Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro Truck Simulator 2

vaperon

Öne çıkan mesajlar

Steamde multiyi nasıl kurdunuz. instala başlıyorum sonra bana oyunun nerede olduğunu göster diyor, netden bir kaç videoya baktım, kimsede öyle bir sorun yok herkes gayet rahat kuruyor.

BAna oyunun nerede olduğu göster diyor, seçiyorum kabul etmiyor. Benzer sorunu yaşayam var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

dün 15 tırlık rus konvoyu vardı çok iyiydi ya. birinde bug oldu komyonu yere çakıldı, hepsi birden sağa çekip dörtlüleri yakıp herifi falan beklediler.

Yalnız o.ç de çok var gelip arkadan falan vuruyorlar götlüğüne ya da ters yönden üstüne geliyorlar. Fakat sürekli admin var anında şutlanıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Motor freni değilde, şafta yapılan bir müdahale ile aracın daha çabuk yavaşlamasını sağlıyor, fren sistemini de koruyor daha az yük bindirdiği için. Motor devri ne kadar yükse ise raterder de o akdar iyi yavaşlmayaı sağlıyormuş.

Ben kullanmıyorum oyunda çok güçlü çünkü, bir anda yavaşlatıyor. Motor freni daha makul oyun fiziğine göre.
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

şu retarder ne işe yarıyor tam anlamadım ben motor devrini mi sınırlıyor nedir?

abi yolcu otobüsüyle yolculuk yaptıysan böyle huuuuuuuuu diye bi ses duyarsın arada işte o retarderden gelen ses oluyor. hiç sarsmadan hız kesiyor.

Law said:

Motor freni değilde, şafta yapılan bir müdahale ile aracın daha çabuk yavaşlamasını sağlıyor, fren sistemini de koruyor daha az yük bindirdiği için. Motor devri ne kadar yükse ise raterder de o akdar iyi yavaşlmayaı sağlıyormuş.

Ben kullanmıyorum oyunda çok güçlü çünkü, bir anda yavaşlatıyor. Motor freni daha makul oyun fiziğine göre.

bana o kadar ani gelmiyor ya 3 kademesi var zaten ilki baya normal gibi.

Cuce said:

indirime düştümü bend ealıtım bi oynıyım diyom

bi ara %85'e kadar düşmüştü de şu an %75 indirimle 8,75 dolar expansionla birlikte.
Sosyal ağlarda paylaş

k1nJo said:

scorch said:

şu retarder ne işe yarıyor tam anlamadım ben motor devrini mi sınırlıyor nedir?

abi yolcu otobüsüyle yolculuk yaptıysan böyle huuuuuuuuu diye bi ses duyarsın arada işte o retarderden gelen ses oluyor. hiç sarsmadan hız kesiyor.

Law said:

bana o kadar ani gelmiyor ya 3 kademesi var zaten ilki baya normal gibi.

şu retarder'in kısa yolunu başka tuşa falan alayım ya tersimde kalıyor ona basana kadar zaten giriyorum öndekine (bayaa bi trafik modu falan yükledim, kazalar vs. oluyor zaman zaman çat diye durmak zorunda kalıosun sadfs)

yeminle direksiyon aldıracak bu oyun bana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...