Suark Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 valla silahlara göre değişik büyüler gelio, o sistem zevklide bi yerden sonra hepsini maxlayınca meh oluosun oda lvl 15 te falan oluyor zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Silah skillerini hadi tamamlıyosun da dğer 5 skill'i level 15te tamamlamak birazcık rüya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 he bide onlar varda meh. sonuç olarak silah skillerini spamliosun paso. mekanlar büyük geniş falan ama single oynnar gibi oynuosun biraz bide şey sıkıyor ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 dungeon'lar falan zevkli baya. lvl 80'e gelene kadar eğlenceli gayet oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 biz oynarken level kasmak ve atmosfer oyunun en güzel yanlarıydı. pvp de iyiydi aslında da, class'lar çok dengesizdi. elementalist açtığıma pişman ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 World event'ler, quest sistemi filan baya iyi aslında. Level kasarken keyif alıyorsun, ama şu anda leveling alanları ilk döneme göre baya boş doğal olarak, world group event'leri filan yapamıyorsun pek.. Warrior kasıyorum ben DENOO dön gült vors'a :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://guildwarstemple.com/dragontimer/events.php?serverKey=203&langKey=en Şurdaki world eventlerin hepsini 1 tane bile insan sıkıntısı olmadan yapabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9xd0zfyEqrU Şunu da yeni gördüm, içinde olduğum guild'den biri çekmiş =)(Başka server'ın commander'ını onun taşıdığı commander buff ikonundan anlıyor en baştan söylüyüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Almayı düşünüyorum da şu topici dirilteyim ,özellikle patchten sonra nedir düşünceler ? Hala çok kötü parana yazık mı yoksa major sıkıntılar kalktı ,denemeye değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 cok kotu degildi ki hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 aman tanrım sanırım akilaya katılıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Doğrudur ,ben sadece yazılanları okudum ,ağustostaki free trial'i da kaçırdım deneme şansım olmadı ,ee o zaman denemeye değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi ucuzladı bi de şimdi sanırsam, ben zamanında 60 dolar verdim, baya da oynadım, eğlenceli oyun ama uzun vadede sıkıyor, ya da beni sıktı. öyle 3 yıl 5 yıl oynanacak mmo değil. loadingler falan bayıyo asıl bi de. hatta istersen akkontumu satmayı düşünebilirim sdf pay çıkarim kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 haha almayı düşünebilirim ama içindekilerle ilgilenmiyorum ,ilk defa oynayacağım için yeni karakter açıcam sonuçta ,yine de satmayı düşünürsen bir fiyat söyle bakayım duruma göre asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 gw2 call to arms mi çeksek ya herkeste var ama sanırım millet ff14 oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 her seferinde guild wars kostümü diye okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 15 gb indirdi daha ne kadar indirecek bu ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 demin invasion yaptım, 40 dk falan soluksuz oynadım çok iyiydi baya kaçırmışım bunları zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 d&r da vardı bi ara bulamadım. nereden alıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 %95 oldu 16 gb civarı indirdi bide üstüne patch yaparsa almıyorum oyunu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Claiborne said: d&r da vardı bi ara bulamadım. nereden alıyoruz? Direk oyunun kendi sitesinden alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben gittigidiyor'dan aldım bu arada sitesinden biraz daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kutulu falan gidip alayım diyordum da neyse. aldım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Yeniden baslayan biri olarak pek takip edemedim, patiler hangi serverda ya da hangi serveri onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 evet hangi serverdasınız ? bilgisayar format yedikten sonra akmaya başladı oyun. yeniden oynayacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar