Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Esnaf kardeş son 10 sayfada 4 tane falan var bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=v93Jh6JNBng#t=62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 DA2019 said: Şu gif browser tabinde açık, ara ara bakıp sinir oluyorum. :( ya bunun için şey yazmışlar. luke'un, vader'in ve tyranus'un elini kaybettiği sahneleri izleyin kılıcı geçirdiği yer kabzaya yakın değil tam da bu yan çıkıntıların olduğu noktadan geçiyor o sebeple böyle vs. diye savunmaya kasmışlar ama işte. ne kadar yersen modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 katalitik sobaya benziyor aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 scorch said: DA2019 said: Şu gif browser tabinde açık, ara ara bakıp sinir oluyorum. :( ya bunun için şey yazmışlar. luke'un, vader'in ve tyranus'un elini kaybettiği sahneleri izleyin kılıcı geçirdiği yer kabzaya yakın değil tam da bu yan çıkıntıların olduğu noktadan geçiyor o sebeple böyle vs. diye savunmaya kasmışlar ama işte. ne kadar yersen modeli. He yani sithler oturmuş, combat logları açmışlar. Herkesin elini kaybettiği savaşları inceleyip biz bundan nası korunuruz diyerek bu uyduruk haçlı broadsworddan bozma light saberı yapmışlar yani. O diil de, inquisitorun karşısında kimse yok, neye çekiyor bu kılıcını? Ağaçları falan mı budayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 yakında tehlike sezmiştir, gücü kullanıyorlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ben trailerı beğendim. dünyayı kurtaran adam tier filmlerden kurtulup cgi nin yardırdığı şeyler izlemek daha tatmin edici bence. peluş oyuncak olan çivavamıydı çegueveramıydı neydi o salak ayının adı. sırf o model tipler olduğu için 4 5 6 yı izlemedim. benim için film revenge of the sith in sonunda bitmştir. 4 5 6 yı özet geçerse birisi bi ara boş vaktinde güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 DA2019 said: He yani sithler oturmuş, combat logları açmışlar. Herkesin elini kaybettiği savaşları inceleyip biz bundan nası korunuruz diyerek bu uyduruk haçlı broadsworddan bozma light saberı yapmışlar yani. Sesli guldum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 sith diye bişey yok film o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bright said: DA2019 said: He yani sithler oturmuş, combat logları açmışlar. Herkesin elini kaybettiği savaşları inceleyip biz bundan nası korunuruz diyerek bu uyduruk haçlı broadsworddan bozma light saberı yapmışlar yani. Sesli guldum ahahaha Gülüyoruz ağlanacak halimize. :( Sithlerin karizmasını iki dakikada bitirdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 sostizm said: Esnaf kardeş son 10 sayfada 4 tane falan var bundan.10 sayfa geri gittim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 peki hakkaten niye kilici cekiyor bence bunu tartismaliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 o saber dizaynını bulanın töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Abi kılıcı çekerken neden ayağıyla kedi korkutma hareketi yapıyor ya. Bence bunu tartışalım. Bir adım ilerisi "tutmasaydım düşüyordun, ssisisisisithsisith" su hareketin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 teknik olarka kitaptakine sadik degil ama force fear atiyor iste ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Abi atsın fear kime atıyorsa da o hakaret neden. Fikirtepeli mi Sith nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 http://m.youtube.com/watch?v=Jic__6mK7Ms&feature=share Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ayağını vurarak konum alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Kabzayi saga itince daha mi hizli aciliyor kilicin lazerden olusan tarafi nedir sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 http://i.imgur.com/pxanpeF.png DON'T LOSE YOUR FOOOOOOOOORCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Bright said: Kabzayi saga itince daha mi hizli aciliyor kilicin lazerden olusan tarafi nedir sdfsfds Evet sanki artistik zippo açar gibi olmuş biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 http://i.imgur.com/uolwuv5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 http://i.imgur.com/pYrJryK.jpg Xenus said: http://i.imgur.com/pxanpeF.png DON'T LOSE YOUR FOOOOOOOOORCE ahah bu en iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar