axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Bende de aynı sistem var ama bu oyun kucağa klavye ya, başka türlü keyif vermez controller oyunu değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 The Outer Worlds'ü gamepad ile oynamıştım, Skyrim de öyle oynadım. Doom dahi öyle oynadım. Bu da oynanır yani. Alışkanlık meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 GTX 970 ile minimumda açtırsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 oyun ciktigi gun Steam serverlari temsili: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 bi 10 gün önceden preload açsalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 ben geçen horizon zeroyu preload ettiydim, releasede öyle uzun bi decrypt oldu ki (SSD'deydi bi de), 75mbitle hiç preload etmeden indirsem daha hızlı inecekti. bunda da öyle olur allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 (düzenlendi) adamın 2010'larda yeniden yıldızının parlamasına sevindim ya. Kasım 23, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 ssdleri boşaltalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 10 aralık perşembeye denk geliyomuş Cuma olsaydı keşke... Hem hafta sonu çift izin yapacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 27 dakika önce, Silphatos dedi ki: ssdleri boşaltalım dün doom eternala veda ettim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 haha hazırlıklara bak . 1080 var bende rtx siz oyunu bok etmesem mi diye düşünmüyor değilim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 15 dakika önce, Darksun dedi ki: rtx siz oyunu bok etmesem mi diye düşünmüyor değilim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 2 saat önce, Darksun dedi ki: haha hazırlıklara bak . 1080 var bende rtx siz oyunu bok etmesem mi diye düşünmüyor değilim hani. bende de 1080 var rtx illa ki fark ama şu aşamada kart değiştirmeyi düşünmediğimden dewamke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 3 saat önce, Darksun dedi ki: haha hazırlıklara bak . 1080 var bende rtx siz oyunu bok etmesem mi diye düşünmüyor değilim hani. böyle yaparken bir bakıyorsun yıllar geçmiş ve oyun eskimiş zaten, daha yeni çıkan oyunları görmüşsün ve etkilemiyor oyun zaten o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 valla sam amcam witcher 2 yi aldığımda bilgisayar kaldırmadı oyunu bok etmeyeyim diye bekledim değiştirince oynayıp bitirdim. Sanırım witcher 3 de de aynı. Ne hype yaparım ne üzülürüm dert değil yeter ki oyunun hakkını veren bir sistemde deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 5 saat önce, Aceace dedi ki: 10 aralık perşembeye denk geliyomuş Cuma olsaydı keşke... Hem hafta sonu çift izin yapacaktım. ben o cumaya izin aldım, oynadıkça anlatırım sana geride kalmzsın kekem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 4 saat önce, razzRaziel dedi ki: adamlar o kadar rtx kasmış tabi ki rtxli oynayacaksınız mı demek istedin yoksa "olm oyunun kendi mekanikleri hikayesi dünyası varken ışıklar da ciks olmayıversin" mi? bence ikincisi ama emin olamadım sormak istedim sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Işıklar da ciks olmasın yani. Ne zaman oyunlar normak ışıklardırma efektlerini yapmayı bırakır, o zaman RTX şart olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 1 saat önce, goldbären dedi ki: ben o cumaya izin aldım, oynadıkça anlatırım sana geride kalmzsın kekem... Olm... Benle ne garezin var olm senin? Niye böyle yapıyon bana? Tavuğuna kış mı dedim yoksa tavuğunu direk yedim mi? Anaaa :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 1 saat önce, goldbären dedi ki: adamlar o kadar rtx kasmış tabi ki rtxli oynayacaksınız mı demek istedin yoksa "olm oyunun kendi mekanikleri hikayesi dünyası varken ışıklar da ciks olmayıversin" mi? bence ikincisi ama emin olamadım sormak istedim sfd rtx olmadan oyunun bok edileceği söylemi en doğalından bi facepalm çektirdi ya işte. ilk başta ouu iyimiş diyip 2 saat sonra gözün alışıp kendini "oyunun kendisine" kaptırmayla fark bile etmeyeceğin şeyler. ki yani rtx olmasa da boş durmuyo oralar, fake make yansımalar vs görünecek ve öyle dikkat etmedikçe aynı illüzyonu oluşturmaya yetiyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Adamın 980 i faln olsa yine güler geçersin de, 1080 i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2020 Oyunun hakkını veren bir kart olması lazım 1080 kötü kart demedim ama tüm özellikleri dolu dolu kullanabiliyor musunuz hayır, eh o zaman . Witcher ı çok sevdim ama 2. oynayışım yok mesela 130 kusur saat expansionsız sürdü tekrar başlayamadım iş güç vs derken. Yani oyunudan ilk oynamada alabileceğim ne kadar yukarı çıkarsa o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar