Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 http://www.memurhaber.com/abdullah-gulun-maasina-zam-h8316.html adam ayda 37k mi aliyor simdi ben mi yanlis okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 NE SANDIN ülkeyi yönetmek o kadar kolay mı? bence 100 k + almalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 yetmez daha alsın, onun yol parası var, kirası var, yemeği var. oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ronaldo aylık 1m 83k € alıyor gıkınız çıkmıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Gülün maaşına değil la cumhurbaşkanının maaşına zam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 az alıyormus. Kendi kendilerine ulkenın ekonomısının tırtlıgını gostermısler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 arada kaynadı aslında bir kac hafta once haberlerde gordum. cok calısan mv lere de maaslara ek olarak +5k gibi bir ek ucret geldi halkbankla anlasılmasından sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 zamlarla gelecek paraya ihtiyaçları var mı ki bu adamların ? yapmalarının sebebi nedir anlayamadım. yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Ren said: ronaldo aylık 1m 83k € alıyor gıkınız çıkmıyor ama ronaldo'nun forma satışlarından gelen geliri var, taraftarı stada çekme etkeni var, takıma prestij kazandırıyor üstüne şampiyonlar liginden kazanılan maç başı takım para alıyor. Daha bir yığın ek geliri vs var. Ayrıca Ronaldo'nun parası ispanyolların vergilerinden karşılanmıyor, devletin köşkünü temelli eviymiş gibi kullanmıyor vs. Bak Ronaldo cumhurbaşkanı olsa daha iyi getirileri daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Adam cok calisiyor oyle demeyon ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Aldığı maaşla yetiniyorsa 2 katını versinler şuanki paranın np... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 yapılan zam benim maaşın 3 katı vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ronaldo çok çalışıyor ya, adam hakadeyor gül de öyle, o da çok çalışkan. çok önemli bu tip insanlar. ülkeye büyük katkıları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Abdullah Gül olmasaydı nasıl ayfondan türkçe karakterle yazacaktık. yaa yaaa. halen adamın maaşını eleştirin siz. O'nun sayesinde ayfonla türkçe mesajlaşıyoruz. cnm bnm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 yetmiyordur tabi, insanca yaşamak çalışan her bireyin hakkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Şu dünyada anlayamadığım şeylerin başında politikacı maaşlarıyla ekonomist maaşları geliyor arkadaş. İki grup da yaptıkları işi genellikle çok kötü yapıyorlar, ve en yüksek maaşı alıyorlar. Bi mühendis, bi doktor, hadi geçtim onları, bi inşaat işçisi kadar bile katkıları yok ülkeye ve dünyaya genel olarak, ama en büyük paralar onlarda dönüyor. Hadi politikacıları 4-5 yıl sabredip sonra cezalandırabiliyorsun aklın başındaysa da, ekonomi adamlarını napıcaksın? Aptallıkarı yüzünden dünya ülkeleri krizlerle uğraşıyor paso, ama onlar hiç bir zaman cezasını ödemiyorlar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Aptallık yapmıyorlar ki, sistemi adamlar bizzat kurmuş, sistem onların yani. Krizden sonra bankalara ne olacak ki bütün yasalar bankalara yönelik kurulmuş, tabii ki adamlar her türlü borçlulardan alacaklarını elde edecekler. Şu an hangi mainstream ekonomistin derdi insanlara daha iyi bir yaşam biçimi sunabilmek ki, onların amacı daha çok para babalarının statüsünü korumak. Geçen ünlü bir ekonomist'ten bir yazı okudum, adam gelir adeletsizliğinin süper bişi olduğundan bahsediyordu. Nedeni de gelir daha adaletli dağılırsa küresel ısınmanın da artacağı gerçeği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Ulan ülke sizin artık bu nasıl bir eziklik ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 ya mesajları okumadım da, şu var. bi memurun maaşı c. başkanının maaşını geçemiyor. Yani bu adamın ki artıyorsa bilinki başkalarının ki artsın diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Çok doğru bir noktaya parmak basmış sevgili mümin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 zaten cumbab olduğunda cumbablara tahsis edilen istediği gibi harcayabileceği içinde 574574456474346 tl olan bi hesabı olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 aptullah avcı 150bin lira alıyor gül daha çok alsın biri ülkeyi öbürü takımı yönetiyor pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 SeaGle said: Şu dünyada anlayamadığım şeylerin başında politikacı maaşlarıyla ekonomist maaşları geliyor arkadaş. İki grup da yaptıkları işi genellikle çok kötü yapıyorlar, ve en yüksek maaşı alıyorlar. Bi mühendis, bi doktor, hadi geçtim onları, bi inşaat işçisi kadar bile katkıları yok ülkeye ve dünyaya genel olarak, ama en büyük paralar onlarda dönüyor. Hadi politikacıları 4-5 yıl sabredip sonra cezalandırabiliyorsun aklın başındaysa da, ekonomi adamlarını napıcaksın? Aptallıkarı yüzünden dünya ülkeleri krizlerle uğraşıyor paso, ama onlar hiç bir zaman cezasını ödemiyorlar sdf. adı ekonomist diye ekonomiyi ekonomistler yönetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 İyi yapıyor, beter olun %60 ınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Ren said: ronaldo aylık 1m 83k € alıyor gıkınız çıkmıyor ama ronaldo bir iş yapıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar