Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

direk revandan giremezler zaten komple old republic yeni bir seri olur anca ilgi çekmesi için, yoksa izleyenlerden kimse 343828242 yıllık jedi tarihini bilmek zorunda değil, hitap edeceği kitle ufak olur öle dandun revandan girilirse.

öle birşeyde işte anca bu yeni filmler + standalone olanlar aşırı tutarsa ironman vs gibi bi anda açılır tüm sw marvel gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Revan donemi kesip atilmadi mi? Yoksa oyunu filan var diye canon mu hala?

Atıldı.

Revan şuan sadece SWTOR da yaşıyor, EU'ları saymıyorum.

Zaten SWTOR'un da telifi Bioware de olduğu için iptal edilmedi. Diğer türlü Disney kendi elinde olan bütün oyunları vs. de iptal etti EU'dan besleniyorlar diye

EU diye bir şey yok artık, tamamen silindiler. Buna Old Republic falan da dahil. O yüzden beklemeyin boşuna, longsword light saberlara devam.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

O degilde, New Jedi Order okuyordum, artik devamini okumak icimden gelmiyor. Fanfiction seviyesine indi resmen.

Kitaplar hala satilmaya devam ediyor ama, en azindan onlari cekmemisler.

ahaha tarihin en kötüsü serisi o ya. betimlemeler falan yaş 8 kalitesinde

"istese hepsini öldürebilirdi bunun farkındaydı ama öldürmedi" ŞAKSDSDF
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

bi de tabi o da var..kac sene oldu kac roman yazildi ustune..bu saatten sonra bi cikmayan brezilya dizisi tadinda soap operasi filan kaldi o evrenin

tabi

bir de tabi planli olarak evreni yazarlara genislettirdiler saga oruntusu icin.zemin cok musait esasinda ne koysan tutar..

Artık ben de SW okuyamıyorum, belki de çok yaşlandım. Öfffff diyorum bırakıyorum elimden. Kindle almamdaki belki de en önemli sebep DOYA DOYA SW okumaktı, çabuk kesildim. Aslında ZAHN kalitesinde yazsalar diğer yazarlar da belki gene okurum ama ı-ıh gitmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

ulan darth revan ve exar kun un filmleri çekilse varya gişeden para akar adamlara siz ne diyorsunuz? hack&slash var, bilimkurgu var, aşk var, seks var, iyi kötü savaşı var. daha ne olsun.

ben de ondan bahsediyorum. çok iyi bir revan filmi çekmek o kadar kolay ki zaten elinin altında her şey var, sana sadece bunları bok etmeden birleştirme görevi kalıyor.

ayrıca hitap ettiği kitlenin az olacağı fikrine de katılmıyorum. star wars adıyla çıktıktan sonra her türlü kendi kitlesini sinemaya çekecektir, ayrıca film iyi olduktan sonra orijinal star wars'dan da çok has etmeyenlerin bile ilgisini çekecektir. hatta romantik film seven kızlara bile hitap edebilir...:P

ek olarak revan dönemi kesip atıldı demişsiniz. bu ne iş o zaman; http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Star_Wars_The_Old_Republicin_Yeni_Ek_Paketinin_ilk_Videosu_Yayinlandi-71323.htm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...