NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Gidisi olur donusu olmaz kabul mu?
Phillamon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Holy said: bizim fabrikadan halkalı gümrüğe gidecek malzemeler var. Pazartesi mal çıkışı yapılacak, var mı gönüllü? Fabrika nerede? Teslimat yapılacak yol nasıl; virajlı mı, düzlük mü? Bir de ücret/km ne kadar?
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Fabrika Gebze'de. Sevkiyat perşembe öğleden sonraya alındı. Ücret yok, simülator oynayacağınıza gelin gerçeğini yaşayın diye söylüyorum ben.
Law Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Dümdüz arazi olsaydı, gelip bir volvo fh750 nizi sürmek isterdim. Aşşağısı kurtarmaz :).
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 direksiyon alcak param olsa bunde lı kaçırmam da ne keyboard ne gamepad kesmedi. 360 derece dönen bir direksiyonla ama çok fena şeyler yaşayabilirim.
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 patch notları linki Bir de almayanlar olduysa worldoftrucks sitesine üye olunca metallic paint jobs dlc'ini beleşe alıyorsunuz. dlc steam başlığı
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 zaten düşünmediğimiz için memleket bu hale geldi...
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 5 dolar 5 dolar böldüler ülkeyi işte.
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 atatürk olsaydı tüm euro truckçıları denize dökerdi
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Hala bu güzelliği oynamayan var mı ya? Kafamı temizliyor, 3 saat yollarda git gel yapıyorum arada.
Law Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2014 Yalnız multiplayer moduna girince bir hata oluşdu bende şöyle ki, single oynadığım karakter ile maks garaj ve söför sayısına ulaşmışdım 70-80 küsür şoförüm vardı. Fakat multiden sonra normal modda single player oynamaya başlayınca, şoförlerden gelen gelir durdu ve seviye atlamamaya başladılar. Buna dikkat edin.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ben çok pis sardım bu oyuna 2 gündür bakalım ne kadar devam edecek. :D bi soru sormak için uplayayım dedim şimdi ofiste de oynamak istiyorum arada, saveleri buraya aktarmanın kolay bir yolu yok mu? o kadar login yapıyoruz oyun içinde ama saveleri getirmiyor. ben mi bulamadım yoksa yok mu? steam bu arada.
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 O yok sanırım. USB bellekte taşımak saveleri en iyi çözüm şimdilik.
df Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 steam cloud desteği olan oyunlarda save saklaması lazım. ama her oyunda yok.
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Black-ice said: ben çok pis sardım bu oyuna 2 gündür bakalım ne kadar devam edecek. :D bi soru sormak için uplayayım dedim şimdi ofiste de oynamak istiyorum arada, saveleri buraya aktarmanın kolay bir yolu yok mu? o kadar login yapıyoruz oyun içinde ama saveleri getirmiyor. ben mi bulamadım yoksa yok mu? steam bu arada.direk dropbox'a tasit save folder'ini
Öne çıkan mesajlar