Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 1-2-3'de aptal bir robot gibi davranma trendi var. Padme, anakin falan içine odun kaçmış gibi konuşuyor(3'de bu durum biraz daha az). Onun dışında "kumu sevmem adamın içine kaçıyor, fakat sen öyle değilsin padme" gibi dialoglar var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 zenci olması şaşırtmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 abi 3'te adamın bacakları kolları kesiliyor üzerine komple alev alıyor yaşıyor. padme kalbi kırıldığı için ölüyor. obiwanla tartışma sahnesi ÇOK KÖTÜ mesela. onlar evil yok hayır sensin evil hayır sensin evil falan. çok çok kötü ya. ha 25 kere izledim sırf order 66 sahnesi ve sidious'un reveal olduğu sahne için. 1-2'de count dooku kurtarıyor yine. bide ikide işte jango fett vs obiwan inanılmaz bir sahne. iki fena değil aslında ya düşününce dsfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 order 66 sahnesi nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Sparkcaster said: http://i.4cdn.org/tv/1445349037231.jpg maskeyi çıkarttırmazlar hiç inş fragmanın sonunda maskesiz dövüşüyo zencişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Filmde sizi de temsil ediyorlar işte, niye üzüldün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 bu herif bu kadar tipsiz degil ya Tracks de baya karizmatikti hatta Nat Geo fotografcisi olarak. o da ne guzel filmdir ha Mia Wasikowska falan mmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 dreagloth said: order 66 sahnesi nerde? üç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 hiç hatırlamıyorum ya, ben nopoooo dan sonrasını izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Vingthor said: abi 3'te adamın bacakları kolları kesiliyor üzerine komple alev alıyor yaşıyor. padme kalbi kırıldığı için ölüyor. obiwanla tartışma sahnesi ÇOK KÖTÜ mesela. onlar evil yok hayır sensin evil hayır sensin evil falan. çok çok kötü ya. ha 25 kere izledim sırf order 66 sahnesi ve sidious'un reveal olduğu sahne için. 1-2'de count dooku kurtarıyor yine. bide ikide işte jango fett vs obiwan inanılmaz bir sahne. iki fena değil aslında ya düşününce dsfjh diğer filmler de boktan abi bu bakış açısıyla öyle müthiş diyaloglar kurgular vs yok yani yani böyle tek başına film olarak alıp objektif olarak eleştirirsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 6 yı izleyin yakın zamanda izlemediyseniz, gözlerinizi bıçakladıktan sonra konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 sw'yi cok baska bisey zannedenler var. basindan beri disney filmi lan zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Vingthor said: abi 3'te adamın bacakları kolları kesiliyor üzerine komple alev alıyor yaşıyor. padme kalbi kırıldığı için ölüyor. obiwanla tartışma sahnesi ÇOK KÖTÜ mesela. onlar evil yok hayır sensin evil hayır sensin evil falan. çok çok kötü ya. ha 25 kere izledim sırf order 66 sahnesi ve sidious'un reveal olduğu sahne için. 1-2'de count dooku kurtarıyor yine. bide ikide işte jango fett vs obiwan inanılmaz bir sahne. iki fena değil aslında ya düşününce dsfjh benim favorim Mace Windu'yu öldürdükten sonra ki "AH! NE YAPTIM BEN! HAYDİ BARİ KARANLIK TARAFA GEÇEYİM!" olayı o filmdeki saçmalıklar arasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Oha Akasya'da sadece önler kalmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 aquila said: sw'yi cok baska bisey zannedenler var. basindan beri disney filmi lan zaten. hatta türk filmi, bazı türk filmlerinde gördüğümüz üzere, iki kardeş çocukken ayrılıyorlar (cami olsa cami önüne bırakacaklar o derece), yıllar sonra karşılaşıyorlar, evlenmeye kalksalar "durun! evlenemezsiniz siz, kardeşiniz çünkü" diye dalardı biri içeri garanti. çoğu türk filminin klişesi zengin kız ve fakir oğlanımız da mevcut, bakınız han solo adam direk uzay kamyoncusu (millenium falcon kargo gemisi), zengin kızımız da prenses leia. hatta kötü adam babaları olduğu ortaya çıkar, yine klişerlerimizden biri olan ben senin babanım yavrum, sen küçükken bizi ayırdılar durumu da mevcut. luke babasına lightsaber sallarken eli taş olsa tam olacaktı (onun yerine elini kaybetti, aynı şey) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Prequel'in temel eksikliği Anakin'in karakterindeydi. Hani insanlar Jar Jar'a çok laf ediyorlar ama aslında o sadece azıcık can sıkıcı bir detaydı. Anakin'in hikayesi düzgün olsa üç filmde bile Jar Jar'a katlanılırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 https://i.imgur.com/2fJ5hJC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Norak said: Carcarbinks.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Luxor said: aquila said: sw'yi cok baska bisey zannedenler var. basindan beri disney filmi lan zaten. hatta türk filmi, bazı türk filmlerinde gördüğümüz üzere, iki kardeş çocukken ayrılıyorlar (cami olsa cami önüne bırakacaklar o derece), yıllar sonra karşılaşıyorlar, evlenmeye kalksalar "durun! evlenemezsiniz siz, kardeşiniz çünkü" diye dalardı biri içeri garanti. çoğu türk filminin klişesi zengin kız ve fakir oğlanımız da mevcut, bakınız han solo adam direk uzay kamyoncusu (millenium falcon kargo gemisi), zengin kızımız da prenses leia. hatta kötü adam babaları olduğu ortaya çıkar, yine klişerlerimizden biri olan ben senin babanım yavrum, sen küçükken bizi ayırdılar durumu da mevcut. luke babasına lightsaber sallarken eli taş olsa tam olacaktı (onun yerine elini kaybetti, aynı şey) :P Sinema, hatta modern edebiyatın temeli zaten totalde 12-13 hikayeye dayanır. Ortaya koyulanların hepsi bu temel üzerinden çoğaltılarak türemiş şeyler ki bu hikayelerde yanılmıyorsam Shakespeare'in hikayeleriydi. Görmüştük bunun derslerini de unuttum şimdi, Lathspell hatırlıyordur belki :D Yani dünyanın çoğu yerinde en klişe senaryolu filmlerin hep benzer hikayeleri barındırıyor olmasının sebebinin gayet basit sebebi var. Star Wars'ta zaten ana hikayesi değilde modern toplumdaki imgeleri ve arka planı sayesinde yıllarca ekmek yemiş bir yapımdı. Ha tabii ama asıl ittiren de uzay yarışının başladığı yıllarda çuvçuvbombom,cıuvcıuv oldu. O dönem çekilen çok daha kaliteli bilimkurgu filmleri olmasına rağmen Star Wars zaten pazarlanabilir olmasından dolayı feci derecede yürüdü gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 star wars'un temelinin bilimkurguya değil fantastik kurguya yakın olmasının etkisi büyük daha büyük kitleler tarafından sahiplenilmesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 çocuklar avm oyuncakçılarından 20 liralık lightsaber alıp viun viun diye gezecekler bikaç ay. biz de beğenirsek o gazla battlefront falan gireriz en güncelinden. old republic newbieleri artar. kötü değil bunlar işte bi süre ekstra eğlence vakit geçirmece. jedi academy falan da girilir şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 keşke şu yeni filmi çizgiromanlardan falan baz alarak yapsalardı, yeni filmin çıkması falan güzel ama kyle katarn ı hiç göremeyeceğiz mesela :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 katarn;i gorme ihtimalini neden es geciyorsunuz ki? para edecek seyleri gorme ihtimaliniz var halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 katarn da katarn ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar