Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guild wars kötümü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
he bide onlar varda meh. sonuç olarak silah skillerini spamliosun paso.

mekanlar büyük geniş falan ama single oynnar gibi oynuosun biraz bide şey sıkıyor ++
Mesaj tarihi:
biz oynarken level kasmak ve atmosfer oyunun en güzel yanlarıydı. pvp de iyiydi aslında da, class'lar çok dengesizdi. elementalist açtığıma pişman ettiler.
Mesaj tarihi:
World event'ler, quest sistemi filan baya iyi aslında. Level kasarken keyif alıyorsun, ama şu anda leveling alanları ilk döneme göre baya boş doğal olarak, world group event'leri filan yapamıyorsun pek..

Warrior kasıyorum ben DENOO dön gült vors'a :)
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=9xd0zfyEqrU

Şunu da yeni gördüm, içinde olduğum guild'den biri çekmiş =)(Başka server'ın commander'ını onun taşıdığı commander buff ikonundan anlıyor en baştan söylüyüm)
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Almayı düşünüyorum da şu topici dirilteyim ,özellikle patchten sonra nedir düşünceler ?

Hala çok kötü parana yazık mı yoksa major sıkıntılar kalktı ,denemeye değer mi ?
Mesaj tarihi:
abi ucuzladı bi de şimdi sanırsam, ben zamanında 60 dolar verdim, baya da oynadım, eğlenceli oyun ama uzun vadede sıkıyor, ya da beni sıktı. öyle 3 yıl 5 yıl oynanacak mmo değil. loadingler falan bayıyo asıl bi de.

hatta istersen akkontumu satmayı düşünebilirim sdf pay çıkarim kendime
Mesaj tarihi:
haha almayı düşünebilirim ama içindekilerle ilgilenmiyorum ,ilk defa oynayacağım için yeni karakter açıcam sonuçta ,yine de satmayı düşünürsen bir fiyat söyle bakayım duruma göre asdf
  • Yeni Oluştur...