chrome Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 abi 2 saatlik kılıç eğitimi olan herkes bilir yani öyle bir kılıçla eğer lightsaber gibiyse kendini kesmen çok olası. saçma sapan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 LathspeLL said: Ben film ile ilgili negatif birşey söylemedim hiç, hatta Abrams'ın en doğru adam olduğunu, Star Trek'lerden kat kat daha iyi iş çıkaracağını düşündüğümü yazmıştım. Adamın tekniğine, tarzına daha uygun SW. Burada yazılan rumor'ları okumadım hiç, o yüzden nereye bağlarlar, ne yaparlar bilmiyorum. Şu teaser'a dayanarak yaptıkları dizayn seçimlerinin, renk paletinin doğru olduğunu düşünüyorum. Teknik olarak kusur yok zaten, Abrams'ı ben de ilk günden beri savunuyorum ve senaryoya rağmen film başarılı olursa onun sayesinde olacak. Kendisi zaten film için çok uğraşıyor, Star Trek'ler benim için hazırlık gibiydi vs. diyor ki kendisi zaten çocukluktan beri Star Wars fanı olduğunu hatta yönetmen olmayı vs. Star Wars'lardan sonra istediğini söylemişti. Ama işte ne bilim. Sert mi düşünüyorum nedir de mükemmel bir Epi 6 sonrası dünya yaratılmışken son 25-30 senede Disney'in çıkıp bunu silip atması ve ergen karakterlere dayanan yeni bir üçleme başlatmasını yediremiyorum. Bunun yanında işte yok Jedi yok dünyada, Luke tek falan gibi saçma sapan bir şeye de bağlarlarsa konuşulduğu gibi lore killer olarak SW serisinden komple ayıracağım bu seriyi ve ayrı bir film serisi olarak yorumlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 kılıcın öyle olmasını hiçbir mantığa bağlayamadım, ince olmasından bahsetmiyorum ışının, öyle ingiliz long sword gibi olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 aa negzel 15 aralıktaymış dediğim şey. 2015 asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 deadwoll said: behran said: Livered said: Trailer öncesi bazı kesinleşen veriler varmış. Luke Skywalker had become a sort of Jedi Hermit, living alone in the wilderness - specifically, - like Obi Wan Kenobi before him. ( 6.filmden hemen sonramı yoksa belli bir süre sonra mı orası açıklanmamış ) Bu da akla şu soruyu getiriyor. Luke Neden saklanıyor - İmparator öldü - Cumhuriyet kuruldu ? Bazı teoriler varmış bu konu ile alakalı ama yapımcılar 3 ü de olabilir demiş 1-Luke avlanan ve peşine düşülen biri Bu yüzden saklanmayı seçiyor. 2-Luke zamanla o kadar güçleniyor ki - Sithde olmadıgı için evrenin dengesi bozulmasın diye saklanıyor. 3-Luke 6 ve 7 arasında karanlıga geçmiş babası gibi yarı sibernetik bir sith olmuştur. Bu filmde Kira dışında başka bir jedi olmayacagı yolunda bir söylentide de iyice yayılmış durumda. En saçma olansa 6 ve 7 arasında onca yıl olmasına rağmen nasıl başka jedi olmaz. 1 harici gerisi meh. hele 2 en saçması. Koskoca chosen one ölmüş gitmiş. Chosen One Anakin değildi diye biliyorum ben. Yanlışlık yapıyorlar, esasında Luke chosen one falan. Anakin choosen one. clone vars da falanda anlattılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://i.imgur.com/fnhwAfG.png önceden sızan concept artlardan. baya Revan yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 abi o kılıç zaten bir saber fight için kullanışlı bir kılıç bile değil. kilometrelerce öteden lazer sıkılan bir ortamda ne adam gibi deflect edebilir, ne de seri bir şekilde manevra yapabilir, e kütle ile ezici özellikleri de yok gerçek longsword gibi. resmen yeni ürün çıkartalım da satarız oyuncak olarak mantığı ile yapılmış rezil bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Saberı beyenmedim, bi garip geldi ya çok orta çağ havası katmışlar kesin bi anlamı vardır ama tip meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 yok abi, el kol keser bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Millenium falcon ve müzik kıpır kıpır etti tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 zaten dark side kilici. gene yenilip olecekler .. :( forumca kilici begenmedik kullanissizda bulduk zaten :D lan soyle bir sert dark side'a doyacagimiz bir seyler cekin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 o kılıç yeni filmle gelmiş uydurma birşey değil, cahillik akmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Yine bir topiğe girip insanların yorumlarını okuyayım dedim yine paticikten soğudum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 bu hikayeden nasıl 3 film çıkacak merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 progamer said: yarısı fade to black olan 88 saniyeden bok gibi olacağını çıkardınız sdf şu sahne çok hoşuma gitti. ama o kılıç olmamış harbi ya. Bu sahne iyi has da ilerideki iki X-Wing gibi su fışkırtamamış en yakındaki. Hata var orda olmamış... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Alcaktan ucup radardan kaciyorlar ama oyle bir su kaldiriyorlar ki gozle goruluyorlar. Hata var olmamis. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://starwars.wikia.com/wiki/Crossguard_lightsaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ışın kalkanı ve ışın gürzü de eklesinler. edit: lazer ne lan, lazer yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ışın baltası ve kamçisi falan vardı bi ara :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 olamaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 https://twitter.com/agentbizzle/status/538356234454188032/photo/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Lore kısmı çok karışık mevzu. Ben 4-5-6 ve Kyle Katarn harici hiç ilgilenmiyordum lore ile, Extended Universe beni sarmıyordu. O yüzden silinmesi beni etkilemedi. 4-5-6'dan sonra istediklerini yapabilirler yani, "önce şöyleydi, şimdi niye böyle" demediğim için umutluyum. Eskisinin hayrını göremedik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 chrome said: abi o kılıç zaten bir saber fight için kullanışlı bir kılıç bile değil. kilometrelerce öteden lazer sıkılan bir ortamda ne adam gibi deflect edebilir, ne de seri bir şekilde manevra yapabilir, e kütle ile ezici özellikleri de yok gerçek longsword gibi. resmen yeni ürün çıkartalım da satarız oyuncak olarak mantığı ile yapılmış rezil bir şey. Kütle? Işın kılıçlarının biçimi ne olursa olsun tüm ağırlıklarının kabza kısmında olması lazım. Yani hız açısından diğer ışın kılıçlarından bir farkı yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 o kadar teaser yapmışsın insan bir tane jedi koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Disney aslında Star Wars Year Zero'ya atıfta bulunuyor ama siz cahiller hiç bir boktan anlamıyorsunuz http://i.imgur.com/fChVf.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar