Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 İlaçlısı vardı bende, hala arada girip 1-2 saat zaman geçiriyorum. 8 $'a full paket kaçmaz bence. Kaptım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 su oyunu direksiyonla oynarsan dadindan yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 5$ Gold paket 8$ Collection Edition Collection paketinde ekstra otobüsde kullanabiliyorsun sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 multi acayip zevkli olmuş. millet konvoy yapıp öyle yolculuk falan yapıyor baya güzel kafalar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Araba yarışı oyunlarını hiç sevmem (NFS serisi de dahil) ancak sırf şunun için direksiyon almayı düşünüyorum desem, oyunun nasıl garip bir bağımlılık seviyesi olduğunu anlarsınız sanırım. ahah ruhum kamyoncuymuş haberim yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 12 vites atmak çok güzel oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Steamde multiyi nasıl kurdunuz. instala başlıyorum sonra bana oyunun nerede olduğunu göster diyor, netden bir kaç videoya baktım, kimsede öyle bir sorun yok herkes gayet rahat kuruyor. BAna oyunun nerede olduğu göster diyor, seçiyorum kabul etmiyor. Benzer sorunu yaşayam var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 oha multi mi varmış bu oyunda O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mod olarak geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Güzel olmuş, trafiğide açsalar olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Koca haritada oyuncuların birbirleriyle karşılaşmaları nadir olur diyordum. Köşe başı oyuncu görüyorum. Amma oynayan varmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Lan kartimi kapattirdim hic bisey alamiyorum icim gidiyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 dün 15 tırlık rus konvoyu vardı çok iyiydi ya. birinde bug oldu komyonu yere çakıldı, hepsi birden sağa çekip dörtlüleri yakıp herifi falan beklediler. Yalnız o.ç de çok var gelip arkadan falan vuruyorlar götlüğüne ya da ters yönden üstüne geliyorlar. Fakat sürekli admin var anında şutlanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 lord_gorthaur said: 12 vites atmak çok güzel oyunda :) retarder de kullanıyor musun frenlerken ? aşırı zevkli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 şu retarder ne işe yarıyor tam anlamadım ben motor devrini mi sınırlıyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Motor freni değilde, şafta yapılan bir müdahale ile aracın daha çabuk yavaşlamasını sağlıyor, fren sistemini de koruyor daha az yük bindirdiği için. Motor devri ne kadar yükse ise raterder de o akdar iyi yavaşlmayaı sağlıyormuş. Ben kullanmıyorum oyunda çok güçlü çünkü, bir anda yavaşlatıyor. Motor freni daha makul oyun fiziğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 yağmurlu gece yolculukları favorim yağmur olasılığını da arttırabiliyomuşuz iyi oldu bu arkaya da 181.fm the frontporch açıyorum mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 indirime düştümü bend ealıtım bi oynıyım diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 abi ciddi ciddi kamyon şoförlüğü mü yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Oynamayan bilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 http://galeri8.uludagsozluk.com/437/dusunemedi_524737.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 her aksam 2 parti yuk teslim ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 scorch said: şu retarder ne işe yarıyor tam anlamadım ben motor devrini mi sınırlıyor nedir? abi yolcu otobüsüyle yolculuk yaptıysan böyle huuuuuuuuu diye bi ses duyarsın arada işte o retarderden gelen ses oluyor. hiç sarsmadan hız kesiyor. Law said: Motor freni değilde, şafta yapılan bir müdahale ile aracın daha çabuk yavaşlamasını sağlıyor, fren sistemini de koruyor daha az yük bindirdiği için. Motor devri ne kadar yükse ise raterder de o akdar iyi yavaşlmayaı sağlıyormuş. Ben kullanmıyorum oyunda çok güçlü çünkü, bir anda yavaşlatıyor. Motor freni daha makul oyun fiziğine göre. bana o kadar ani gelmiyor ya 3 kademesi var zaten ilki baya normal gibi. Cuce said: indirime düştümü bend ealıtım bi oynıyım diyom bi ara %85'e kadar düşmüştü de şu an %75 indirimle 8,75 dolar expansionla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 bende alacağım tekrar flash sale'e falan gelse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 k1nJo said: scorch said: şu retarder ne işe yarıyor tam anlamadım ben motor devrini mi sınırlıyor nedir? abi yolcu otobüsüyle yolculuk yaptıysan böyle huuuuuuuuu diye bi ses duyarsın arada işte o retarderden gelen ses oluyor. hiç sarsmadan hız kesiyor. Law said: Motor freni değilde, şafta yapılan bir müdahale ile aracın daha çabuk yavaşlamasını sağlıyor, fren sistemini de koruyor daha az yük bindirdiği için. Motor devri ne kadar yükse ise raterder de o akdar iyi yavaşlmayaı sağlıyormuş. Ben kullanmıyorum oyunda çok güçlü çünkü, bir anda yavaşlatıyor. Motor freni daha makul oyun fiziğine göre. bana o kadar ani gelmiyor ya 3 kademesi var zaten ilki baya normal gibi. şu retarder'in kısa yolunu başka tuşa falan alayım ya tersimde kalıyor ona basana kadar zaten giriyorum öndekine (bayaa bi trafik modu falan yükledim, kazalar vs. oluyor zaman zaman çat diye durmak zorunda kalıosun sadfs) yeminle direksiyon aldıracak bu oyun bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar