NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Gidisi olur donusu olmaz kabul mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Holy said: bizim fabrikadan halkalı gümrüğe gidecek malzemeler var. Pazartesi mal çıkışı yapılacak, var mı gönüllü? Fabrika nerede? Teslimat yapılacak yol nasıl; virajlı mı, düzlük mü? Bir de ücret/km ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Fabrika Gebze'de. Sevkiyat perşembe öğleden sonraya alındı. Ücret yok, simülator oynayacağınıza gelin gerçeğini yaşayın diye söylüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Dümdüz arazi olsaydı, gelip bir volvo fh750 nizi sürmek isterdim. Aşşağısı kurtarmaz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 ETS 2 Bundle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 direksiyon alcak param olsa bunde lı kaçırmam da ne keyboard ne gamepad kesmedi. 360 derece dönen bir direksiyonla ama çok fena şeyler yaşayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 apdeyt gelmis cok helecanli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 patch notları linki Bir de almayanlar olduysa worldoftrucks sitesine üye olunca metallic paint jobs dlc'ini beleşe alıyorsunuz. dlc steam başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 5 dolara düşmüş alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Düşünmeden alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 zaten düşünmediğimiz için memleket bu hale geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 5 dolar 5 dolar böldüler ülkeyi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 atatürk olsaydı tüm euro truckçıları denize dökerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Hala bu güzelliği oynamayan var mı ya? Kafamı temizliyor, 3 saat yollarda git gel yapıyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 5 Dolara her türlü alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 nerede düşmüş la 5 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 humble store Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 online oynanabilen bu muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Evet, mp modu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Yalnız multiplayer moduna girince bir hata oluşdu bende şöyle ki, single oynadığım karakter ile maks garaj ve söför sayısına ulaşmışdım 70-80 küsür şoförüm vardı. Fakat multiden sonra normal modda single player oynamaya başlayınca, şoförlerden gelen gelir durdu ve seviye atlamamaya başladılar. Buna dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ben çok pis sardım bu oyuna 2 gündür bakalım ne kadar devam edecek. :D bi soru sormak için uplayayım dedim şimdi ofiste de oynamak istiyorum arada, saveleri buraya aktarmanın kolay bir yolu yok mu? o kadar login yapıyoruz oyun içinde ama saveleri getirmiyor. ben mi bulamadım yoksa yok mu? steam bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 O yok sanırım. USB bellekte taşımak saveleri en iyi çözüm şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 steam cloud desteği olan oyunlarda save saklaması lazım. ama her oyunda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 tüh be :/ sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Black-ice said: ben çok pis sardım bu oyuna 2 gündür bakalım ne kadar devam edecek. :D bi soru sormak için uplayayım dedim şimdi ofiste de oynamak istiyorum arada, saveleri buraya aktarmanın kolay bir yolu yok mu? o kadar login yapıyoruz oyun içinde ama saveleri getirmiyor. ben mi bulamadım yoksa yok mu? steam bu arada.direk dropbox'a tasit save folder'ini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar