Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya su teaserlari filan gordukce film hic de bekledigimiz SW deneyimi olmayacak gibi geliyor ya sanki boyle ailecek ctesi aksami izlenecek eglenmelik film yapmislar gibi. Su an yorum yapmak anlamsiz ama o zencinin saskinligi filan bitiriyor su an beni.

Umarim sacmalamazlar, cok iyi bir seri olmasi muthis olur...
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Ya su teaserlari filan gordukce film hic de bekledigimiz SW deneyimi olmayacak gibi geliyor ya sanki boyle ailecek ctesi aksami izlenecek eglenmelik film yapmislar gibi. Su an yorum yapmak anlamsiz ama o zencinin saskinligi filan bitiriyor su an beni.

SW zaten ailecek izlemeli cocuk filmiki? Bi empire strikes back duzgun seride o kadar, kalani hep cocuk isi
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

Sotto said:

SW zaten ailecek izlemeli cocuk filmiki? Bi empire strikes back duzgun seride o kadar, kalani hep cocuk isi

Zaten benim kafamdaki de ESB tarzi olmasiydi, daha ciddi birseyler istiyorduk tabi de, defalarca konusuldu zaten imkansizdi heralde..
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Jar Jar Binks en büyük Sith Lordu çıkacak

internette baya sağlam teori var bu konuda ama ilk filmdeki tepkilerden sonra tırsıp senaryo değiştirdiler büyük iht. daha toparlamaları zor.
Mesaj tarihi:
http://media1.break.com/dnet/media/800/837/2837800/isis-has-taken-over-tatooine-sets-from-star-wars-in-tunisia-image-1.jpg

THE RADICALIZATION OF LUKE SKYWALKER: A JEDI’S PATH TO JIHAD

said:
Obi-Wan whisks Luke off to Mos Eisley using a Jedi mind trick to bypass security, knowing full well he likely appears on numerous terror no fly lists. After contracting a local drug smuggler for transportation, Obi-Wan and his newest Skywalker recruit are off. They are soon captured, however, and attempt an escape which culminates in a battle between Obi-Wan and Vader. During the fight, Obi-Wan notices Luke watching, and seeing an opportunity to fully inspire Luke to radicalize, says a Jedi prayer while committing suicide. Can you think of any other groups who try to inspire terrorism by yelling a prayer before a suicide attack?

https://static8.bobiler.org/monte/2010/7/19/star_wars--vth0rmvm.jpg
  • Yeni Oluştur...