Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ingilterede olcakmış çekimler: http://starwars.com/news/star_wars_feature_film_production_returns_to_the_uk.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 hangi gezegenleri görücez acaba. lok isterim, dantooine isterim, rori isterim, denon isterim, nar shaddaa isterim, corellia isterim, korriban isterim oooh isterim de isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 -Deno- said: aferin abrams, http://www.express.co.uk/entertainment/films/393972/Star-Wars-Episode-VII-director-JJ-Abrams-I-was-never-a-Star-Trek-fan omg.. bunu diyen adama star trek'i yaptırırsanız bütün herşeyin içine sıçar tabi.. yazıklar olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 New Jedi Order iste. Vector Prime'dan onceki olaylar mi, yoksa Yuuzhan Vong istilasi mi onu merak ediyorum ben. Buyuk ihtimalle ama ilk ucleme oncesi olur, Mara kim filan tanitirlar, ikinci ucleme Yuuzhan Vong olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Star Trek çok güzel film idi. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 -Deno- said: hangi gezegenleri görücez acaba. lok isterim, dantooine isterim, rori isterim, denon isterim, nar shaddaa isterim, corellia isterim, korriban isterim oooh isterim de isterim Anladık biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tüm star trek'i toplasan bir episode 5 etmez. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Son çıkan star trek filmi bütün star wars filmlerinden güzeldi abi. Sadece episode 1 kapışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 -Deno- said: aferin abrams, http://www.express.co.uk/entertainment/films/393972/Star-Wars-Episode-VII-director-JJ-Abrams-I-was-never-a-Star-Trek-fan http://i.imgur.com/vwMin.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bolca gungan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 JJ abreahams mi çekicekmis simdi starwars'ı ? aksam aksam nooo makrosunu tiklamiyim y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 guten morgen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 GERGE said: New Jedi Order iste. Vector Prime'dan onceki olaylar mi, yoksa Yuuzhan Vong istilasi mi onu merak ediyorum ben. Buyuk ihtimalle ama ilk ucleme oncesi olur, Mara kim filan tanitirlar, ikinci ucleme Yuuzhan Vong olur. Expanded Universe'e bağlı kalacakları şüpheli. Marvel filmleri ile çizgi romanları arasındakinden fazla bir benzerlik olacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Expanded'i yapacaklarını söylemediler diye biliyorum. Tamamını yok sayıp, görmezden gelip başka bir şey yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Expanded'a girseler de Thrawn'ı çekseler asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 %100 official Lucasfilm verified casting call for Star Wars: Episode VII: Late-teen female, independent, good sense of humour, fit. Young twenty-something male, witty and smart, fit but not traditionally good looking. A late twentysomething male, fit, handsome and confident. Seventy-something male, with strong opinions and tough demeanour. Also doesn’ t need to be particularly fit. A second young female, also late teens, tough, smart and fit. Forty something male, fit, military type. Thirtysomething male, intellectual. Apparently doesn’t need to be fit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 offfffff young adult romance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 ya mesela sw filmleri en kötüsü bile klasiktir külttür şudur budur benim korkum bunu bi marvel filmi kıvamına getirecekelri ve iki senede bi çıkıp iki sene sonra kimsenin bi daha tekrar izlemeyeceği sikko şeyler yapacakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Son filmden 15 yıl sonrasını anlatacagı kesinleşmişti en son. Bu durumda anakin solo 3 yaşında kardeşleride 7-8 yaşında olmaları lazım. jacen ve jaina için oyuncu arıyor olacaklar. Mara Jade için, Corran Horn ve kyp durron içinde aranıyor olacak büyük ihtimalle Bothanlı feyla içinde adam lazım olacak. onlar için olmalı bu arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Norak said: %100 official Lucasfilm verified casting call for Star Wars: Episode VII: Late-teen female, independent, good sense of humour, fit. Young twenty-something male, witty and smart, fit but not traditionally good looking. A late twentysomething male, fit, handsome and confident. Seventy-something male, with strong opinions and tough demeanour. Also doesn’ t need to be particularly fit. A second young female, also late teens, tough, smart and fit. Forty something male, fit, military type. Thirtysomething male, intellectual. Apparently doesn’t need to be fit. Sunu yapmasinlar, matrix deki rahmetli oracle gibi 1 film sonra aktor degistirecekler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 star wars serisinde ep 6 dan 15-20 yıl sonra yaşlı ve önemli bir karakter var mıydı ben hatırlayamıyorum. Acaba palleon filanmı olacak o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Norak said: Forty something male, fit, military type. Kyle mı lan. :( Kyle olsa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Ben onu corran horn olarak düşünüyorum. artı ep 6 15 yıl sonrası geçen dönem Blackfleet crisis ve Corellian trilogoy dönemine denk geliyor. Şimdi mantıken en küçük bir degişiklik veya oynamada tüm ileriki tarih yok olacak. Bence bu star wars fanlarının disneyi basması ile sonuclanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 tüm eu'yu unutun kafalarına göre yapcaklar bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 aynen. empire sonrasi new republic, new jedi order olusumu ama yeni hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar