Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 bu daisy ridley güzel mi yoksa ben mi abazayım ya ayrıca ben bu filmi halen izlemeyemedim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 izleme zaten cok tirto. yapamamislar en iyi biz biliriz, hikayeyi yazan adam evreni dusunen adam falan bok yemis en iyi ben bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Peregrin (temsili) https://starwarsanon.files.wordpress.com/2013/12/dancing-ewok-gif1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 DarKRideR said: bu daisy ridley güzel mi yoksa ben mi abazayım ya ayrıca ben bu filmi halen izlemeyemedim lan :( abi hepimiz abazayız canını sıkma da Kız çok tatlı hareketleri filan güneş gibi ısıtıyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 mm girl next door gibi..ama bir sex tanricasi degil tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 kizillelma said: Aaaaaa .. https://www.youtube.com/watch?v=GQQMLE4FuIQ https://forum.paticik.com/read.php?11,8286696 Koca başlığı var filmin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Zaten soylenen soylenmis. Episode 4 kopyalayip, yeni nesili Star Wars a baglamak icin yapilmis film. Senaryo daki sicislari da fanlar nasilsa radikal dinciler gibi savunur, bosluklari doldurur diye sallamamislar. Gorsellik olarak IMAX 3D hakkaten hakkini verdi efektlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 bak peregrin en doğrusunu söylemiş. Peregrin said: florasan kiliclarla dovusulen bi film ne kadar tutabilir ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 yıl 2025: KOTOR filmi yapılır... https://www.youtube.com/watch?v=y2GgQPExrSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 ben yenı ızledım ergen sithi başta huff çok güçlü verip sonra itin bi tarafına sokmak dahil her şeyiyle nefret ettim filmden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 gerçekten çok kötüydü be film. bari senaryo bir şeye benzeseydi. ilk filmi tekrar çekmiş adamlar abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 film star wars olarak 1 den bile kötü. son dövüş sahnesine katlanamıyorum izlediğimde. ana karakter yok. snoke ismi bile baya tırt. gayet uydurma geliyor bana. hiç adını duymamış olmamız da ayrıca kepaze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 bana da uydurma geliyor ya. yıldızlar, yıldızlar arası savaşlar, yok ışın kılıçları falan. oldu canım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 tekrar izledim de star wars episode 7: the asspull awakens olmuş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 adamlar hem eskiye sadık kalıp hem de yeni bir seri oluşturmak istemiş. bu nedenle öyle çok abartmamak lazım kötü diye. serinin geri kalanını izleyip değerlendirmek gerek. bazı boşluklar ve günümüzün getirdiği holywud etkileri elbet var. ama star wars'un diğer 6 filmi öyle çok derin değil yani. sadece çok fazla fanboyu var. ama şunu söyliyim zenci film boyunca çok bayıyor insanı. böyle sanki bir anda mahalleden arkadaşlarını çağırıp ot içecekmiş gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Eskiye sadık kalmak baska eski filmlerin konusunu aynen kullanip yeni film yaptik diye cikmak baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ulan sırf revenge of the sith teki saber sahnesi 27 tane şu filmden yapar. bu ne lan. bitsin diye çile çektim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 zamanında dedik jj abrams yetosu beceremez diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 e batmane öldürmedimi Laurelin said: https://i.imgflip.com/vbaka.jpg en azindan luke dan cok diyalogu vardi filmde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Red said: adamlar hem eskiye sadık kalıp hem de yeni bir seri oluşturmak istemiş. bu nedenle öyle çok abartmamak lazım kötü diye. serinin geri kalanını izleyip değerlendirmek gerek. bazı boşluklar ve günümüzün getirdiği holywud etkileri elbet var. ama star wars'un diğer 6 filmi öyle çok derin değil yani. sadece çok fazla fanboyu var. Son iki cümle başta olmak üzere şu post komple /thread ya. Warezi düşünce izleyen fakirler hariç daha yorum yapmaya gerek yok bence, bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 ya ölede filmleri izlemek bi keyif verio. şu film grinch ve sümela manastırından sonra hayatımda izlediğim en kötü 3. film falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Baggio said: Red said: adamlar hem eskiye sadık kalıp hem de yeni bir seri oluşturmak istemiş. bu nedenle öyle çok abartmamak lazım kötü diye. serinin geri kalanını izleyip değerlendirmek gerek. bazı boşluklar ve günümüzün getirdiği holywud etkileri elbet var. ama star wars'un diğer 6 filmi öyle çok derin değil yani. sadece çok fazla fanboyu var. Son iki cümle başta olmak üzere şu post komple /thread ya. Warezi düşünce izleyen fakirler hariç daha yorum yapmaya gerek yok bence, bye. +1 star wars bu hacı 90 lardaki oyunlara vs bakın hep aynı tasarım aynı mücadele içinde farklı figürler, kıyıda köşede unutulmuş eleman, tesadüfen kanka edinip kötülerden kaçış, kendini buluş, kötüleri patlat. tam SW filmi olmuş bence zevkle izledim, tarkovsky haneke mi arıyosunuz anlamadım ki. sw öyle sağlam bi sinema eseri zaten değil, pop kültür, eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 izledigim en kötü sw filmiydi . önceki filmler bunun yanında sanat eseri gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Risk almadilar iste. Eski, basarili filmin seraryosunu hafif degistirerek yeni seriye baslangic yaptilar. Gayet mantikli bi strateji. Dünyadaki kimse de 'siz 4. filmi kopyaladiniz bundan sonra star wars benim icin bitmistir' demeyecektir. Durumu kabullenip diger filmleri özleme faslina gecin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar