin cogu zaman ates etmez.
ayrıca tank gorundugunun aksine hassas bir aractır.cok cabuk arıza yapar.ve tamiri de oldukca zahmetlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

M1 den daha iyisini yapamıyorsan oturup zaman para vs harcamaya gerek yok. Yurdumdan bir doğan görünümlü şahin furyası daha

Bu işler zaman ve para işi ama.

Direk c/p yapmak istemiyorsan ki onu yapmanın bi getirisi yok, bu şekilde adım adım büyüteceksin işi. Bu modelde şasesi ile ilgili bi tecrübe kazanırsın, diğerinde tareti ile ilgili yeni bişey geliştirirsin. Bi sonraki modelde bi bakmışsın dünyanın en iyi palet yapısını geliştirecek tecrüben olmuş.

Bi anda kral olunmaz mühendislikte. Bi gecede Almanya mı olucaz?
Sosyal ağlarda paylaş

tipi güzel olmammış ama hızlı gidiyor epey

Sam said:

tank yapabilmeye evet sevinmek lazım, o kadar çok ülke yok yapabilen çünkü. tamamen bizim tasarımımız olmasa bile en azından %100 lisanstan ibaret değil mehmetçik-1 gibi. :p

tüfek yapabilmeyi de küçümsemeyin, çin yaptı da yüzüne gözüne bulaştırdı, gitti kalaşnikof'a geri döndü. o da yaptım oldu denecek bişi değil.

mehmetçik-1 projesi yalan olmassa hk417 kopyası ama yerli tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

feamer o tarz hibrid modeller genelde iş yapmıyor ya. bakıyorsun mesela sovyet hind helikopter, hem asker taşıyor hem ateş ediyor ama sonunda kullanıldığı iş tam saldırı helikopteri oldu. işinde özelleşmiş araçlar daha verimli.

tabi hind sans eseri öküz bir hucum helikopteri oldu. asker tasıması ıcın yük tasımasın ıcın ayrılmıs motor gucunu zırh tasımak icin kullandı davarlar. vuruyon vuruyon düşmüyo alet
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Mighty_THoR said:

M1 den daha iyisini yapamıyorsan oturup zaman para vs harcamaya gerek yok. Yurdumdan bir doğan görünümlü şahin furyası daha

Direk c/p yapmak istemiyorsan ki onu yapmanın bi getirisi yok, bu şekilde adım adım büyüteceksin işi. Bu modelde şasesi ile ilgili bi tecrübe kazanırsın, diğerinde tareti ile ilgili yeni bişey geliştirirsin. Bi sonraki modelde bi bakmışsın dünyanın en iyi palet yapısını geliştirecek tecrüben olmuş.

boş işler bunlar, tank dediğin bildiğin traktör fark yaratan kısmı zırh ve hareket halinde atış kabiliyeti. Bunları geliştirebildin mi? hayır ozaman gg
Sosyal ağlarda paylaş

Mighty_THoR said:

SeaGle said:

Mighty_THoR said:

boş işler bunlar, tank dediğin bildiğin traktör fark yaratan kısmı zırh ve hareket halinde atış kabiliyeti. Bunları geliştirebildin mi? hayır ozaman gg

http://2.bp.blogspot.com/_ELFl2_1q7DI/TObn1HnV2fI/AAAAAAAAAaQ/5JkvAtpbv7k/s1600/Not_sure_if_serious.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Son alınan leopard2'lerde atış sistemi olmadan çok ucuza alındı ve yerli atış sistemi takıldı. Atış sistemi yapılıyor zaten TRde.

Cuce said:

bu arada tank cok büyük öldüce k2. k2 lisansı icin 580 milyon dolar verdik zaten. ki az bi para aslında, üstüne adamlar knowhow sağlamak icin eğitim için dünyanın personelini gödnerdiler.

dunyanın obur ucundaki kardeş memeleket

580m az bi rakam değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...