BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Uykumuzun daha kaliteli olması bakımından yattığımız yatak kadar önemli olan yastıklarımıza ne kadar önem veriyorsunuz? Ne tür veya marka yastık tercih ediyorsunuz? Daha da önemlisi, yastığınızdan memnun musunuz? http://3.bp.blogspot.com/_J4PrEd8_pq0/TB-qriBvZvI/AAAAAAAAALo/1x0zpBDKQ0M/s1600/FIRAT.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 doğal yünden el yapımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 3 yildir bilgisayar basinda uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Sert severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 sert yastıkla uyuyamıyorum sabaha boynum tutulmuş oluyo. Hiç bi yastıkçı adam gibi yapamadı ben de gittim aldım kumaşı kendim yaptım yastığımı. incecik bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 3-4 tane var değişik sertliklerde rasgele dizili oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Hiç yastık sorunum olmadı lan bu tarz. Her türlü yastıkla itina ile uyuyabiliyorum. Çok uyumluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yastığımdan memnunum yumuşacık. başka yastıkları yadırgarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yastık konusu varken bir soru sorayım utanıyorum şu soruyu insanlara sormaya sdfs şu yastığın faydalı tarafı hangi tarafı ya normal yastık bende boyun ağrısı yaptıgından kaç senedir bunu kullanıyorum. mesela bazen boynumu ağrıtıyor bu yastıkta.diğer tarafını çeviriyorum geçiyor.bikaç gün sonra orda da ağrımaya baslıyor.tekrar öteki tarafına geçiyorum düzeliyor. yastıgın asıl boyna faydalı kısmını çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 genelde kullanmıyorum. yüzüstü, maximum kredi kartı reklamındaki oyuncular modunda uyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 kuş tüyü. memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Selam, Terlemekten bıktığım için Yataş Climarelle Cool kullanıyorum. Dacron'un elyafı ve mavi noktacıklı serin tutan zımbırtakları mevcut. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Vİsko yastık kullanıyorum ama öyle şekilli olanlardan degilde normal yastık görüntüsünde olanlardan. Çok memnunum resmen her başımı koydugumda heheh visco diyorum sonra taş gibi yatıp kuş gibi kalkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 kuş tüyü. NEFRET EDİYORUM ev dayalı döşeli olunca, bi de burada fiyatlar 4katı olunca kuş tüyünden 1000kat daha iyi sentetik ve hipoalerjenik viscoflex gibi çözümlere ulaşamıyorsun tabi. 95liraya yastık mı olur olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yıllar öncesinde Yataş popülerdi, yastıklarım yataklarım Yataş'tı da, şimdi Yatsan'a çevirdim hep. bir tane yastığı var, hafif şişkin, kuş tüyü müydü neydi öyle bişi, çok rahat ediyorum, tam istediğim gibi. kafayı biraz kaldıran, yumuşak ve terletmeyen yastıkları seviyorum. boyun ağrısı çektiğim bir dönem ortopedik yastık denemiştim, onlarda hiç rahat edemiyorum. hep çok alçak geliyor, hem de çok sert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ikea yastık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Selam, Ben 65 lira vermiştim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Ben tuvalette uyuyorum o yüzden yastığa gerek yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 yün yastık kullanıyorum ama dertliyim. her 3-4 ayda bir boşalt yastıkları, yünü kabart yeniden doldur falan bir sürü dert. sırf bu yastık davası yüzünden kezbanın birine sorabilirim "bana varır mısın?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 ikea, orta sertlikte klasik bir yastık. bayağı bakınıp aldım da hatırlamıyorum modelini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Sobakava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paspatur adamsın adam. Bütün başlığı yazıklar olsun kimse Sobakava dememiş diyerek gözlerim dola dola okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 visco yastıklar iyi sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 machu pichu mensucat' dan llama yünü tercih ederim genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar