Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

DA2019 said:

Şu gif browser tabinde açık, ara ara bakıp sinir oluyorum. :(

ya bunun için şey yazmışlar.

luke'un, vader'in ve tyranus'un elini kaybettiği sahneleri izleyin kılıcı geçirdiği yer kabzaya yakın değil tam da bu yan çıkıntıların olduğu noktadan geçiyor o sebeple böyle vs. diye savunmaya kasmışlar ama işte. ne kadar yersen modeli.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

DA2019 said:

Şu gif browser tabinde açık, ara ara bakıp sinir oluyorum. :(

ya bunun için şey yazmışlar.

luke'un, vader'in ve tyranus'un elini kaybettiği sahneleri izleyin kılıcı geçirdiği yer kabzaya yakın değil tam da bu yan çıkıntıların olduğu noktadan geçiyor o sebeple böyle vs. diye savunmaya kasmışlar ama işte. ne kadar yersen modeli.

He yani sithler oturmuş, combat logları açmışlar. Herkesin elini kaybettiği savaşları inceleyip biz bundan nası korunuruz diyerek bu uyduruk haçlı broadsworddan bozma light saberı yapmışlar yani.

O diil de, inquisitorun karşısında kimse yok, neye çekiyor bu kılıcını? Ağaçları falan mı budayacak?
Sosyal ağlarda paylaş

ben trailerı beğendim. dünyayı kurtaran adam tier filmlerden kurtulup cgi nin yardırdığı şeyler izlemek daha tatmin edici bence. peluş oyuncak olan çivavamıydı çegueveramıydı neydi o salak ayının adı. sırf o model tipler olduğu için 4 5 6 yı izlemedim. benim için film revenge of the sith in sonunda bitmştir. 4 5 6 yı özet geçerse birisi bi ara boş vaktinde güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

DA2019 said:

He yani sithler oturmuş, combat logları açmışlar. Herkesin elini kaybettiği savaşları inceleyip biz bundan nası korunuruz diyerek bu uyduruk haçlı broadsworddan bozma light saberı yapmışlar yani.

Sesli guldum ahahaha

Gülüyoruz ağlanacak halimize. :( Sithlerin karizmasını iki dakikada bitirdiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...