Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Revan donemi kesip atilmadi mi? Yoksa oyunu filan var diye canon mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Norak said: film bi çıksada biyover oyununu yapsa starlı mtarlı wars falan Bioware yapmasin RPG artik, gitsin tabletlere app falan yapsin yeter curuttu piyasayi. Post-trilogy EU'yu begenmiyorum ben acikcasi, kendi yorumlarini getirmeleri guzel de bu kilic falan tam bir facia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ulan darth revan ve exar kun un filmleri çekilse varya gişeden para akar adamlara siz ne diyorsunuz? hack&slash var, bilimkurgu var, aşk var, seks var, iyi kötü savaşı var. daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Kılıç boktan da her şeyin cgi olmaması iyi olmuş en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 direk revandan giremezler zaten komple old republic yeni bir seri olur anca ilgi çekmesi için, yoksa izleyenlerden kimse 343828242 yıllık jedi tarihini bilmek zorunda değil, hitap edeceği kitle ufak olur öle dandun revandan girilirse. öle birşeyde işte anca bu yeni filmler + standalone olanlar aşırı tutarsa ironman vs gibi bi anda açılır tüm sw marvel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ulan servet yatıyor disney in elinde resmen. aynen dediğin gibi marvel olacak kadar materyal var ellerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 o türk filmleri, film çekme masraflarını düşürecek yeni teknikler çok yaygınlaşmadan beklemek hayal olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Şu trailerı seven Jarjar SW'cisidir, Ewok SW'cisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 aynen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 GERGE said: Revan donemi kesip atilmadi mi? Yoksa oyunu filan var diye canon mu hala? Atıldı. Revan şuan sadece SWTOR da yaşıyor, EU'ları saymıyorum. Zaten SWTOR'un da telifi Bioware de olduğu için iptal edilmedi. Diğer türlü Disney kendi elinde olan bütün oyunları vs. de iptal etti EU'dan besleniyorlar diye EU diye bir şey yok artık, tamamen silindiler. Buna Old Republic falan da dahil. O yüzden beklemeyin boşuna, longsword light saberlara devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 ya o kadar para bayildilar illa ki birseyler yapacaklardi..3 5 film daha patlatip yeni karakterler yaratip onlarin oyuncaklarini kasacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 O degilde, New Jedi Order okuyordum, artik devamini okumak icimden gelmiyor. Fanfiction seviyesine indi resmen. Kitaplar hala satilmaya devam ediyor ama, en azindan onlari cekmemisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 bi de tabi o da var..kac sene oldu kac roman yazildi ustune..bu saatten sonra bi cikmayan brezilya dizisi tadinda soap operasi filan kaldi o evrenin tabi bir de tabi planli olarak evreni yazarlara genislettirdiler saga oruntusu icin.zemin cok musait esasinda ne koysan tutar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Rewendor said: Şu trailerı seven Jarjar SW'cisidir, Ewok SW'cisidir. Çok ağır konuşmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 sevmek zorundayız başka episode 7 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Niye sevmek zorundasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Yeni romanlar cikarmaya basladilar. New Dawn okunabilirdi, Rebels'in prequel'i. Kotu yani Disney'in hedef kitlesi 12'de bitiyor, kitap da cok sikarsan ancak YA sayilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 sevmek zorunda değiliz seyretmek zorundayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 GERGE said: O degilde, New Jedi Order okuyordum, artik devamini okumak icimden gelmiyor. Fanfiction seviyesine indi resmen. Kitaplar hala satilmaya devam ediyor ama, en azindan onlari cekmemisler. ahaha tarihin en kötüsü serisi o ya. betimlemeler falan yaş 8 kalitesinde "istese hepsini öldürebilirdi bunun farkındaydı ama öldürmedi" ŞAKSDSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 dana22 said: bi de tabi o da var..kac sene oldu kac roman yazildi ustune..bu saatten sonra bi cikmayan brezilya dizisi tadinda soap operasi filan kaldi o evrenin tabi bir de tabi planli olarak evreni yazarlara genislettirdiler saga oruntusu icin.zemin cok musait esasinda ne koysan tutar.. Artık ben de SW okuyamıyorum, belki de çok yaşlandım. Öfffff diyorum bırakıyorum elimden. Kindle almamdaki belki de en önemli sebep DOYA DOYA SW okumaktı, çabuk kesildim. Aslında ZAHN kalitesinde yazsalar diğer yazarlar da belki gene okurum ama ı-ıh gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 başka izlicek yeni star wars filmi yok da ondan işte. o yüzden sevicem çıkınca, star wars çünkü. ep 1,2 falan da kötü mesela ama seviyorum napim. star wars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 chrome said: ulan darth revan ve exar kun un filmleri çekilse varya gişeden para akar adamlara siz ne diyorsunuz? hack&slash var, bilimkurgu var, aşk var, seks var, iyi kötü savaşı var. daha ne olsun. ben de ondan bahsediyorum. çok iyi bir revan filmi çekmek o kadar kolay ki zaten elinin altında her şey var, sana sadece bunları bok etmeden birleştirme görevi kalıyor. ayrıca hitap ettiği kitlenin az olacağı fikrine de katılmıyorum. star wars adıyla çıktıktan sonra her türlü kendi kitlesini sinemaya çekecektir, ayrıca film iyi olduktan sonra orijinal star wars'dan da çok has etmeyenlerin bile ilgisini çekecektir. hatta romantik film seven kızlara bile hitap edebilir...:P ek olarak revan dönemi kesip atıldı demişsiniz. bu ne iş o zaman; http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Star_Wars_The_Old_Republicin_Yeni_Ek_Paketinin_ilk_Videosu_Yayinlandi-71323.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 seriye devam etmek varken kimse old republic filmi çekmez abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 jarjar yerine jaxxon olsun bu filmlerde https://latimesherocomplex.files.wordpress.com/2014/11/star_wars_1_john_tyler_christopher_party_variant.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar