Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Force Awakens (2015)

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Lucas'ın zaten yeni bir üçleme çekmek veya seriyi dizi vb. yöntemlerle devam ettirme gibi planları vardı. Hali hazırda clone wars çizgi filmleri çekiliyor. Disney olmasa yarın Lucas bişiler yumurtlayacaktı zaten.

Disney'în jar jar'dan daha korkunç bir yaratık oluşturabileceğini sanmıyorum ayrıca.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sanıyorum.

yani disney harici herhangi bir firma alsaydı sevinicektim bile ama disney.

hatta bi edit daha yapıyorum; disney benim gözümde Sorcerer's Apprentice'de sırf aman çocuklar etkilenmesin diye tren rayı üzerinde "summon" ettiği köpeklerin gelen tren tarafından ezilmemesi için onları kağıda çeviren, çoluk çocuk eğlendiren bi firma. Çocuk filmleri yapsınlar eyvallah. ama yetişkin filmi gibi yapıp çocuklara da yönelik yaparsan olmaz. şu klasik "çocuk yaşlı 7den 77'ye herkesin keyifle izleyeceği" olayı yalan abicim. Star Wars da böyle olacak işte. o lightsaberlar asla ete değmeyecek, Force'a yeni bi özellik gelecek "sevgi" diye, birini çok seversen süper şeyler olucak ona falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde haberi okursanız Lucas, yapılacak filmler için creative danışman olucam demiş. Adam nasılsa suyunu kurutacaktı işin. Başkası kurutmuş olsun bari :D

birde asıl bayılacağınız cümle şu :D

"and our long term plan is to release a new Star Wars feature film every two to three years. "
Sosyal ağlarda paylaş

Direk WTF moment!

Bence iyi haber! Lucas'tan daha iyi iş çıkacağı kesin. Disney kötü firma değil ki millet nooo çekiyor... Aksine gayet süper bir hamle Lucas için. Zaten açıklamış şu videoda:

http://www.youtube.com/watch?v=YyqlTi7lkhY

Hem markayı ölümsüzleştiriyor, hem Disney'in olanaklarından yararlanıyor, hem de zaten kimsenin beğenmediği Lucas'ın yönetiminden kurtuluyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Hacı öyle diyorsunuz da Marvel filmlerinin tamamı da Disney stüdyoları altında çekiliyor. Yani göklere sığdıramadığınız Iron Man'ler, Avengers, Thor vs. hep Disney etiketiyle çekildiler.

Üstüne üstlük Karayip Korsanları serisi de Disney'den çıkma, Burton'ın Alice in Wonderland'i ve Tron falan da, Pixar filmlerini bahsetmiyorum.

Disney var diye direk kötümser bakmamak gerekiyor. Her ne kadar kötü işleri, iyi işlerini tam tamına bastırsa da en azından serinin mali durumundan ve teknik kalitesinden şüphe etmeyeceğimiz anlamına geliyor bu gelişme,

Sorun şu ki umarım sadece yapımcı olarak kalırlar, işin diğer kısmını işi bilen adamlara bırakırlar ve iyi filmler izleriz.

edit: Lath ile aynı anda övmüşüz, Iran sinemasını da övelim bir ara kanka
Sosyal ağlarda paylaş

Hatta çıkacak ilk film muhteşem birşey olabilir diye bekliyorum ben. Disney elinde ki bu güce ihanet etmez, edemez, ettirmezler. Binbir yerden baskı geliyor adamlara.

Şimdiden "I cant wait for 'A Very Goofy Star Wars' with Mace Winnie the Pooh, Donald Vader, & Luke SkyTigger" gibi yorumlar atanlar var.

Disney hepsine cevap vermek zorunda kalacak yoksa belini doğrultamaz bu adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm tutmuş seri bokunu çıkaralım koyun 3 4ü, 9 a kadar yolu var

hmm gişede başarı yakalamış hemen ikincisini çekelim

hmm zamanında yeri yerinden oynatmış ama devam çekilemeyecek şekilde bitmiş hemen remake yapalım

HALK TRİDİ İSTİYOR HEMEN TRİDİSİ UYARLANMALI
Sosyal ağlarda paylaş

Lath doğru diyor, bu tip firmalar ilk filmleri her zaman devasa çekilde çekiyor. Büyük tutuyor, beklentiler zirve yapıyor ve kotayı devam filmlerinde düşürüyor. Benzer birşey olabilir niye olmasın, Karayip Korsanları gibi mini mini düşecekse kalite hatta niye niye olmasın :)

Ayrıca ben daha Disney'in elindeki seriye ihanet ettiğini hiç görmedim. Adamların iyi yaptıkları şeylerden biri de bu aslında
Sosyal ağlarda paylaş

ya güzel olabilir abiler,
zaten sevdiğimiz karakterlerin çoğu öldü, gayboy luke anıları falan olur ehhe.

fazla bişey değil,
jedi olayının felsefesine biraz iniş
ışın kılıcını pazar malı etmeden, çok fazla olmayıp ( ki değeri artsın ) güzel kılıçlı sahneler.
uzay savaşları vs.

bunları kullanıcak işte
üzerine pembe bi aşk
iyi biten bi son
kimsenin ölmediği bi starwars hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...