Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 jar jar binksin hayatı; yumurtadan çıkışından galaksiyi nasıl tek başına kurtardığına kadar gerçek bir kahramanın hayatı: legend of jar jar the extraordinaire, the true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 DISNEY: A NEW HOPE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 -Deno- said: olmaz kyle derken olmasın anlamında değil, yapmayacaklar. açıklandı yani. o anlamda demedim zaten onu sormuştum ben de zaten niye diye eyv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Sparkcaster said: gelsin nolcak izleriz otizmin lüzumu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 hala disney soyle ceker, disney boyle ceker diyenler var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Luke Skywalker is a primary focus.. http://marketsaw.blogspot.com/2012/11/exclusive-more-secret-details-revealed.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Marketsaw+%28MarketSaw%29 http://blogs.plos.org/obesitypanacea/files/2010/10/SaltShaker.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Toy Story 3 ve Little Miss Sunshine'ı yazan yazıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Bu arada Jaina olacakmış diye duydum, diğer çocuklarda. The New Jedi Order! Sevindim ben. İlk filmler de Mara ve Luke hakkında olur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 birazcık akılları olsa old republic döneminden birşey çekerlerdi, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 kotor 2 çok iyiydi de, aynı atmosferi beyaz perdede verebiliceklerinden şüpheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 İlk oyunun öncesini çekerler onları çekerlerse, First Jedi Purge'ü çekip ne yapacaklar? Mandalorian Wars, Great Sith War, The Revanchist filan iyi olur ama. Legacy de iyi olur aslında ama yine kararlıyım, The New Jedi Order en filmlik, dizilik yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 arkadaşlar hiç bu kadar kaliteli şeylerin dizi,film yapıldığını gördünüz mü luke lu mara jade li vuruşmalı boktan bişey çekcekler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 zaten ben skywalker günümüze çok uygun, adeta bi justin kendisi http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20090820055235/starwars/images/thumb/6/66/BenSkywalker_Atlas.jpg/250px-BenSkywalker_Atlas.jpg ışın kılıcınıda pembe yapıp 2 şarkı söyletirlerse tamamdır bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Sam said: birazcık akılları olsa old republic döneminden birşey çekerlerdi, meh. ellerinde 6 filmlik, 40 yıllık seri var. tabii ki de bu seriyi devam ettirecekler. açıkçası ben de, kotorları tek solukta oynamış biri olarak serinin devam etmesini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Old Republic zaten sadece ticari amaçla çıkarılmış bir zaman dilimş, aynı Legacy Era gibi. (allah belasını versin böyle yazı dilinin ama elden gelen birşey yok). Olasılıklara açık ve şahsen hiç sevmediğim bir dönem. Legacy Era yine daha güzel gibi, Cade Skywalker biraz itici olsa da :D Beni düşündüren nokta 6. filmden sonra kitaplar harici birşeyler yapıp kitaplarda anlatılan hikayenin olay örgüsündeki yerinin içine edecek olmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 nolanın çekeceği bir revan üçlemesi, tabi drew bilmemne bok etmeden önceki hali hk51 malachor v falan 6 filmi de gömlek cebinden çıkarır sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 valla kotor video oyunları + çizgiromanları çok çok iyiler. aynı şekilde daha önce burada yazdığımız onlarca seri ve hikayede var. akılları varsa en güzel EUları alıp film yaparlar. akılları yoksa saçma sapan bi hikaye yazıp episode 3'ten hallice filmler çekerler ha ama iki şekilde de paranın dibine vuracaklar o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Ya işte benim de gönlüm sinemasa Thrawn'ı , Corran Horn'u görmek ister ama kitaplara bağlı filmler olmayacak demişler ya o can sıktı. edit: GERGE dalga geçiyor sanmıştım ama gerçekmiş http://www.ntvmsnbc.com/id/25396637/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 helecanla bekliyorum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 ooo ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hello vader şart.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 dasaaa said: helecanla bekliyorum ben ya uyku sersemi halojenle bekliyorum okudum ve kendine halojen lambadan ışın kılıcı yaptın sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 çok saçma olucak ama ben de sarı veya turuncu ışın kılıcı görmek istiyorum lan artık. hep aynı renkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Karag8z said: ooo ye böyle jedi olursa herkese geçer sithe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 As pre-production of Star Wars: Episode VII begins, Lucasfilm has confirmed that award-winning writer Michael Arndt will write the screenplay for the new Star Wars film. As revealed in the ongoing video series posted here on StarWars.com, Kathleen Kennedy and George Lucas have begun story conferences with Arndt. Arndt won an Academy Award® for Best Original Screenplay for writing Little Miss Sunshine (2006), and was nominated for Best Adapted Screenplay for writing Toy Story 3 (2010). - http://www.youtube.com/watch?v=EBuOHM51YdI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar