Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 di said: Sus ve fotokopi cekmeye devam et cocuk. Yok spoiler falan. Uzerim... film kotu cikarsa ban yeme pahasina vercem =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 film iyimis öyle diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Black-ice said: spoiler verenin adına topic açar paticikte jubile yaparım. alti ustu bir cocuk filmini amam tartisip buyuttunuz, baska isiniz gucunuz yokmu hic sizin? spoiler alsan ne olcak sinemada ogrencien sonucta, bu kadar uzatip ciddi meseleler varken bunla ugrasmak icin ultra issiz olmak ve no-lifer olmak lazim cikin arkadaslarinizla taksimde bir hava alin filan tabi forum disinda arkadasiniz varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Peregrin said: yarin aksam ozel seans yapicaz, spolari bekleyin ircci ircci saka yapicaktim ne guzel ufodan isik kilicimi yapacanzi temali ama bunlar herseyi ciddiye aliyor film yaklastikca :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Pazartesiye kadar Star Wars, Luke, Han Solo, Episode 7, VII vs gibi kelimeleri forumda göstermeyecek bir script falan olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ikidir bana böle misilleme yapıyon ama ben öyle şeyler demiyorum lan. yakın şeyler dediysem de kaedeyi ya da sam rage olsun diye demişimdir. hayır günlük 50 postum var lan forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Aket-Atum said: Pazartesiye kadar Star Wars, Luke, Han Solo, Episode 7, VII vs gibi kelimeleri forumda göstermeyecek bir script falan olsa keşke. var lan attım garbage'a dün komple paticiğe girmemen gerekiyo ama gerçi farklı biraz kelime kelime blocklamıo :/ https://www.jitbit.com/swblocker/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 proaktif davranalım fizbanı banlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Black-ice said: ikidir bana böle misilleme yapıyon ama ben öyle şeyler demiyorum lan. yakın şeyler dediysem de kaedeyi ya da sam rage olsun diye demişimdir. hayır günlük 50 postum var lan forumda. http://i.imgur.com/OGZV1bB.jpg Black-ice said: Aket-Atum said: Pazartesiye kadar Star Wars, Luke, Han Solo, Episode 7, VII vs gibi kelimeleri forumda göstermeyecek bir script falan olsa keşke. var lan attım garbage'a dün komple paticiğe girmemen gerekiyo ama gerçi farklı biraz kelime kelime blocklamıo :/ https://www.jitbit.com/swblocker/ turkce spoileri nerden anliycakki bu? :D istediginiz kadar bloklayin indiyana jonzu oynayan abinin aslinda kotu adam oldugu ve terleyen arkadasin meys abimizin bacanaginin torunu oldugunu yazsam nasil anliycak? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 son 7 saat hmmps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Çözüm proaktif davranmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Remus said: proaktif davranalım fizbanı banlayalım.ya film o kadar iyi ki, lanet olasi star wars askimi geri getirdi diyorum, kimseye spoiler vermem, kimsenin dinine inancina saygisizlikta bulunmam su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 ben yeteri kadar proaktifim http://i64.tinypic.com/2enqdkk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Vay be viki Heretic çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bu basliga giren kasiniyordur zaten birazdan spoiler veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 @Laurelin hocam postunu kaydettim olurda o yaptığın şaka gerçek çıkarsa söyleyeceklerime gocunma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 https://pbs.twimg.com/media/BecfdugCIAANV8p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 modemi yakmayı planlıyorum mesai sonrası yorganın altına gireceğim ve sinemaya kadar çıkmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Ne zaman cikiyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Bu akşam 00:00'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 yarın akşam 21.15 e aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 yarin oglen var gosterimi, spoiler kasan pislik olsam oglen gider aksama spoilerlari doldururum internete ole bole diil adsdsf, hala dolu yer var salonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Sinemaya kadar internet haram /: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Yarın 15.00 seansında İstinye Park'ta görüşürüz, HEYECAN BASTI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 El alışkanlığından 4chan /tv/'ye girdim girmez olaydım GİRMEYİN :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar